gtemata.com

Cum sa te imbraci intr-o maniera potrivita pentru un concert si sa ai o forma frumoasa

Mergeți la un concert poate fi una dintre cele mai bune experiențe din viața dvs., mai ales dacă este vorba de un concert de muzică rock. Chiar dacă nu pare, îmbrăcămintea este unul dintre cele mai importante aspecte pentru a te distra (pe lângă trupe!). Pentru băieți nu este o problemă mare, dar fetele, desigur, trebuie să acorde atenție unor detalii. Iată câteva sfaturi care vă pot face experiența mult mai frumoasă.

paşi

Imaginea intitulată Rochie inteligentă și arată bine la un concert rock (fete) Pasul 1
1
Evaluați tipul de concert. Vor exista doar locuri în picioare? Poți să stai jos? Este acesta un festival în care cântă diferite trupe? Va fi în interior sau în aer liber?
 • Numai locuri în picioare. În astfel de spectacole nu există locații undeva, deci este mai bine să purtați pantofi confortabili. Cu siguranta nu sunt recomandate flip-flops, sandale, pantofi deschisi pe fata si cei cu tocuri inalte. Cea mai bună alegere este adidașii.
 • Dacă există locuri, puteți purta pantofi puțin sportivi, dar încercați să rămâneți confortabil.
 • Dacă este un festival, evident că nu vor mai fi locuri. Veți fi în jurul valorii de toată ziua timp de ore și ore sub soare și căldură. Parola este deci confort.
 • În interior sau în aer liber? Dacă concertul are loc în interior, aerul va fi fierbinte și sufocant, chiar și cu aer condiționat. Dacă este în aer liber, totul depinde de locul în care vă aflați și de sezon. Verificați prognoza meteo și decideți pe baza acesteia.
 • Imaginea intitulată Rochie inteligentă și binefăcătoare la un concert rock (fete) Pasul 2
  2
  Alegeți pantalonii. Trebuie să purtați blugi sau pinocchietti (scurt mijlocul vițelului). Alegeți o pereche cu care vă simțiți confortabilă, nici prea mare, nici prea strânsă și purtând o centură. În mulțime, este posibil să vărsați ceva pe dvs. sau să-l puteți rupe, evitați astfel pantalonii noi și marcați.
 • Dacă te duci la un concert cu scaunele poți purta o fustă, dar nu este recomandat. Dacă nu este în picioare doar camera si va purta o fusta, ar trebui pus într-o pereche de pantaloni scurți sau potrivire chiloți împreună, în cazul Mosh se poate gândi la tine sau să te ridica de oameni (mulțimea de surfing). Purtați o fustă (sau o rochie) numai dacă sunteți sigur că nu se va ridica ușor.
 • Dacă este un concert în aer liber, chiar și pantalonii scurți sunt o alegere bună. După cum sa spus deja, cel mai important este să rămâi confortabil. Nu le alegeți prea scurte sau prea largi. Chiar dacă păstrați moda, riscați să fiți considerat un grup (care uneori este aproape sinonim cu fata ușoară) pentru lumea în care sunteți îmbrăcați.
 • Imaginea intitulata Rochie inteligenta si arata bine la un concert rock (fete) Pasul 3
  3
  Alegeți cămașa. Și asta este important. Va fi partea pe care oamenii o vor observa mai mult decât îmbrăcămintea dvs. și așa vă prezentați. Dacă este un concert în aer liber, este important să știți ce va face vremea. Înainte de a alege, țineți minte câteva reguli foarte importante.
 • Nu purta un tricou din trupa pe care o vei asculta! Îți place grupul, altfel nu te-ai duce la concert, așa că nu e nevoie să subliniezi clar. Singura excepție de la regula este în poartă un tricou cu datele tur sau un tricou proiectat de tine, cu cuvinte sau titlul unui cântec. Cele mai multe trupe, în special cele care nu sunt atât de celebre, apreciază cu adevărat că fanii au nevoie de timp să facă ceva despre ei și uneori își semnează cămășile. Dacă pregătiți un tricou, faceți-o bine! Încercați să fiți creativi și nu vă grăbiți și, dacă sunteți într-un grup, obțineți aceleași tricouri.
 • Dacă concertul este în aer liber și poate fi rece, nu purtați un capac de rezervor. Îmbrăcarea în straturi este plăcută și utilă dacă o puteți face. Un tricou destul de frumos într-o bluză este de asemenea bine. Sau un pulover. Nu purtați haine care sunt prea grele, pentru că odată ce trebuie să le purtați la concert (sau să le scoateți, dacă nu vă este teamă că le vor fura).
 • Dacă este fierbinte, purtați o cămașă. Puteți purta tricoul uneia dintre benzile participante sau puteți face referire la un film sau la o frază sau o citare. Vârfurile fara bretele, nu sunt o idee bună într-un concert în cazul în care sunteți doar în picioare: există o mulțime de tipi care cred că e amuzant să-i reducă „accidental“. Nu-i da șansa. Blaturile rezervoarelor sunt fine, atâta timp cât nu sunt prea delicate și nu cad din umeri. Purtați haine rezistente.
 • Dacă este în interior, puneți doar o cămașă. Nu purtați nimic greu, pentru că va fi cu siguranță fierbinte și nu doriți să fiți prea cald să leșiți. Blaturile rezervoarelor sunt fine, dar chiar și în acest caz evitați vârfurile fără bretele.
 • Reguli simple pentru alegerea unei cămăși: alegeți o îmbrăcăminte pe care doriți să o purtați și care este confortabilă, dar și ceva care nu vă strică starea de spirit dacă se murdărește. Vei transpira in hainele astea, iar daca te obisnuiesti cu pogara sau nu te deranjeaza sa fii pe altii pentru a putea vedea spectacolul bine, este probabil ca cineva sa te arunce o bautura. Cămașa ar putea, de asemenea, rupe sau palmă, dacă vă gândiți la pogare sau surfing mulțimea.


 • Imaginea intitulată Rochie inteligentă și binefăcătoare la un concert rock (fete) Pasul 4
  4
  Accesorii: cel mai bun lucru este să purtați câteva, dar dacă într-adevăr trebuie, iată ce să faceți.
 • Nu purtați accesorii voluminoase sau grele care devin inconfortabile când se fixează pe corpul transpirat.
 • Nu purtați nici un accesoriu în valoare de mai mult de câteva euro. Puteți să o pierdeți, să o rupeți sau o puteți fura.
 • Fără eșarfe, cu excepția cazului în care concertul este ținut în aer liber și rece, caz în care evident aveți nevoie de ceva pentru a vă menține cald. Dacă nu este rece, o eșarfă nu va fi decât o mizerie.
 • Dacă purtați inele simple, mici și fără pandantive.
 • Dacă doriți să puneți un colier, alegeți unul foarte scurt sau fixați-l. Nu purtați coliere foarte lungi, stratificate sau groase. Nu numai că pot să vă fure sau să vă rupă, dar și ei ar putea lovi pe cineva (sau pe tine însuți) în fața și rănit. Nu purta un colier de valoare (de exemplu, cu pietre prețioase sau care ți-a fost dat).
 • Genți de mână sunt de obicei o mizerie. Evident, fetele trebuie să aducă lucruri (tampoane sau tampoane, machiaj, deodorant). Dacă nu aveți nevoie de o geantă, păstrați telefonul, banii și untul de cacao într-un buzunar. Dacă, în schimb, trebuie să transportați o pungă, alegeți una care poate fi încrucișată, rezistentă, cu o curea lungă pentru umăr și care nu vă deranjează prea mult dacă ruinați sau zgâriați.
 • Imaginea intitulata Rochie inteligenta si arata bine la un concert rock (fete) Pasul 5
  5
  Pantofi! Încălțămintea este importantă, desigur. Vrei ca picioarele tale să fie protejate și confortabile de ore.
 • Niciodată nu purtați tocuri înalte. Ele sunt incomode și nepractice, precum și un pericol. Poți să le poți purta numai dacă ești 100% sigură că vei sta întotdeauna. Chiar și în acest caz, nu vreți să riscați să petreceți seara cu picioarele care rănesc blisterele.
 • Chiar și flip flop-urile sunt o idee rea. Le puteți pierde ușor și nu vă protejați picioarele. Oamenii vor păși pe picioarele voastre orice fel de pantofi purtați, așa că asigurați-vă că sunt protejați. Veți fi mai relaxat știind că nu vă veți pierde pantofii în timpul concertului, mai ales dacă există numai locuri în picioare.
 • Adidații sunt o garanție. Veți avea picioarele în siguranță, nu le veți pierde și veți fi la modă. Există câteva branduri excelente de ales (probabil că muzicienii care se joacă vor purta și ei): Vans, Converse, Nike, Adidas și altele.
 • Cizmele sunt bine, dar nu sunt recomandabile. Ele pot deveni inconfortabile și riscă să rănească pe cineva dacă au o talpa robustă.
 • Sfaturi

  • Adu un telefon mobil. Poate fi inconfortabil să vă păstrați în buzunar, dar este important să rămâneți în contact cu prietenii dacă vă veți pierde sau vă veți împărți în mulțime. Concertele sunt distractive, dar pot fi înfricoșătoare dacă nu cunoașteți pe nimeni și nu știți unde vă aflați.
  • Fiți atenți. În timpul unui concert, vă puteți răni în diferite moduri. Amintiți-vă că oamenii pot fi răi și vă pot răni cu intenție, așa că rămâneți atent.
  • Nu încercați să arătați "originale" cu o coafură uriașă, un machiaj ciudat sau purtați șapte culori diferite. Vei arăta ca un singur idiot care merge la concerte pentru a fi observat. Este bine să ieșiți afară, dar faceți-o inteligent.
  • Ușa prietenilor. Dacă ești deja grozav și preferi să mergi singură la concerte, atunci e bine, dar e mai bine să nu ieși singur din oraș. Du-te cu prietenii, esti mult mai probabil sa te distrezi si sa fii in siguranta.
  • Dacă nu ai de gând să faci surf mulțimea sau moshing, stai departe de fata scenei sau va fi aspirat afară din mulțime și de a fi nepregătit vei fi rănit.
  • Aflați despre trupele pe care nu le cunoașteți. Încercați să învățați câteva cântece (se aplică tuturor grupurilor din turneu), astfel încât să vă implicați mai mult și să nu vă simțiți în afara locului.

  Avertismente

  • Dacă o persoană vă deranjează, vă atinge inadecvat sau încearcă să vă aducă undeva, repede se îndepărtează (alerga dacă poți) și îi spui cuiva. Gardienii de securitate sunt acolo pentru a vă proteja. Dacă observați ceva de genul acesta, ei vor avea grijă de ei. Deși acest articol discută despre îmbrăcăminte, dorim să subliniem aceste lucruri în special pentru fete. Nu vă fie frică să cereți ajutor dacă cineva vă deranjează.
  • Sunt niște idioți la concerte și, dacă ești o fată, îi vei întâlni adesea. Nu trebuie să renunți la un concert, dar fii atent. Bărbații uneori profită de concerte pentru a freca fetele. Ține-ți ochii deschiși pentru tine și prietenii tăi.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit