gtemata.com

Cum se utilizează diblurile de gips carton

În acest articol veți găsi câteva instrucțiuni specifice pentru a instala paranteze de perete folosind dibluri și șuruburi pentru gips-carton.

conținut

paşi

Imaginea intitulată Utilizați ancorele de perete uscate Pasul 1
1
Luați un contor. Decideți unde să plasați personalul dvs. - este important să măsurați distanțele dintre găurile din bracket și apoi să le aplicați pe perete, utilizând un marcator, un creion sau un pix.
 • Imaginea intitulată
  2
  Faceți găuri. Faceți găuri cu ajutorul unui burghiu. Adâncimea găurilor va fi egală cu lungimea conectorilor. Îndepărtați praful.
 • Imaginea intitulată
  3
  Introduceți dopurile din plastic. Împingeți-le bine în perete cu degetele. Este posibil să aveți nevoie să utilizați mânerul unei șurubelnițe de plastic pentru a le introduce mai bine după ce ați făcut-o cu degetele, dacă nu le puteți aduce în perete.


 • Imaginea intitulată Utilizați ancorele de perete uscate Pasul 4
  4
  Odată ce gaura din peretele din gips carton este bine aliniată cu diblul, utilizați o șurubelniță pentru a înșuruba lent șurubul în orificiul diblu. Înșurubați până când șurubul este fixat ferm în diblu și apoi în perete. Blocurile au mici crestături care asigură că nu vor ieși din perete cu ușurință odată ce sunt introduse.
 • Imaginea intitulată
  5
  Acoperiti erorile. Dacă ați făcut o gaură prea mare cu burghiul și trebuie să începeți de la zero și să faceți altul din altă parte, va trebui să cumpărați un chit de retușare (unul foarte bun se numește Spackle). Este o pastă albă utilizată pentru a retușa găuri mici, curenți și alte daune minore pe pereții din plăci de ghips. Spargeți-l în gaură cu un cuțit de chit plastic și lăsați-l bine, pentru a face totul mai plăcut din punct de vedere estetic.
 • Imaginea intitulată
  6
  A terminat.
 • Sfaturi

  • Ar putea fi lemn în spatele plăcii de ghips, unde ați făcut găuri pentru plăci. Este cauza cea mai probabilă pentru care este posibil să nu puteți introduce piesa complet. În acest caz, puteți utiliza numai șurubul fără diblu și va fi fixat mai bine pe perete decât pe un diblu. Este posibil ca lemnul din spatele plăcilor de ipsos să fie prezent doar în anumite zone, astfel că unele găuri ar putea avea nevoie de o bucată, iar altele nu. Trebuie să încercați să vă dați seama cu burghiul, când faceți găuri! Uneori, în cazul barelor de perdea sau a unor obiecte similare, este posibil să se întâlnească găuri care au fost realizate deasupra cadrului ferestrei din spatele peretelui de ghips, iar altele se găsesc în partea goală care nu are lemn în spatele acesteia. Pentru a înțelege că părțile din perete nu au o bucată de lemn în spatele lui, trebuie doar să atingeți peretele și să dați seama dacă sunetul este "complet" sau "vacuum". În cazul în care zgomotul va fi gol, înseamnă că nu există bucăți de lemn în spatele peretelui și apoi puteți introduce cu ușurință diblurile. Piesa, după ce a fost introdusă în gips-carton (care are o grosime medie de 1,25 cm), va da un sprijin bun pentru ceea ce se va monta datorită lui.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit