gtemata.com

Cum sa te imbraci daca esti scazut

A fi scăzut nu înseamnă că nu poți fi la modă. O pereche de călcâi de tip stiletto nu va fi de ajuns pentru a vă face să vă simțiți încrezători că vă puteți crea propriul stil. Cu toate acestea, există multe moduri de a te simți bine și să te îmbraci impecabil când înălțimea ta nu este atât de mare - citiți mai departe!

conținut

paşi

Imaginea intitulată Rochie când ești scurtă Pasul 1
1
Purtați tricouri care prind ochiul în sus și în jos, cum ar fi gâtul V.
 • Imagine intitulată Rochie când ești scurt
  2
  Este mai bine să poarte haine cu talie mare! În acest fel, picioarele dvs. vor arăta mai mult și veți arăta mai înalt.
 • Imaginea intitulată Rochie atunci când sunteți scurt Pasul 3
  3
  El poartă pantaloni strânși, care fac picioarele conice. Încercați să evitați hainele prea mari, ceea ce vă va face să arătați mai ușoare și mai puțin obișnuite.
 • Imaginea intitulată Rochie atunci când sunteți scurt Pasul 4
  4
  Modelele verticale vă fac să arătați mai înalt! Încercați să purtați haine cu dungi verticale, ceea ce vă va face să arătați mai înalt și mai subțiri!
 • Imaginea intitulată Rochie când ești scurtă Pasul 5
  5
  A face ca torsul sa arate mai mic va face ca inaltimea ta sa para mai inalta! Încercați să purtați vârfurile. Asigurați-vă că ajung la șolduri sau mai sus. Vârfurile prea lungi vor face picioarele mai scurte.


 • Imaginea intitulată Rochie când ești scurtă Pasul 6
  6
  Încearcă să fii monocrom! Veți fi bine cu haine simple, cu câteva atingeri de culoare. Purtarea prea multor culori ar putea face să pari de modă veche și nu la modă. O alegere bună ar putea fi utilizarea unei singure culori. Alege culori închise pentru că te fac să arăți mai subțiri și mai înalți!
 • Imaginea intitulată Rochie când ești scurtă Pasul 7
  7
  Alegeți-vă corespunzător accesoriile! Nu folosiți bijuterii prea grele sau marcate. Alegeți o geantă de mână potrivită personalității dvs. și nu prea mare.
 • Imaginea intitulată Rochie când ești scurtă Pasul 8
  8
  Acconciați-vă părul! Nu le tăiați prea scurt, pentru că te-ar face să arăți mai gros și, deci, scăzut. Dacă părul este deja scurt, obțineți extensii. Puteți încerca să vă culoarea părului, toate sau doar câteva fire. Păstrați-le neted. Important, în orice caz, este că nu sunt prea scurte! Cu toate acestea, trebuie spus că chiar și părul lung, drept, ar putea face corpul să vă fie mai scurt și fața mai lungă. Lungimea perfectă a părului dvs. ar putea fi până la umeri sau doar puțin mai mult.
 • Imaginea intitulată Rochie când ești scurtă Pasul 9
  9
  Ai grijă de unghiile tale! Unghiile lungi fac ca cele mai lungi degete să apară. Încercați să le tăiați cu atenție și, dacă doriți, să le decorați!
 • Imaginea intitulată Rochie când ești scurtă Pasul 10
  10
  Alege-ți pantofii cu atenție. Fetele care sunt conștiente de faptul că sunt mici au tendința de a purta tocuri, chiar dacă nu sunt deloc confortabile. Nu purtați pantofi cu tocurile doar pentru că vă fac să arătați mult mai înalți - trebuie, de asemenea, să vă simțiți confortabil și confortabil! Utilizați pene doar dacă te fac confortabil, nu doar pentru că arăți mai înalt!
 • Sfaturi

  • Încercați să căutați haine în magazine care au zone pentru fete mici.
  • Evitați utilizarea pantalonilor cu manșete, care vă fac picioarele mai scurte.
  • Prea multe straturi sau culori nu sunt, de obicei, potrivite pentru fetele mici. De ce? Ei prind ochiul orizontal și fac corpul să pară mai mare decât este de fapt.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit