gtemata.com

Cum să trăiți în mașină

A trăi în mașină este ceva ce nimeni nu ar recomanda să facă. Dar dacă te concediat, sau contul dvs. pentru situații de urgență este gol, sau te evacuat și nu este nimeni care poate ajuta, să trăiască în mașină poate fi singura alegere, mai ales dacă nu se simt în siguranță în camera de camin. Din păcate, în multe locuri, trăirea în mașină nu este numai rău, ci și ilegală. Continuați să citiți pentru a obține câteva informații utile despre cum să continuați până veți găsi ceva mai bun.

paşi

Metoda 1
Pentru a începe

Imaginea intitulată 198368 1
1
Găsește mașina potrivită. Poți să trăiești în mașină numai dacă mașina funcționează. Dacă puteți să jucați în avans, luați o camionetă, mai precis una fără ferestre, cum ar fi cele pentru livrări. Mulți care au încercat să vă spună că este singura modalitate de a face acest lucru. Vei avea spatiul de sub podea pentru a pune lucrurile departe, puteți instala o fereastră de plafon pentru aer, un sistem de bare transversale pentru a avea mai mult spațiu, și ai grijă atunci când fereastra este deschisă. Un camion anonim alb nu va atrage atenția. Dacă nu aveți un vehicul nou sau aproape nou, va trebui să fiți un mecanic bun pentru a trăi într-o mașină mai veche. Dacă mașina dvs. este veche, amintiți-vă riscurile de eșec în momentele cele mai puțin oportun dacă nu faceți întreținerea corespunzătoare.
 • Imaginea intitulată 198368 11
  2
  Înainte de a începe să trăiți în mașină, schimbați reședința:
 • Închiriați o cutie poștală sau un oficiu poștal. Deși costă mai mult, vă permite să primiți pachete, iar unele servicii vă permit să utilizați o adresă care seamănă cu cea a unui apartament, care este util atunci când cineva vă cere o adresă fizică.
 • Alăturați-vă la o sală de gimnastică (poate fi costisitoare și, dacă resursele dvs. sunt limitate, se pot usca).
 • Reînnoiți documentele care necesită o reședință.
 • Puneți obiectele de valoare într-un loc sigur în bancă.
 • Dacă aveți prieteni sau membri ai familiei care nu vă pot ajuta - sau nu doriți - în starea dvs. (sau poate refuzați ajutorul lor), cel puțin cereți-le să își poată folosi adresa.
 • Imaginea intitulată 198368 3 1
  3
  Țineți întotdeauna la îndemână documentele de identitate, permisul de conducere și asigurarea vehiculului. Asigurați-vă că puteți ajunge la ele rapid, în caz de inspecție efectuată de poliție.
 • 4
  Cumpărați o cheie de blocare și folosiți-o! De ce? Pentru că dacă mașina este furat, casa este furată și ar fi foarte serioasă problemă. Nu este vorba doar de un furt de bunuri, deoarece ar fi o ruptură într-un apartament: este supraviețuirea ta! Cumpărați acum un sistem de blocare a direcției: acestea sunt disponibile de la aproximativ 20 de euro.
 • Metoda 2
  Găsiți un loc sigur și discret pentru parcare

  Imaginea intitulată 198368 2
  1
  Găsiți un loc de parcare sigur și discret. Mai întâi, verificați dacă există organizații sau companii din zona dvs. (sau din apropiere) care oferă locuri de parcare special pentru persoanele aflate în starea dvs. Unele supermarketuri vă permit să parcați noaptea în pătrat. Unele locuri nu sunt numai legale, dar există organizații care se ocupă scaunele sau rezervă unele locuri pentru donne.Se nu găsi un astfel de loc și de a trăi într-o zonă urbană, încearcă să găsească modalități fără trotuar, fără ferestre cu vedere la stradă și lângă un lemn. Zona ar trebui să fie la îndemână pentru a evita curiozitatea, dar suficient de locuită pentru a nu ridica vehiculul. Locurile de parcare de centre comerciale sunt bune, pentru că puteți merge și de a folosi baia și parcul într-un loc controlat, doar petrece câteva euro să rămână în interiorul și nu prea des parcate în același loc. Cu toate acestea, parcarea poate fi zgomotoasă, mai ales dimineața, când camioanele ajung să stocheze magazinele.
  • Parcările de parcare ale bisericii sunt adesea tăcute în timpul săptămânii. Dacă te uiți în jurul tău, poți găsi o biserică mai puțin aglomerată decât ceilalți. Acesta ar putea fi un loc bun pentru a parca și puteți chiar să vă adresați bisericii pentru asistență. Chiar ai putea să faci o prezență în biserică pentru a stabili o relație, dar așteptați un timp, înainte de a le spune oamenilor despre situația voastră și de a spune doar celor care par a fi demni de încredere și dispuși să ajute.
  • Clădirile industriale și zonele comerciale sunt adesea aglomerate de zi, dar foarte liniștite pe timp de noapte. Cele mai mici din apropierea zonelor rezidențiale sunt cele mai bune. Ei trebuie să tacă noaptea. S-ar putea să întâlniți securitatea de noapte în astfel de locuri, dar dacă sunteți cinstit și spuneți că dormiți doar în mașină, de obicei nu dau o problemă. Rolul lor este de a proteja proprietatea.
  • Parcările universitare sunt bine dacă sunteți student, cu excepția cazului în care faceți parte din universitate. Dacă vi se solicită, oferiți un permis de parcare.
  • Campingurile sunt o altă opțiune, deși au de obicei limite de timp și unele sunt scumpe ca o cameră de hotel. Unele oferă un duș cu o rată fixă. Unele parcuri naturale au limite de parcare mai lungi.
  • Docurile sunt de notorietate zone deschise, având în vedere natura pescarilor și a navelor, precum și porturi oferă multe servicii, cum ar fi dusuri calde și vehicule de închiriere. Dacă sunteți în sezonul de vârf, sosesc nave mai mari din străinătate și va rămâne de luni de zile, cu echipaj lor, chiar de închiriere, oferind o acoperire excelenta pentru tine și vehiculul dumneavoastră. Ei nu vă cunosc situația, nu le pasă și dacă află că vor continua să nu le pese, fiind niște sălbatici înșiși. Faceți o plimbare în weekend și găsiți pe cineva care trebuie să spele și să ceară barca. E de ajuns, de acolo vei avea cheia dusurilor, în mod legal.
  • Dacă nu aveți o baie, veți avea nevoie de o pădure din apropiere. Învață să-ți faci nevoile în aer liber și să construiești o latrină. Chiar și o găleată cu un capac și o liere pentru miros va fi bine.
  • O altă opțiune este parcarea unui spital. Dacă un paznic te întreabă ce faci, poți să spui că aștepți să vizitezi un internat relativ.
  • Dacă puteți stabili o relație cu managerul unui magazin sau al unui restaurant, aceștia vă pot lăsa singuri fără probleme, mai ales dacă văd prezența voastră ca o formă de securitate pe timpul nopții.
  • Când găsiți un loc, încercați să ajungeți la fundul nopții și să plecați înainte de 7 dimineața. Acest lucru va atrage atenția cât mai puțin posibil.
 • Imaginea intitulată 198368 5 1
  2
  Cumpărați dopuri pentru urechi. Este posibil să aveți nevoie de dopuri pentru ureche din cauza zgomotului. Opritoarele vor bloca majoritatea zgomotului din fundal și le vor face suportabile. Sunt bune pentru trafic, păsări, animale, chat și muzică. Nu vor elimina zgomotele puternice sau vecinii, ca și cum cineva bate la mașină.
 • Metoda 3
  Păstrați-vă propriile igienă

  Imaginea intitulată 198368 3
  1
  Găsiți un loc unde să faceți duș. Cel mai logic loc este, de obicei, o sală de gimnastică: vă va ajuta să vă mențineți în formă și să vă dați dimineața un scop. Nu te opri la prima sală de gimnastică pe care o găsești. Dacă vă uitați în jur, puteți găsi săli de sport semi-pustie unde puteți să vă spălați și să vă curățați complet fără a vă stânjeni. Amintiți-vă: persoanele care își pot permite apariția neplăcută a unei persoane fără adăpost sunt doar persoanele fără adăpost, așa că încercați să nu vă uitați! Nu vă lăsați să mergeți, pentru că odată ce declinul începe, este dificil să vă treziți din nou. Menținerea unui aspect bun vă poate ajuta doar să vă mențineți o imagine pozitivă a dvs. în momentul în care va fi pusă la încercare.
  • Gyms poate fi o opțiune costisitoare. Cele mai multe saloane de gimnastică costă între 35 și 55 de euro pe lună: este mult pentru un duș. Multe municipalități, biserici sau organizații au dușuri libere. Folosirea sala de gimnastică numai pentru dușuri poate fi o economisire falsă, mai ales dacă există modalități diferite de a păstra fit fără sala de gimnastică. Amintiți-vă să utilizați papuci pentru a nu lua ciuperci pe picioarele voastre și pentru a usca prosoapele în mașină.
  • Comunitățile sau centrele de recreere care au un duș și o sală de gimnastică sunt o alternativă mai ieftină la alte săli de sport. Cardurile anuale ale multor adăposturi sau centre de agrement costă o lună într-o sală de gimnastică, dar sunt mai puțin sigure să părăsească obiectele aflate în custodie.
  • O altă alegere bună este să mergeți într-o zonă echipată pentru campinguri o dată sau de două ori pe săptămână. Veți avea un loc pentru vehiculul dvs., puteți face rufele (de obicei, la un cost suplimentar), stocați-vă pe apă, faceți duș și chiar vă aruncați un cort dacă aveți unul. De asemenea, au de obicei energie, astfel încât să puteți reîncărca bateriile sau să porniți un ventilator sau un încălzitor.
  • O altă opțiune, deși poate mai costisitoare, este să iei o cameră într-un motel sau o căsuță ieftină o dată sau de două ori pe săptămână și să te cureți acolo (dacă îți poți permite).
  • Piscinele au dușuri, iar dacă au cabane singulare în loc de dușul deschis, ele pot fi un loc decent de spălat.
   O alta optiune de a lua in considerare atunci cand nu se poate spala este sa folosesti servetele non-parfumate pentru ca copiii sa se curete sau sa ia bideu intr-o baie publica unde te simti confortabil. Aflați despre exercițiile locale care au o singură baie și folosiți-o pentru a vă spăla părul sau fața. Adu un prosop să-ți ștergi capul și să te scufunzi și să o faci repede. Alternați între o baie și cealaltă.
  • Într-o zonă de service pentru camioane puteți solicita un voucher pentru un duș dacă nu vă deranjează să îi lăsați pe alții să știe că nu aveți un loc unde să rămâneți. Zonele de service ale camioanelor sunt, de asemenea, un loc bun pentru a dormi, dar pot fi zgomotoase noaptea: ar trebui să folosiți dopuri pentru urechi.
  • Unele autostrăzi au spații mari de servicii cu dușuri gratuite pentru șoferi. Fiind deschise 24 de ore pe zi, ele sunt, de asemenea, un loc bun de a dormi.
  • Verificați cluburile sportive, acestea nu solicită întotdeauna documente și pot fi o alternativă pentru duș. Verificați costurile, uneori puteți lua un curs la un cost fix, devenind astfel un membru legitim al clubului, cu acces la sală de gimnastică, bibliotecă și Wi-Fi.

  Metoda 4
  Mențineți un profil redus

  Imagine cu titlul 198368 4
  1
  Fii discret. Păstrarea ascunsă a situației dvs. va reduce la minimum jena și vă va ajuta să nu deveniți țintă pentru polițiști și infractori.
  • Alterați între diferitele locuri de parcare pentru a evita observația.
  • Când vă mutați în mașina parcată, planificați să evitați să dansați mașina.
  • Luați în considerare utilizarea unei foi auto. Nu numai că vă va păstra intimitatea (mai ales că condensarea pe ferestre este un semn al prezenței dvs. în interior), dar vă va menține cald și în timpul iernii. Nu este o opțiune viabilă atunci când este fierbinte afară.
  • Când este însorit, utilizați un capac pe parbriz.
  • S-ar putea să găsiți că aveți nevoie de mai multă confidențialitate decât ochelarii pot oferi. Puteți face acest lucru în moduri diferite. Filmele de întunecare de pe ferestrele din spate și din față ajută. De asemenea, perdelele de pe ferestrele laterale funcționează bine. Puteți cumpăra, de asemenea, țesături ieftine și așezați-le pe ferestre, cu bandă de mascare sau magneți. Materialul negru este cel mai bun pentru confidențialitate și pentru a bloca lumina.
  • Dacă vă puteți permite, dacă legea prevede și dacă nu vă deranjează, observați cât mai mult posibil sticla în limitele permise. Toate aceste lucruri împreună vă vor oferi intimitatea necesară. Dacă închideți un prosop sau o țesătură pe un geam clar, evident veți fi o persoană fără adăpost. Dacă o puneți pe o sticlă întunecată, este imposibil să vedeți înăuntru și nu veți atrage atenția.
  • Păstrați ferestrele deschise când dormiți, nu suficient pentru a permite cuiva să pună o mână înăuntru, dar suficient pentru a lăsa aerul curat și a reduce condensul pe ferestre.

  Metoda 5
  Obțineți Essential

  Imaginea intitulată 198368 5
  1


  Obțineți lucrurile de care aveți nevoie. Elementele esențiale pentru a trăi în mașină sunt foi, o pernă, o saltea sau o altă căptușeală. Datorită marginilor scaunelor și spațiilor strâmte, puteți dezvolta o durere de spate obositoare. Dacă se întâmplă acest lucru, asigurați-vă că aveți medicamente la îndemână. Când trebuie să dormi, veți avea nevoie de o pătură pentru a pune spătarul și scaunele din față, pentru a împiedica vederea din afară.
  • Un frigider ieftin vă va ușura viața. Caracteristica principală pe care trebuie să o aibă este să fie etanșă la apă. Alimentele reci creează condens, în timp ce gheața se topește. Trebuie să vă asigurați că nu vă umeziți mașina. Un frigider vă va ajuta să depozitați alimente perisabile. Funcționează cel mai bine atunci când este plină, deci adăugați sticle de apă când scoateți mâncarea. Dacă vă decideți să cumpărați un frigider electric, veți avea nevoie de o bună ventilație pentru a funcționa - din acest motiv nu ar trebui să fie pus în portbagaj. Este mai bine să o puneți în mașină atunci când este pornit. Asigurați-vă că este pornit numai când motorul mașinii funcționează sau dacă folosiți un circuit de oprire de joasă tensiune, după cum se explică mai jos. Asigurați-vă că grătarul ventilatorului de răcire nu atinge nimic, deoarece de aici vine aer cald care ar putea aprinde ceva.
  • Un obiect esențial, dacă îl puteți permite, este o baie chimică. Aceste obiecte vă pot ajuta într-adevăr să faceți viața mai bună în mașină. Au costat în jur de 100 de euro, în zilele noastre. Dacă nu-ți poți permite sau nu ai spațiu, poți să pipi în sticle cu gât larg ca cei de la Gatorade sau să construiești o baie improvizată cu găleată.
 • Imaginea intitulată 198368 6
  2
  Cumpărați un starter de urgență combinat cu un compresor pentru a porni mașina. Păstrați o anvelopă de rezervă și cel puțin un pachet de etanșant din cauciuc. Asigurați-vă că etanșantul este detașabil.
 • Imaginea intitulată 198368 7
  3
  Găsiți căi alternative de generare a energiei electrice. Un invertor care se atașează la priza brichetei este o opțiune. Ele sunt utile pentru aplicarea puterii la dispozitive mici, sub 100 W, dar dacă intenționați să folosiți vehiculul pentru a găti, va trebui să ia puterea direct de la baterie sau arde țigara siguranța brichetă. Utilizarea aragazelor electrice în mașini este totuși incomod, fără o baterie dublă cu invertor. Există mici cazane și tigăi de 12 volți, dar de obicei nu sunt foarte eficiente. Veți avea nevoie, de asemenea, de un invertor mult mai scump dacă doriți să utilizați aparate care funcționează la o tensiune normală. Poate fi necesar să porniți motorul pentru a le utiliza, dacă nu aveți un sistem cu două baterii. Dar chiar dacă aveți, alternatorii de mașină nu sunt concepuți pentru această utilizare și pot să nu poată produce energia de care aveți nevoie.
 • O bună achiziție pentru cei care locuiesc în mașină este un comutator de curent de joasă tensiune. Acest dispozitiv protejează bateria dvs. prin eliminarea alimentării, odată ce bateria atinge o tensiune care îi permite în continuare să pornească mașina, dar nu mai poate alimenta aparatele electrice. Este vândut pentru aproximativ 25-40 de euro. Este o investiție bună pentru cei care trăiesc în mașină, deoarece continuu de descărcare de curent distruge bateria si forta de a cheltui bani să-l schimbe, și să nu fie în măsură de a pune mașina în mișcare.
 • O alternativă la aragazurile electrice este utilizarea gazelor, dar nu o faceți în interiorul mașinii din motive de siguranță. Gătirea în mașină este periculoasă din mai multe motive: suprafețe instabile, pericol de incendiu, arsuri din metale fierbinți sau lichide fierbinți, otrăvire cu monoxid de carbon, mirosuri. Trebuie să gătiți în afara mașinii. Dacă ai o camionetă pregătită pentru bucătărie, atunci e bine, atâta timp cât există un fan.
 • Imaginea intitulată 198368 8
  4
  Obțineți ceva portabil pentru a stoca articole. Obțineți saci de umplut cu săpunuri, haine, telefon etc. Păstrarea lucrurilor în ordine vă va salva multe probleme. Un vehicul poate părea un spațiu mic, dar pierderea lucrurilor este foarte ușoară. În plus, păstrarea curat va atrage mai puțină atenție de la persoanele care trec și căutați în mașină. Ai putea ascunde patul din portbagaj. Dacă nu aveți o cameră în mașină pentru schimbarea de timp datează de o săptămână, încercați să plece ca un prieten pentru a le menține în condiții de siguranță, astfel încât să aibă un motiv să se întoarcă la el, și vă oferă un duș și un loc de relaxare. Atunci când faci rufe, asigurați-vă că ați uscat totul bine, pentru că nu aveți haine umede care mucegăle și miroase în mașină. Când nu sunteți în mașină, lăsați fereastra doar deschisă și foi de prosoape împrăștiate pentru a avea un miros bun înăuntru. Spălați foile o dată pe lună, în caz contrar vă veți mirosi ca o persoană fără adăpost, făcându-le clar tuturor și tratându-le ca atare.
 • Imaginea intitulată 198368 9
  5
  Păstrați hainele murdare separate în pungi de plastic, astfel încât să nu lase mirosul pe cele curate.
 • Imaginea intitulată 198368 13
  6
  Luați o lanternă bună. O lanternă de bună calitate poate fi utilizată în două scopuri: iluminare și securitate. Este suficient de mare pentru a fi folosit ca un băț pentru a vă apăra, în caz de nevoie.
 • Metoda 6
  mâncarea

  Imaginea intitulată 198368 10
  1
  Evaluați ce puteți mânca. Untul, tonul și biscuiții sunt produse de bază bune. Păstrați alimentele într-o cutie, pentru a nu le zdrobi. Rezervoarele de apă sunt necesare pentru lucruri diferite, care vor fi limitate de lipsa unui frigider. Mâncarea rapidă este costisitoare dacă trebuie să locuiți acolo. Cu fulgi de ovăz, lapte praf, apă îmbuteliată, cupe de plastic și ciocolată, aveți întotdeauna tot ce aveți nevoie pentru o gustare.

  Metoda 7
  Stai în Galla

  Imaginea intitulată 198368 12
  1
  Cu moralul. Gândiți-vă că situația este temporară. Petreceți zilele în căutarea unui loc de muncă fără o pauză. Utilizați biblioteca locală nu numai pentru a căuta locuri de muncă, dar și pentru a vă mări cunoștințele pentru a vă găsi un loc de muncă. Căutați pe Internet servicii gratuite de voce și / sau obțineți un telefon mobil cu o cartelă preplătită, astfel încât angajatorii să vă poată contacta. Pentru a economisi bani, puteți folosi vouchere de produse alimentare și cantine sociale. De asemenea, este important să discutați cu lucrătorii sociali și cu organizațiile religioase care vă vor simpatiza și vă vor înțelege, încercând să vă ajute.

  Sfaturi

  • Ascultați instinctele: dacă nu vă place parcarea, găsiți altul.
  • Asigurați-vă că aveți documentele auto și asigurarea. Fără acestea, veți avea și alte probleme.
  • Dacă petreceți noaptea într-o mașină și beți, nu țineți cheile de la starter, iar dacă este iarna și trebuie să porniți motorul pentru a se încălzi, puneți-vă pe bancheta din spate. În caz contrar, riscați un raport de conducere în timp ce sunteți intoxicat, chiar dacă sunteți staționar.
  • Mă doare ferestrele: funcționează mai bine decât utilizarea foilor deoarece vă permite să vedeți în timp ce alții nu pot. Acest lucru este important atunci când doriți să trăiți în mașină fără a fi observat. Obiectele plasate pe ferestre atrage atenția și vă dezvăluie, în timp ce ferestrele întunecate sunt comune pe multe mașini.
  • Probabil va fi o provocare de a dormi la început, deoarece există o șansă bună ca vehiculul dvs. să nu fie suficient de mare pentru a vă întinde complet. Găsiți o poziție în care puteți dormi confortabil cu picioarele îndoite sau piept. Alternativ, puteți încerca să stați pe bancheta din spate cu o pernă pe o parte a mașinii.
  • Faceți cartea Aci. Acesta va fi util în caz de defecțiune sau de baterie descărcată.
  • Camionul de gunoi sau alte zgomote din vecinătate vă pot trezi. Puteți utiliza dopuri pentru urechi.
  • Dacă mașina o permite, instalați o bară pentru a așeza obiecte. În acest fel veți avea un spațiu mai mic și veți evita ruinarea hainelor de care aveți nevoie pentru interviuri.
  • Dacă purtați lentile de contact, veți avea nevoie de un dezinfectant de mână. Mai bine să folosiți ochelari.
  • Dacă aveți tichete de mâncare și nu vă puteți permite deodorantul, bicarbonatul este un substitut bun pe care îl puteți cumpăra cu vouchere de mâncare. În plus, peroxidul de hidrogen și bicarbonatul împreună reprezintă o pastă de dinți fenomenală. Dacă dintr-un motiv oarecare nu se poate spăla pentru o zi sau două, bicarbonatul poate curăța și degresa părul.
  • Folosirea piscinelor pentru a face un duș poate fi foarte convenabilă. O singură intrare costă aproximativ 5 euro și există bilete de sezon disponibile la multe piscine publice.
  • Unele supermarketuri vă permit să dormiți în parcarea.
  • Țineți minte că transportul unei arme fără autorizație este o crimă gravă.
  • Dacă sunteți în căutarea de mâncare, încercați să căutați în cutii din spatele restaurantelor. Căutați alimente intacte. Nu uitați să fierbeți-l înainte de ao consuma, deoarece prin fierberea ei veți elimina microorganismele nedorite.
  • Piețele de purici sunt un loc minunat pentru a cumpăra lucruri ieftine de care trebuie să trăiești dintr-o casă.
  • Amintiți-vă, nu sunteți singuri și aveți o mașină. Mulți oameni au supraviețuit și chiar au făcut bani dormind în mașină.
  • Prioritatea principală trebuie să fie întotdeauna securitatea personală. Păstrați cheile lângă starter (dar nu înăuntru) pentru a putea pleca într-o clipă. Cuțitele pe care le folosiți pentru a pregăti hrana și cuțitele pentru a schimba anvelopele pot fi folosite ca arme. Spray spray este o altă opțiune. Trebuie să vă informați despre legile țării dvs. cu privire la armele de foc și să cumpărați o armă sau o altă armă dacă nu aveți una. Criminalii merg în căutarea persoanelor vulnerabile sau a călătorilor singuri. Uneori, sunetul unei arme încărcate este suficient pentru a preveni un potențial hoț. În orice caz, știți că dacă poliția știe că aveți o armă, vă poate împușca. În general, poliția nu are o opinie bună despre persoanele fără adăpost și au fost câteva cazuri nefericite de a trage fără adăpost, chiar și neînarmați.

  Avertismente

  • Dacă utilizați o cârpă pentru mașină, nu porniți motorul și nu fumați în timp ce vă aflați în interior. S-ar putea să vă înjosiți cu ușurință sau să vă otrăviți cu monoxid de carbon. De asemenea, nu-l utilizați atunci când este fierbinte fără o ventilație adecvată.
  • Nu beți alcool. Nici măcar nu aduceți alcool în mașină. Dacă polițiștii găsesc alcool în sânge sau în mașină, este posibil să aveți probleme serioase, chiar dacă nu conduceți.
  • Acordați atenție celor în care aveți încredere că locuiți în mașină. Dacă nu te ajută, atunci nu-ți face griji, pentru că ai putea avea probleme.
  • Nu dormiți niciodată pe scaunul șoferului, dacă îl puteți evita. Corpul tău o va asocia în curând cu somnul, expunându-ți riscul în timp ce conduci, mai ales când ești obosit. Înclinați scaunul pasagerului sau dacă vă aflați pe bancheta din spate, dacă există spațiu.
  • Dacă dormi în mașină în mod regulat, evitați să faceți alte lucruri în mașină. Nu citiți, nu mâncați și nu faceți alte lucruri care vă fac să petreceți mai mult timp în mașină. Cu cât stați mai mult acolo, cu atât mai mult se va acumula.
  • Țineți minte că având un pistol în mașină implică riscuri. Dacă vă treziți brusc și arătați arma persoanei greșite (de exemplu, un polițist care vă bate pe geam), riscați să vă împușcați.
  • Conduceți cât mai puțin posibil. În ciuda faptului că nu face rău nimănui, poliția nu-i plac oamenii în situații dificile. S-ar putea să scrie un raport la motorizare, cerând să vă revocați licența.

  Lucruri de care ai nevoie

  • O mașină cu asigurare și permis de conducere
  • Pături și perne
  • Prosoape și cârpe curate
  • Săpun și șampon
  • Dezinfectant și / sau unguent antibiotic
  • apă
  • gaz
  • alimente
  • Gym Card (pentru a curăța și a scuti de stres)
  • Cardul Aci (dacă asigurarea dvs. nu include asistența rutieră)
  • Dacă ați fost fără adăpost pentru o perioadă de timp, este posibil să nu aveți bani pentru asigurarea mașinii. Știți că ați putea fi considerați un tramp și că mașina dvs. ar putea fi confiscată
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit