gtemata.com

Cum să călătorești cu mașina cu câinele tău

Unii caini iubesc sa calatoreasca cu masina si este distractiv sa-i duca oriunde te duci - totusi, nu este cazul tuturor. Acest articol oferă câteva sfaturi pentru a călători în siguranță și ar trebui să le păstrați în minte înainte de a vă angaja într-o călătorie cu prietenul dvs. credincios, indiferent dacă vă place sau nu.
Articolul descrie câteva metode pentru transportul câinelui cu mașina. Amintiți-vă că codul rutier al fiecărei țări este diferit - verificați regulamentele și alegeți tipul de dispozitiv de siguranță aprobat necesar în țara dvs.

.

paşi

Partea 1
Pregătiți-vă călătoria cu câinele

Imaginea intitulată Călătoriți cu mașina cu câinele dvs. Pasul 1
1
Definiți modul în care doriți să îl păstrați în mașină. Nu este sigur să-i permiteți să se miște liber în cabină fără nici un accesoriu care îl ține înapoi. Puteți lua în considerare utilizarea unui transportator dacă trebuie să călătoriți pe o lungă distanță sau dacă animalul este deosebit de nervos în timpul călătoriei - aceasta este cea mai eficientă modalitate de ao păstra în timp ce conduceți. Transportatorul vă poate ajuta să vă concentrați asupra conducerii în loc să vă gândiți la câine, ceea ce este important deoarece orice distragere a spatele roții poate provoca cu ușurință accidente. În plus, vă permite să păstrați animalul în siguranță în caz de frânare bruscă sau accident.
 • Dacă nu doriți să-l păstrați încuiat în transportator, găsiți cel puțin cum să-l legați în siguranță - de exemplu, dacă aveți un vehicul familiar, vă puteți gândi să-l puneți în spate. Dacă aveți un portbagaj mare și accesibil, luați în considerare punerea unui grătar de fier pentru a împiedica câinele să sări pe locurile din spate. Acoperiți baza pe care puneți câinele cu pături sau puneți câinele într-un colț, pentru a putea face o odihnă confortabilă în timpul călătoriei. Asigurați-vă că nu există obiecte grele, cum ar fi boluri sau sticle, pentru că ar putea deveni dumnezei "gloanțe" periculos în caz de accident. Majoritatea câinilor au tendința de a dormi în mașini ca o tehnică simplă pentru a face față bolii de mișcare.
 • Puteți chiar să cumpărați un loc special pentru câini. Deși nu este la fel de sigur ca un transportator, acesta oferă în continuare o mai mare siguranță și este mai confortabil decât scaunul obișnuit de mașină atunci când trebuie să vă întoarceți sau să opriți brusc. Cel mai răspândit model este un model care trebuie fixat pe spatele scaunului din față și pe scaunul din spate, creând o "carlingă" moale în care să păstreze câine, de asemenea, util în caz de nevoi accidental. Puteți face acest tip de scaun cu o pătură sau o puteți cumpăra pentru o mică taxă.
 • Chiar și centurile de siguranță pentru câini sunt instrumente excelente, dacă nu doriți să vă limitați prietenul blanii într-un spațiu mic sau dacă aveți o mașină cu două locuri - asigurați-vă că o țineți legată de un ham și nu de guler. Aceste dispozitive sunt introduse în cataramă "femeie" a centurii de siguranță normală a scaunului, în timp ce celălalt capăt sunt echipate cu cârlig guinzaglio- clasic conectarea salopete centurii de siguranta canin pentru a garanta faptul că animalul este ținut pentru organism, evitându-se astfel deteriorarea la gât, în caz de urgență.
 • Dacă ați decis să folosiți transportatorul, asigurați-vă că acesta este bine fixat - verificați dacă acesta nu se mișcă în cazul unei frânări bruște sau dacă aveți o coliziune din spate. Dacă nu este bine blocată și păstrată în siguranță, poate fi periculoasă ca având un câine pierdut în cabina de pilotaj sau poate chiar mai mult.
 • Imaginea intitulată Călătoriți cu mașina cu câinele dvs. Pasul 2
  2
  Puneți animalul în transportator dacă ați decis să-l utilizați. Arătați-le prietenului dvs. credincios într-un mod pozitiv - permiteți-mi să-l înghit un pic înainte de a pune în mașină. Atunci când cușca este plasat pe masina, a pus câinele în interior, să păstreze o abordare pozitivă și de mers pe jos timp de câteva minute, câinele situată în interiorul-ai face astfel încât să se obișnuiască pentru a transporta pune bucățile gustoase, dar fără a forțându-l să intre.
 • Imaginea intitulată Călătoriți cu mașina cu câinele dvs. Pasul 3
  3
  Dați-i o activitate fizică înainte de ao pune în mașină. Trebuie să-l plictisiți înainte de a-l închide - deși chiar și un câine obosit poate fi supărat la ideea de a intra în carul, este cu atât mai mult dacă el este complet odihnit.
 • Imaginea intitulată Călătoriți cu mașina cu câinele dvs. Pasul 4
  4
  Nu o hrăniți înainte de a face o călătorie. Hrăniți-l cu cel puțin câteva ore înainte, pentru a evita voma în mașină.
 • Imaginea intitulată Călătoriți cu mașina cu câinele dvs. Pasul 5
  5
  Luați toate accesorii pentru câini împreună cu dvs. atunci când trebuie să mergeți într-o călătorie lungă cu mașina. Asigurați-vă că vă simțiți confortabil pune canisa sau pături moi de pe baza- se pregătește, de asemenea, apă, tratează, lesă și guler, precum și jucăriile sale preferate masticabile și unele pungă de plastic pentru fecale.
 • Imaginea intitulată Călătoriți cu mașina cu câinele dvs. Pasul 6
  6
  Puneți niște jucării masticabile pe spatele mașinii cu câinele, pentru al menține ocupat. Dar nu le dați oase sau mâncare pentru că se pot simți rău și aruncă.
 • Jucăriile care emit scârțâit nu sunt recomandate, deoarece vă pot deranja foarte mult când conduceți.
 • Imaginea intitulată Călătoriți cu mașina cu câinele dvs. Pasul 7
  7
  Consultați medicul veterinar dacă animalul prezintă semne de boală de mișcare. Nu da niciodata medicamente dimenhidrinat pe bază (cum ar fi Xamamina) sau alte medicamente fără autorizarea medicului veterinar, care vă poate oferi în schimb cu sfaturi pentru a asigura bunăstarea prietenul tău credincios.
 • Imaginea intitulată Călătoriți cu mașina cu câinele dvs. Pasul 8
  8
  Gestionați hiperactivitatea înainte de a călători. Dacă câinele dvs. are astfel de probleme, trebuie să vă contactați medicul veterinar înainte de a vă deplasa - evaluați dacă este posibil și sigur să îi dați un sedativ ușor, mai ales dacă vă așteaptă o călătorie lungă. Urmați instrucțiunile din prospect cu atenție.


 • Partea 2
  Faceți o călătorie lungă cu câinele

  Imaginea intitulată Călătoriți cu mașina cu câinele dvs. Pasul 9
  1
  Lăsați catelul sau noul prieten cu patru picioare să se obișnuiască treptat să călătorească cu mașina. În primul rând, permiteți-i să se rătăcească în carlingă cu motorul oprit, apoi să-i lase să călătorească scurt până când tu și animalul te simți mai confortabil călătorind împreună cu mașina.
 • Imaginea intitulată Călătoriți cu mașina cu câinele dvs. Pasul 10
  2
  Asigurați-vă că primele călătorii cu mașina sunt deja plăcute. Nu începe imediat cu căi lungi, dar îi acorde să se obișnuiască all`abitacolo- să-l ia în parc sau într-o pajiște, astfel încât asociază masina la ceva frumos și distractiv în loc de o excursie la veterinar.
 • Imaginea intitulată Călătoriți cu mașina cu câinele dvs. Pasul 11
  3
  Obțineți-le să poarte eticheta ID atunci când trebuie să faceți o călătorie lungă. Indiferent de modul în care ați antrenat-o, există întotdeauna riscul că puteți ieși din mașină și puteți fugi - asigurați-vă că puteți să-l identificați dacă va dispărea pe drum.
 • Imaginea intitulată Călătoriți cu mașina cu câinele dvs. Pasul 12
  4
  Program de pauze. Permiteți-mi să rătăcesc puțin și să vă obosesc. Cu aceste ocazii, ar trebui să-i dea niște gustare mică și un pic „de apă încearcă să se oprească la fiecare oră pentru o plimbare vioaie, chiar dacă aceasta este pur și simplu să se întindă un pic“ picioare pe un pat de flori de iarbă în fața " restaurante pe marginea drumului. În acest fel, poate satisface nevoile sale fiziologice și îi puteți da puțină apă. Este esențial să-l lăsăm să facă puțină plimbare, pentru a-și lăsa puțin picioarele și pentru a evita plictisirea sau supărarea.
 • Acest lucru este important în special în cazul în care călătoria durează mai mult de câteva ore. Patru ore fără pauze lungi reprezintă, în medie, limita maximă de toleranță pentru câine în timpul călătoriei. Asigurați-vă că pentru a opri într-o zonă cu iarbă și relativ liniștită, (nu în apropiere de marginea drumului), închide mașina, oferă-i un pic „de apă, hrană și lasă-l să ia o scurtă plimbare, pentru a permite ca el să vent excesul de energie.
 • Dacă vă opriți pe o autostradă, tu îl păstrați absolut pe o leșie pentru siguranța sa.
 • Imaginea intitulată Călătorie cu mașina cu câinele dvs. Pasul 13
  5
  Nu lăsați-o într-o mașină parcată în timpul unei zile fierbinți. Vă rugăm să rețineți că câinele poate suferi de un accident vascular cerebral de căldură foarte repede, chiar și în pericol de a muri în cazul în care acesta este într-un vehicul parcat în aceste conditions- pentru siguranța lui, nu-l lăsați nesupravegheat în mașină în zilele călduroase chiar și pentru un minut.
 • Dacă luați o pauză pentru masa de prânz, parcați mașina la umbra și lăsați ferestrele deschise câteva centimetri pentru a circula aer curat înăuntru. Pune-un bol cu ​​apă proaspătă în compartimentul pentru pasageri și elibera animalul de centura de siguranță, în cazul în care v-ați conectat la scaunul din acest way- închide ușile mașinii și comandați mâncarea la pachet.
 • Încercați să petreceți nu mai mult de cinci minute distanță de mașină dacă ziua este fierbinte, pentru a preveni supraîncălzirea animalului. Dacă intenționați să opriți o perioadă mai lungă, de exemplu, trebuie să așteptați într-o coadă lungă pentru masă, să legați câinele de intrarea în cameră (chiar în interiorul sau în exteriorul ușii) până la un punct în care vă puteți vedea - în acest fel cel puțin nu rămâne cald în timp ce te așteaptă. Asigurați-vă că ați legat-o cu un nod sigur, astfel încât să nu coboare pe drum. A face un nod rezistent este, de asemenea, mai puțin probabil ca cineva să-l poată fura.
 • Imaginea intitulată Călătorie cu mașina cu câinele dvs. Pasul 14
  6
  Evitați să-l mângâieți dacă îl vedeți destul de agitat. În cazul în care consulii, asa cum ar fi firesc, de fapt întărit convingerea că ceva se întâmplă în loc de bad- face tot posibilul să rămână calm și să se comporte într-un mod normal, acordând o atenție la semnalele sale pentru a înțelege dacă este adevărat sau chin în loc de disconfort.
 • Imaginea intitulată Călătoriți cu mașina cu câinele dvs. Pasul 15
  7
  Faceți o încercare odată ce ajungeți la destinație. Faceți o plimbare lungă imediat ce ați ajuns - dați-i câteva zgomote, liniștiți-o și lăudați-o foarte mult pentru a putea să vă confruntați cu întreaga călătorie.
 • Sfaturi

  • Dacă câinele are o pătură sau un prosop preferat, asigurați-vă că îl luați cu dvs. pentru a vă oferi confort în timpul călătoriei.
  • Prima data aduce catelusul in masina pe stomacul gol, hranindu-l cu 2-4 ore inainte de calatorie - facand mai multe excursii fara greață este incredibil de util pentru a preveni dezvoltarea bolii de mișcare.
  • Dacă vă aflați într-o călătorie de 24 de ore, căutați un hotel prietenos cu animalele în avans, astfel încât să puteți odihni amândouă.
  • Amintiți-vă să aduceți pungile pentru a le aduna pe parcurs.
  • Fiți răbdători, amabili și afectuoși de prietenul vostru - călătoria este la fel de stresantă pentru el ca și pentru tine!
  • Nu le permiteți să-și păstreze capul în afara ferestrei - reziduurile de praf ar putea intra într-un ochi sau, în caz de accident sau frânare bruscă, animalul ar putea chiar să zboare din fereastră.
  • Asigurați-vă că vă defecați înainte de a pleca, pentru a minimaliza riscul ca mașina să se murdărească, precum și reducerea șanselor de a căuta un loc în care să-și satisfacă nevoile fiziologice.

  Avertismente

  • Unii câini pot fi foarte bolnavi - să acorde o atenție deosebită și să acopere bancheta din spate cu pături vechi sau ziare dacă nu doriți să vă asumați riscuri.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit