gtemata.com

Cum să folosiți un fluier pentru câini

Fluierul de câine este un instrument de formare, care este utilizat pentru o lungă de timp, este util pentru animal efectua o varietate de comenzi diferite, emite un sunet penetrant care ajunge la distanțe mai mari și este ușor de distins de cele mai multe sunete de zi cu zi. Aceste caracteristici îl fac un accesoriu perfect dacă doriți să vă controlați prietenul loial de la distanță sau doriți să-i atrageți atenția într-un mediu zgomotos.

paşi

Partea 1
Alegeți să utilizați fluierul

Imaginea intitulată Utilizați un fluier pentru câini Pasul 1
1
Utilizați-l dacă câinele dvs. are dificultăți în urma comenzilor dvs. verbale. Acest tip de fluier are un sunet distinctiv pe care numai câinele interpretează ca un sunet addestramento- acest lucru înseamnă că animalul este mult mai probabil să reacționeze la fluierul în comparație cu comenzile verbale ale căror cuvinte cheie sunt folosite (și apoi auzit de câine) chiar și în conversațiile de zi cu zi.
 • De exemplu, dacă auziți cuvântul "stai jos" în timpul unei conversații, care nu este pronunțată în scopul de a face o ordine, ea nu poate fi adusă la îndeplinire în momentul în care îi acordați într-adevăr o comandă.
 • Dacă el are o conduită nepotrivită, și-a făcut un obicei de a ignora comenzile verbale, fluierul vă oferă posibilitatea de a începe formarea din nou, cu un instrument care câinele nu a mai auzit înainte și, prin urmare, nu este un stimulent de a ignora .
 • Imaginea intitulată Utilizați un fluier pentru câini Pasul 2
  2
  Alegeți fluierul. Orice tip este bine, dar se recomandă utilizarea celei specifice pentru formarea câinilor care oferă o anumită frecvență acustică. Există multe frecvențe diferite pe piață, deci trebuie să decideți care dintre ele este potrivit pentru dvs. și să îl păstrați - aceasta înseamnă că, dacă pierdeți fluierul, trebuie să îl înlocuiți cu altul de aceeași frecvență a undelor.
 • În orice caz, nu este atât de gravă dacă nu cunoașteți frecvența instrumentului dvs. - la fel ca un câine bine instruit care răspunde cu promptitudine unei persoane care comandă "ședință", în același mod ar trebui să reacționeze la sunetul fluierului. Cu toate acestea, atunci când există mai mulți câini în timpul unei sesiuni simultane cu mai mulți antrenori care folosesc fluiere multiple, având unul specific pentru animalul dvs. de companie vă poate ajuta să recunoașteți comanda dvs. specifică și să reacționați în consecință.
 • Nu este necesar să se utilizeze cele silențioase sau ultrasuoni- este mai bine să utilizați în schimb una care este percepută de urechea chiar și om acest lucru vă ajută să-l utilizați prin suflare cu intensitatea corectă, pentru a stimula câine și de a evita în același timp, că sunetul este interpretat în mod greșit .
 • Imaginea intitulată Utilizați un fluier pentru câini Pasul 3
  3
  Cumpără. Acest instrument de antrenament pentru câini este disponibil online și merită să comandați mai multe, astfel încât să aveți un rezervă în cazul în care pierdeți primul.
 • Legați-l cu un șnur pentru a vă menține în jurul gâtului când vă duceți câinele la plimbare.
 • Partea 2
  Antrenează câinele cu fluierul

  Imaginea intitulată Utilizați un fluier pentru câini Pasul 4


  1
  Decideți asupra semnalului pe care doriți să îl transmiteți. Trebuie să emiteți un sunet specific și distinct pentru a indica câinelui o singură comandă. De exemplu:
  • Dacă vrei să-l înveți comanda "ședință" sau "Fermo", puteți alege să faceți un singur sunet lung și brusc - dacă doriți să îl sunați înapoi sau să-l spuneți să se apropie, puteți face o serie de trei lovituri mai scurte.
 • Imaginea intitulată Utilizați un fluier pentru câini Pasul 5
  2
  Practicați-vă folosind fluierul. Suflați folosind limba pentru a opri sunetul - în timp ce emiță fluierul, acoperiți scurt gaura cu limba.
 • Imaginea intitulată Utilizați un fluier pentru câini Pasul 6
  3
  Transformați comenzile verbale în fluiere. O opțiune este să începeți cu un câine care deja cunoaște comenzile verbale "ședință". "Fermo" și care răspunde pozitiv. Mai întâi de toate, dați semnalul să se așeze folosind fluierul, ca într-o singură respirație bruscă și prelungită, apoi pronunțați "ședință"- când el se supune, recompensa-l cu un tratament sau o laudă.
 • Când învață comenzile cu fluierul, el lasă un interval larg de la sunet la comanda vocală și, la sfârșit, se oprește complet folosind comanda verbală.
 • Puteți folosi aceeași metodă pentru a transforma comanda pentru a vă reaminti, de la vocal la fluier.
 • Imaginea intitulată Utilizați un fluier pentru câini Pasul 7
  4
  Începeți formarea cu un fluier cu un câine care nu a fost niciodată folosit pentru controale. În acest caz, aveți de-a face cu un specimen care nu este folosit și nu cunoaște comenzile. Să-l învețe să se așeze, să păstreze o bucățică gustoasă în mână și mutați-l cu o traiectorie arcuită deasupra capului său, astfel încât, în scopul de a urmări ar trebui să sprijine partea din spate earth- imediat ce este în această poziție, să emită un sunet cu fluierul și recompense animalul pentru ședință.
 • Repeta exercitiul in cateva sesiuni si la sfarsit cainele va incepe sa reactioneze la fluier si va sta fara sa fie atras de un truc.
 • Pentru a-l învăța să se întoarcă la tine, începeți să-i puneți o lungă leșie. Joaca-te cu el și apoi sună-l să se deplaseze doar să nu vi-picioarele spre direcția ta, de la semnalul cu fischietto- trebuie să vă asigurați asociați faptul de a veni la tine cu fluier. Cu un număr suficient de repetiții, de îndată ce animalul se simte semnalul si ruleaza spre tine, deoarece acestea asociază sunetul cu distracția, bucuria și satisfacția în a vedea-l asculte poate fi cea mai mare recompensa.
 • Sfaturi

  • Dacă doriți să dați o comandă fluierului unui câine care este foarte aproape, aveți grijă să sufli mai ușor.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit