gtemata.com

Cum sa vinzi arta online

Să presupunem că sunteți un artist strălucit, care tocmai și-a terminat ultima lucrare de artă. Veți dori cu siguranță să vă prezentați creativitatea și chiar să faceți niște bani, însă nu aveți experiență și nu știți de unde să începeți. Vânzarea artei este, de asemenea, o artă și, de asemenea, destul de dificilă. Multe lucrări potențial celebre nu au reușit niciodată să depășească această fază inițială. Desigur, văzând arta online nu este ușor și, înainte de a începe, există câteva lucruri pe care ar trebui să le cunoașteți.

paşi

Imagine cu titlul Vindem artă plastică online Pasul 1
1
Publicat în mod corect. Înainte de a începe să vindeți, încercați să puneți o scurtă descriere a dvs. în calitate de artist. Odată ce ați făcut acest lucru, scrieți această descriere și încărcați-o în profilul dvs. online. Explicați bine și folosiți câteva cuvinte, care sunt concise. Twitter, de exemplu, nu vă permite să fiți amănunțiți cum doriți să vă creați propriul dvs. site personal, așa că faceți un rezumat al artei. Vorbește despre caracteristicile esențiale ale operelor tale de artă, despre experiența ta, despre pasiunile tale și despre motivul care te-a făcut să devii artist. Explicați de ce iubiți arta atât de mult și de ce arta voastră, în special, ar trebui să fie considerată artă de calitate. Dacă nu ești bun la cuvinte, primești ajutor de la un prieten. Aceasta este o parte foarte importantă a vânzărilor online și este unul dintre primele lucruri care impresionează clientul.
 • Imagine cu titlul Vindem arta plastica online Pasul 2
  2
  Alăturați-vă comunităților artistice virtuale. În funcție de tipul de artă pe care doriți să îl vindeți, puteți crea un cont pe unul dintre aceste site-uri: Deviant Art - un site de artă foarte popular (https://deviantart.com/), comunitatea liberă de artă globală Artbreak, sau cea mai mare brokeraj de artă. Alte site-uri utile sunt: ​​Etsy (mai multă artizanică decât arta), eBay (pentru licitații) sau puteți crea un magazin pe Amazon. În caz contrar, Cafépress (dacă trebuie să aveți lucrările dvs. imprimate pe suporturi media "alternativă" cum ar fi cupele etc.), Craigslist (magazin generic) și multe altele. Faceți o căutare pe Internet.
 • Citiți cu atenție toți termenii și condițiile din toate site-urile. Citiți despre taxe și procentul deținut de aceste site-uri de pe fiecare vânzare, informat cu privire la protecția oferită de către vânzător și site-ul de client, face o căutare pe numărul de vânzări efectuate pe un anumit sit. Pe scurt, fii informat despre tot ce ar putea afecta afacerea ta.
 • Dacă scopul dvs. este de a face arta dvs. principala sursă de venit, atunci când vindeți online, este posibil să nu fie cea mai ușoară soluție. Acest lucru se datorează faptului că artiștii mai puțin cunoscuți, în general, consideră că este dificil să se asigure suficient de prețuri ridicate on-line, mai degrabă decât într-o galerie de artă tradițională, unde artistul și lucrările de artă pot fi văzute și judecate în persoană. Este recomandabil să se utilizeze vânzările online numai ca sursă de venit suplimentar la cea care derivă deja din metoda tradițională.
 • Imagine cu titlul Vindem Fine Art Online Pasul 3
  3
  Anunțat. Obțineți publicitatea cât mai mult posibil, publicați și câteva exemple ale artei dvs. pentru a arăta ce puteți face și pentru a vă arăta stilul. Adăugați întotdeauna filigran digital la imagini pentru a vă proteja munca de furtul calculatorului.
 • Petreceți ceva timp efectuând cercetări online, uitați la modul în care alți artiști se reclamă. Ce credeți că funcționează bine și ce nu funcționează deloc? Există ceva în strategia dvs. de publicitate pe care doriți și doriți să-l implementați? Ce nu-ți place? În acest tip de cercetare veți găsi idei și idei despre ce să implementați în campania dvs. publicitară și ce să evitați. Adăugați site-ul dvs. la preferințele dvs. și reveniți să-i vizitați atât de des pentru a vedea ce este nou și de ce acel artist vinde mai mult sau mai puțin decât dvs.
 • Profitați de posibilitățile oferite de Twitter și Facebook pentru a vă informa. Actualizări de informații despre lucrarea dvs., gândurile tale despre artă și despre noutățile artistice în general. Pe Facebook, cu toate acestea, postează fotografii de munca (amintiți-vă întotdeauna pentru a adăuga filigranul sau un filigran), fotografii de premii și au primit plachete si informatii despre tine, arta ta, arta, în general, și poate chiar unele critici sau de revizuire art.
 • Imagine cu titlul Vinde Fine Art Online Pasul 4
  4
  Creați un blog despre arta dvs. Printre sutele de site-uri care oferă servicii pentru a vă crea propriul blog personal, singura problemă va fi răsfățată pentru alegere. Pe măsură ce afacerea dvs. crește, actualizați-vă de multe ori blogul cu imagini, povestiri și comentarii personale pentru a face publicitate mai bună sau pentru a oferi vizitatorilor site-ului ceva de gândit. În plus, prin introducerea cuvintelor cheie potrivite în paginile blogului, veți putea colecta mult mai mult trafic de la motoarele de căutare, pe care le puteți folosi în avantajul dvs. Pentru numele blogului, alegeți ceva simplu, dar eficient, care rămâne în minte. În acest fel, vizitatorii dvs. vor putea găsi cu ușurință adresa blogului.
 • citit Cum se creează un blog și Cum de a crește traficul site-ului dvs. gratuit pentru mai multe informații.
 • O modalitate bună de a găsi cuvinte cheie bune și fără a cheltui o mulțime de bani este să încercați să utilizați anunțurile dvs. de artă pe care le puneți pe site-urile de vânzări online. Modificați cuvintele cheie și descrierea de mai multe ori până când găsiți cele care atrag cei mai mulți vizitatori.
 • Imagine cu titlul Vindem Fine Art Online Pasul 5


  5
  Creați o listă de corespondență. Dacă este bine gestionat, acesta poate fi un instrument puternic de publicitate. Fiecare adresă de e-mail a fiecărui client sau potențial client, trebuie să fie introduse într-o bază de date, pot fi apoi folosite pentru a trimite e-mailuri în masă la intervale desemnate, cum ar fi o dată pe lună, o dată la două săptămâni, de fiecare dată când se produce ceva nou , etc. Asigurați-vă că toate e-mail-urile pe care le scrieți sunt corect gramatical, tonul prietenos și complet cu imagini și fotografii ale muncii tale, ca alternativă, puteți trimite fișiere PDF. Procedând astfel, veți rămâne vizibil clienților dvs. din trecut, ceea ce reprezintă un aspect foarte important al vânzării. Dacă puteți crea un buletin informativ demn de nume, poate că clienții dvs. ar putea chiar să le arate prietenilor lor, răspândind cuvântul!
 • Fiecare vânzător educat include o opțiune de a dezactiva abonamentul la lista de discuții prin intermediul unui link. Nu vă descurajați, vedeți-o într-o lumină pozitivă: dacă continuați să trimiteți e-mailuri persoanelor care nu le pasă, veți face o reputație proastă. În schimb, prin includerea acestei opțiuni în e-mailurile dvs., veți străluci bunele dvs. maniere.
 • Imagine cu titlul Vindem Fine Art Online Step 6
  6
  Luați fotografii bune. După cum se spune, o imagine este în valoare de o mie de cuvinte, prin urmare, va trebui să faceți fotografii bune pentru a face o impresie bună asupra potențialilor clienți. Afișați detalii, cum ar fi tipul de tehnică și vopseaua folosită. Arătați clienților potențiali fotografii diferite ale unui anumit loc de muncă, fiecare într-o anumită lumină, atârnând pe perete sau pe un trepied și așa mai departe. Aceasta ar putea fi singura modalitate de a atenua teama justificată de faptul că mulți oameni cumpără lucrări online pe care nu l-au văzut niciodată în persoană.
 • Rețineți că nu toată lumea are o conexiune la internet de mare viteză. Găsiți un compromis între calitatea fotografiilor și timpul de încărcare pe care vor trebui să fie vizualizați în browserul unui potențial client. Dacă nu sunteți sigur ce să faceți, cereți sfatul unui specialist web.
 • Pentru alte sfaturi importante despre fotografie, citiți alte ghiduri pe wikiHow cum Faceți fotografii bune .
 • Imagine cu titlul Vindem Fine Art Online Pasul 7
  7
  Alegeți cu atenție o licență în care să vă eliberați lucrările. Concedierea unei lucrări servește pentru a demonstra apartenența sa și este un pas fundamental în cariera sa de artist. În acest fel, va fi mai ușor să evitați disputele privind originalitatea, apartenența și drepturile morale ale unei opere.
 • Imagine cu titlul Vinde Fine Art Online Pasul 8
  8
  Luați în considerare opțiunea de a vă crea propriul site web. Crearea propriului site web aduce beneficii cum ar fi posibilitatea largă de personalizare și optimizare a paginilor pentru motoarele de căutare. De asemenea, vă veți asigura că sunteți cap și umeri deasupra artiștilor care utilizează numai galerii de artă online ca mediu publicitar. Având în propriul dvs. site înseamnă că vizitatorii dvs. nu vor fi distras de lucrările altor artiști ce navighează pe site și după cum sa menționat mai sus, având propriul dvs. site-ul, reputația ta va crește în mod considerabil. În plus, poți să vinzi artă direct de pe site, prin corespondență prin poștă electronică (întreabă-ți potențialii clienți să te contacteze pentru informații despre prețuri, pentru cumpărare etc.).
 • Dacă doriți, prin urmare, să vindeți artă prin intermediul site-ului personal, trebuie să vă înregistrați mai întâi un nume de domeniu, care ar putea fi numele dvs. real sau numele dvs. de scenă. Cum ar fi pincopallino.com sau pseudonimo.com.
 • Site-ul dvs. ar trebui să arate cât de mult ar fi o galerie de artă virtuală. Încurajați-i pe potențialii clienți să vă admire lucrările într-un mediu virtual relaxant, similar cu o adevărată galerie.
 • Adăugați prețuri și contacte. Clienții potențiali vor dori, în mod firesc, să fie conștienți de prețurile lucrărilor dvs. Nu ascundeți prețul așteptat de client să-l ofere. Fiți întotdeauna la dispoziție pentru a răspunde oricăror solicitări și întrebări cu diligență și amabilitate.
 • De asemenea, trebuie să găsiți o modalitate sigură de a accepta plăți. Ați putea utiliza, de exemplu, un sistem de garantare a depozitelor. Cu cât va fi mai scump opera de artă, cu atât veți plăti mai mult atenția la plată, inclusiv posibilitatea rambursării. Există diferite sisteme de transfer de fonduri online - faceți o căutare și găsiți cea care vă convine cel mai bine.
 • Imagine cu titlul Vinde Fine Art Online Pasul 9
  9
  Nu vă așteptați să decolați imediat. Va dura timp și răbdare pentru ca afacerea dvs. să înceapă. Vânzarea de artă online necesită timp, la fel ca și înființarea unei companii. De aceea, de fapt, trebuie să vă gândiți la afacerea dvs. Va trebui sa incercati in primul rand sa va publicati numele sau cel putin sa dati oamenilor o idee despre cine sunteti ca artist si sa dezvoltati treptat afacerea dvs. crescand reputatia dvs. La inceput, încet, dar amintiți-vă că, înainte de toate, trebuie să puneți o bază solidă pentru viitorul afacerii dvs. și să mențineți o atitudine pozitivă.
 • Arătați-vă lucrările în cât mai multe galerii de artă posibil. Dacă lucrările sunt judecate de un juriu, puneți pe site-ul dvs. web și pe toate profilurile dvs. online premiile și premiile pe care le-ați obținut datorită acestora.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit