gtemata.com

Cum de a repara pereții casei

Când pereții casei trebuie să fie reparate, este necesar să luați măsurile de precauție necesare pentru a evita afectarea stratului vechi de vopsea.

paşi

Imaginea intitulata Vopsiti peste vopseaua de ulei existenta in casa dvs. Pasul 1
1
Determinați tipul de vopsea utilizat anterior. Vopselele pe bază de apă sau latex pot fi îndepărtate prin frecare cu alcool, spre deosebire de vopselele pe bază de ulei sau pe bază de plumb. Singura modalitate de a distinge o vopsea de ulei de cea cu plumb este de a face o probă dintr-un laborator analizat. Există câteva teste care trebuie făcute acasă, dar ele nu pot fi întotdeauna de încredere. Contactați o structură competentă.
 • Imaginea intitulă Vopsea peste vopseaua de ulei existent în casa ta Pasul 2
  2
  Dacă vechea vopsea a fost fără plumb, regulamentele de construcție din zona dvs. ar putea ridica complet înainte de a picta zidurile din nou. Informați-vă înainte de a continua.
 • Imaginea intitulata Vopsiti peste vopseaua de ulei existenta in casa dvs. Pasul 3
  3


  Dacă vechea vopsea era în latex, puteai pur și simplu repara pereții, continuând să folosiți același tip de vopsea.
 • Imaginea intitulata Vopsiti peste vopselele existente cu ulei in casa dvs. Pasul 4
  4
  Dacă vechea vopsea a fost făcută din ulei, va trebui mai întâi să aplicați unul sau două straturi de grund la uleiul de pe pereți.
 • 5
  Lăsați grundul să se usuce timp de cel puțin una sau două zile (citiți instrucțiunile de pe produs), apoi aplicați stratul superior de vopsea. Pentru un rezultat ideal, aplicați un al doilea strat de vopsea imediat ce primul se usucă.
 • Dacă doriți, puteți amesteca grundul cu o cantitate mică de vopsea pe care o veți folosi pentru a picta pereții. Ar putea fi util dacă uitați să reparați o zonă a peretelui.
  Imaginea intitulata Vopsiti peste vopseaua de ulei existenta in casa dvs. Pasul 5
 • Avertismente

  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit