gtemata.com

Cum să trăiești cu un Carlino

PUG este o rasă de câini destul de popular în zilele noastre. Nu e de mirare, având în vedere fața lui plată și frumoasă și ochii mari căprui, ceea ce te face să vrei să te relaxezi. Cu toate acestea, tratarea unui pug nu este ușoară: acești câini tind să manifeste diverse probleme de sănătate, în special respiratorii, și pot fi încăpățânați, greu de antrenat și deosebit de plini de viață. Toate acestea înseamnă că, dacă doriți să ridicați unul, trebuie să știți ce veți întâlni.

paşi

Partea 1
putere

Imaginea intitulată Traieste cu un câine Pug Pasul 1
1
Hrăniți-vă cu mâncarea potrivită. Alimentați alimente de bună calitate și verificați dacă produsul pe care îl oferiți este un tip de carne ca ingredient principal. Evitați alimente bogate în cereale și soia, sunt alimente inferioare și ingredientele în cauză pot fermenta în stomacul câinelui, provocând probleme de flatulență.
 • Imagine intitulată Live cu un câine Pug Pasul 2
  2
  Limitați cantitatea de alimente și de nibble. Pug este un caine foarte lacom și, cu acei ochi expresivi va încerca în orice mod de a te convinge că ești încă foame. Dacă overeat, acești câini obține cu ușurință de grăsime, de aceea este important să se evalueze ce formarea lor greutate, în acest fel, sunt în măsură să observați cea mai mică schimbare în greutate și echilibru dieta lor, deoarece acestea nu sunt supuse, de asemenea, probleme de sănătate gravă.
 • Acestea fiind spuse, Pugs ei mananca aproape orice, atunci, ca o recompensă în timpul antrenamentului, da nibbles dvs. de câine pe bază de verdura- prin aceasta, precum și ai motiva, puteți să-l păstrați sănătos.
 • Păstrați mâncarea în recipiente bine etanșate și la îndemâna dumneavoastră - în caz contrar, pompa dvs. ar putea găsi mâncare și să se îmbulzească în mod corespunzător.
 • Controlul greutății câinelui este deosebit de important având în vedere problemele de respirație la care este supus. Un corp greu are o nevoie mai mare de oxigen, în plus, grăsimea corporală comprimă plămânii, căile respiratorii și gâtul, ceea ce face ca trecerea aerului să fie dificilă.
 • Imaginea intitulată Traieste cu un câine Pug Pasul 3
  3
  Mulți pugs suferă de flatulență. Având în vedere problemele respiratorii, acestea sunt în mod special predispuse la această tulburare. Acesti caini fac eforturi mari pentru a respira și de multe ori se termină aerul pe care îl inspirăm, precum și în plămânii lor, de stomac și de gaze nell`intestino- trece prin tractul digestiv și este ejectat în mod frecvent și în cantități mari.
 • Puneți niște odorizatoare de aer în jurul casei și mențineți o pulverizare deodorantă în interior, pentru a scăpa imediat de mirosul rău.
 • Partea 2
  pregătire

  Imagine intitulată Live cu un câine Pug Step 4
  1
  Așteptați să întâmpinați dificultăți în timpul antrenamentului. Pălarii sunt câini greu de antrenat - nu sunt proști, dar sunt foarte încăpățânați. inteligenta lor este reflectat de faptul că, odată ce ați înțeles ce este sfârșitul lor, se angajează cu tenacitate să ajungă la el, indiferent de dorințele patronului, care nu înseamnă că mops este un caine nu poate fi antrenat, mult timp sunt pur și simplu necesare și atât de mult răbdare.
  • Aflați despre cele mai bune tehnici de antrenament, cum ar fi cele bazate pe o recompensă. Convingerea câinelui de a se comporta în mod corespunzător, oferindu-i recompense și încurajându-l să răspundă la comenzi oferindu-i ceva în schimb, va face o diferență în procesul de instruire.
 • Imaginea intitulată Traieste cu un câine Pug Step 5
  2
  Stabiliți regulile și respectați-le. De exemplu, dacă câinelui nu i se permite să urce pe canapea, asigurați-vă că toți membrii familiei respectă această regulă, întotdeauna! Un pug care nu primește ordine precise va fi condus să se comporte așa cum alege în anumite circumstanțe, iar procesul de instruire va fi afectat.
 • Imagine intitulată Live cu un câine de câine Pasul 6
  3
  Fiți răbdători în timpul instruirii. În general, formarea unui pug necesită mai mult timp decât pentru alte rase - învață prietenul tău să rămână în cușca de câine și folosind armarea pozitivă poate face procesul puțin mai rapid.
 • Partea 3
  Măsuri de bază pentru îngrijirea unui Pug

  Imagine intitulată Live cu un câine Pug Pasul 7
  1
  Dați-i să facă exerciții regulate, dar cu moderatie. Având în vedere dificultățile de respirație, Pug trebuie să ia plimbări lungi și ritm constant, astfel încât să nu rămână fără fiato- nu sunt potrivite pentru a face eforturi susținute (de exemplu, jucând Chase cu alți câini, fără posibilitatea de a opri și de a prinde respirația) .
  • Acest lucru nu înseamnă că nu puteți arunca un obiect care să-l aducă înapoi, dar aveți grijă și dacă observați că câinele nu are suflare, dați-i timp să respire între aruncare.
  • Puglele sunt cîini ieșiți și au nevoie să vadă și să se întâlnească cu oameni noi - pot fi oameni cu adevărat nobili, interesați în mod perene de ceea ce se întâmplă în jurul lor.
 • Imagine intitulată Live cu un câine de câine Pasul 8
  2
  Joaca-te cu pug. Fugiți în jurul casei, făcându-vă să vă urmăriți și să vă ascundeți la vederea lui, mutați-vă în spatele mobilierului și colțurilor, apoi opriți-vă brusc și începeți să alergați după el. Joaca-te cu el la remorcherul de razboi, un joc traditional pe care nu-l va obosi niciodata sa joace.
 • Organizați sesiuni de joc cu alți câini. Carlins tind să ignore orice altă creatură decât stăpânul lor, așa că puștiul tău poate avea nevoie de ceva socializare suplimentară.
 • Imaginea intitulată Traieste cu un câine Pug Pasul 9
  3
  Petreceți foarte mult timp cu micuțul dvs. prieten. Pepisii sunt câini de companie, așa că trebuie să fie în contact cu oamenii și să-și petreacă cea mai mare parte a timpului cu ei - pot deveni lipiciosi și pot urma maestrul pretutindeni ca o umbră. Dacă cumpărați un pug, fiți pregătiți pentru ceea ce vă așteaptă.
 • Dacă luați un cățeluș, antrenați-l pentru a rămâne în cușcă. Locuiți într-un loc unde puteți sta liniștit și vă puteți petrece timpul în alte încăperi ale casei, astfel încât să acceptați faptul că nu este întotdeauna posibil să fiți în compania dvs.
 • Imagine intitulată Live cu un câine de câine Pasul 10
  4
  Luați-l în mod regulat la veterinar pentru o verificare. Verificarea sistematică a sănătății câinelui vă va garanta o viață lungă și fericită. Monitorizați starea de sănătate a câinelui dvs. de către un medic veterinar, astfel încât animalul să se asigure că animalul este în ordine cu vaccinările, controlul dăunătorilor și alte măsuri preventive.
 • Pugsul este una dintre țintele preferate de hoți de câini, așa că permiteți câinelui dvs. să obțină un microcip, astfel încât să puteți identifica întotdeauna și, în caz de pierdere, să dovediți că sunteți stăpânul său.
 • De asemenea, poți să iei asigurarea de sănătate a câinelui tău. Pupanele suferă de diverse probleme de respirație care pot necesita intervenții de urgență (inclusiv chirurgicale) pentru a fi rezolvate, așadar stipularea unei polițe de asigurare ar putea fi utilă.
 • Imagine intitulată Live cu un câine Pug Pas 11
  5


  Periați-l zilnic. Pug-ii sunt caini cu parul scurt, dar au nevoie de un periaj bun în fiecare zi pentru a elimina parul morto- pierde mult păr, astfel încât, pentru a evita depunerile pe mobilier și pe podea, la domiciliu, trebuie să utilizați peria cu unele regularitate. Cumpărați o calitate bună și folosiți-o zilnic pentru a vă menține parul câinelui sub control.
 • Cumpără un produs de îndepărtare scame pensula cu role, un aspirator și o bună perie câini dacă este posibil, purtarea de haine deschise la culoare sau de culoare închisă (în funcție de culoarea cainelui tau) - au in casa de piele mobila (reale sau sintetice ) și o podea din lemn de esență tare sau de linoleum este ideală pentru cei cu puf.
 • Imagine intitulată Live cu un câine Pug Step 12
  6
  Asigurați-vă că punga dvs. este perfect curată. Ați curățat vreodată un copil în pliurile corpului dvs. cu o cârpă curată și un baston vată? Dacă răspunsul este afirmativ, învățați să faceți același lucru cu un pug. Pliurile de bot, în special, sunt numeroase și trebuie să fie bine curățate.
 • Partea 4
  Îngrijirea problemelor respiratorii

  Imaginea intitulată Traieste cu un câine Pug Step 13
  1
  Aflați că pugs sunt susceptibile la probleme de respirație. Având o trahee deosebit de îngustă, acestea sunt predispuse la probleme respiratorii. Chiar și nările sunt înguste și palatul moale, care este deosebit de lung, ajunge la fundul gâtului - acest țesut vibrează de fiecare dată când câinele respiră.
  • Dacă sforăitul pugului tău vă deranjează, învață-l să doarmă în cușcă sau să poarte urechea noaptea.
 • Imaginea intitulată Live cu un câine de câine Pasul 14
  2
  Aflați pentru a identifica orice probleme respiratorii. Dupa un efort, pugii respira mult pentru a-si satisface nevoile de oxigen, asa ca atunci cand nu este suficienta respiratie, este mai bine sa il lasati sa respire inainte de a relua o activitate, altfel ar putea trece. În condiții normale, respirația zgomotoasă nu este o problemă, dar este important să se poată identifica acele semnale care pot dezvălui prezența unei probleme respiratorii - acestea includ:
 • Respirația zgomotoasă, însoțită de o expresie de panică
 • Gumă sau limbă de culoare albastră
 • Saliva groasă și lipicioasă
 • Refuzul de a mișca
 • Miscarea exagerata a pieptului si a abdomenului
 • Neliniște, ca și cum animalul nu ar fi putut găsi o poziție confortabilă
 • Leșin
 • Imaginea intitulată Traieste cu un câine Pug Pas 15
  3
  Dacă pungul pare să aibă o problemă respiratorie, acționează prompt. Nu mișcați animalul și asigurați-vă că corpul rămâne răcit - dacă sănătatea dumneavoastră nu se îmbunătățește în câteva minute, contactați medicul veterinar și raportați situația de urgență.
 • Păstrați calm, deoarece câinele v-a putut simți agitația și a căzut în panică.
 • Dacă câinele are probleme de respirație constante, discutați cu medicul veterinar pentru a stabili dacă este necesară o intervenție chirurgicală de corecție. Cu anumite intervenții excesul de țesut din spatele gâtului poate fi îndepărtat, în timp ce cu alte operații nările se lărgesc, favorizând respirația câinelui.
 • Imagine intitulată Live cu un câine de câine pasul 16
  4
  Protejați-l de căldură. Câinii nu transpiră, dar eliberează căldura corpului prin gâscă. Când e cald, Pug sunt în dificultate serioasă, pentru că problema de a avea să se răcească organismului, care nu sunt în stare să facă, adăugând că problemele legate de respiratie lor, ceea ce le face predispuse la atacuri de cord.
 • Pentru a evita problemele, nu supuneți câinelui la o presiune inutilă în zilele fierbinți, ci rămâneți la umbra sau într-o încăpere rece.
 • Dacă începi să pui prea mult, umezi părul cu puțină apă, ca să-l răcească și să faci același lucru cu limba, care tind să se usuce rapid.
 • Asigurați-vă ca câinele să se prăjească lângă un ventilator (setat la o viteză mică) și asigurați-vă că are apă disponibilă.
 • Imaginea intitulată Traieste cu un câine Pug Pas 17
  5
  Asigurați-vă că câinele nu pune în greutate. Având în vedere problemele respiratorii caracteristice ale acestei rase, este important ca pug ta nu ingrassi- un corp greu are nevoie de mai mult aportul de oxigen, țesutului adipos din organism, de asemenea, comprimă plămânii, căile respiratorii și gâtului, obstrucționând trecerea " aer.
 • Dacă pugul tău pare supraponderal, vorbește cu medicul veterinar - el vă va sfătui ce fel de dietă să-l urmeze pentru a-l face să piardă în greutate.
 • Partea 5
  Luați în considerare nevoile specifice ale Carlino

  Imagine intitulată Live cu un câine Pug Pasul 18
  1
  Pentru a vă ajuta să vă ridicați în sus și în jos de pe suprafețele aeriene, asigurați-le pași suplimentari. Cumpărați pași de câine sau construiți platforme pentru al ajuta să urce pe pat sau pe canapea. Acești pași suplimentari pe care va salva o mulțime de bani în îngrijirea medicală sărind în mod repetat, câinele ar putea suferi leziuni ale articulațiilor și șoldurile.
 • Imagine intitulată Live cu un câine Pug Pas 19
  2
  Știi că pugnii nu se tem de nimic. Păstrați câinele în lesă atunci când există un alt animal în giro- dacă este un pit bull, un Rottweiler, o vacă, un cal, un lup sau un urs, mops nu va deranja nici o diferenta in greutate, dar cred doar pentru a-și apăra stăpânul.
 • Imaginea intitulată Live cu un câine de câine Pas 20
  3
  Cumpărați o mulțime de bețe de mestecat și jucării scârțâitoare. Pentru a menține interesul câinelui în viață, întoarceți jucăriile astfel încât acestea să poată fi întotdeauna reproduse "nou". Țineți-l sub control în timp ce jucați, pentru a preveni înghițirea în mod accidental a pieselor de jucărie.
 • Imaginea intitulată Traieste cu un câine Pug Pas 21
  4
  Bucurați-vă de iubirea pugului și arătați-i cât de mult îl iubiți. Permiteți-mi să vă lingesc ori de câte ori doriți, este unul dintre puținele moduri în care el trebuie să-ți arate dragostea lui. Este greu de imaginat cât de mult poate un pug să-și iubească stăpânul!
 • Vorbiți-l cu amabilitate și răsfățați-l ori de câte ori puteți, vă va căuta din ce în ce mai des.
 • Pug-urile sunt foarte amuzante și te vor face să zâmbești chiar și atunci când ești trist. Cel mai bun lucru pe care trebuie să-l faci atunci când trăiești cu un pugă este să-l iubești din toată inima - te iubește, răsplătește-l!
 • Păpușilor le place să primească niște grătare în spatele urechilor și pe burtă, bineînțeles!
 • Avertismente

  • Păstrarea unui animal de companie este destul de costisitoare. Asigurați-vă că aveți destui bani pentru a vă menține câinele sănătos și a-l face fericit oferindu-i mâncare, un loc de dormit, îngrijire, îngrijire medicală și jucăriile de care are nevoie.
  • Îngrijirea unui animal de companie este un angajament care durează de-a lungul timpului. Nu țineți un animal de companie, dacă nu sunteți dispuși să îl îngrijiți de-a lungul întregii sale vieți, care poate dura între 10 și 20 de ani.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit