gtemata.com

Cum sa te imbraci cu clasa daca esti un student nou la universitate

Doriți să impresionați pe cineva special prin îmbrăcarea cu clasa? Sfaturile și pașii simpli din acest articol vă vor ghida spre succes!

paşi

Imagine intitulată Dressing Classy pentru un nou coleg de tip 1
1
Alegeți o privire care te va face să te simți în largul tău (urban, indie, preppy, etc.)) și apoi încercați să nu urmați dictatele sale la scrisoare. Nu vrei să pari că ai purta un costum, dar ar trebui să ai un stil unic care să te permită să te identifici. Nu trebuie să fii un reprezentant stereotip al aspectului! Încercați să aveți un dulap destul de variat! Nu purtați DOAR cu bucăți de mărci precum Hollister sau celebrele stele și curele. Puteți aduce aceste mărci, dar nu expuneți. Fi original! Cel mai bine este să faceți cumpărături în magazine precum J.C. Penney sau Outfitters Urban pentru un aspect mai creativ, în timp ce magazine precum Hollister și PacSun clasifică un stereotip.
 • Imaginea intitulată Dressing Classy pentru un nou colegiu tip 3
  2
  Investește într-o pereche bună de blugi. Denimul este cea mai versatilă țesătură pe care o puteți avea și ar trebui să dețineți cel puțin o pereche de blugi pe care nu o puteți face fără. Este imperativ să fiți în mod impecabil (asigurați-vă că marginile se întâlnesc în partea de sus a pantofului atunci când vă așezați). Atunci o privire la branduri, cum ar fi norocos, Guess, Rock and Republic, True Religion, și (dacă nu doriți să-și petreacă atât de mult) lui Levi, cum ar fi 514, și BDG, pentru a cumpăra o pereche de pantaloni și-l joc în condiții de siguranță, precum și introduceți un adevărat a face. Nu purtați doar blugi obișnuiți! De asemenea, încercați să purtați alte culori (negru, alb, maro) sau un denim caracterizat printr-o spălare bună sau decolorare pentru a obține un aspect dinamic. Bărbații saraci arata grozav cu blugi tăiați subțire și blugi tăiați cu bocanci sunt la fel de populare în zilele noastre. Cumpărați blugi de femei dacă pot fi schimbate cu ușurință pentru pantaloni bărbați sau dacă aveți o criză de identitate. Chiar și bluzele rupte sunt la modă, împreună cu cele cu culori foarte întunecate.
 • Imaginea intitulată Dressing Classy pentru o nouă colegiu Guy Pasul 2
  3
  Pantofi - este distractiv să îndrăznești, dar nu exagerați. De exemplu, băncile sau băieții sunt celebri, dar nu se potrivesc cu nimic! Acestea sunt articole pentru colecționari, care nu trebuie purtate zilnic. Posibilitatea de a le combina cu ceea ce aveți este un must-opta pentru o schemă de culoare care se potrivește cu hainele pe care le dețineți! Alegeți ceva care are o notă de unicitate. Încercați un nou stil de Nike SB sau AF1 sau un nou motiv de Tigrii Onitsuka! Opt pentru un cuplu de Gourmet. Design frumos de adulți care amintesc de Iordania, dar mult mai relaxat și simplu. Foarte ușor să se potrivească și nimeni altcineva nu va avea același lucru.
 • Imagine intitulată Dressing Classy pentru un nou coleg de tip Guy Step 4
  4
  culori: ele trebuie să fie combinate cu pielea. Și nu aduceți întotdeauna același lucru! Verificați schemele de culori cu o fată pe care vă decideți să aveți încredere. De la liniile drepte! O persoană cu parul și ochii ușori va arăta mai bine cu culori mai moi, în timp ce oamenii mai întunecați vor fi mai bine cu maro, gri, negru și alte nuanțe de bază.
 • Imaginea intitulată Dressing Classy pentru un nou coleg de colegiu Pas 5
  5
  Dacă purtați ochelari, alegeți cele cu un cadru mai gros, masculin, nu unul subțire. Ochelarii cu ochelari rămași merg oricum, dar s-ar putea rupe mai ușor. Mergeți la un magazin renumit și lăsați vânzătorul să vă ajute să alegeți o pereche pe care o prețuiți. Cu toate acestea, atunci când în dubiu (după ce toți vânzătorii pot minți doar pentru a vă convinge să cumpere), a făcut să însoțească din nou la acea fată care ți-a dat o mână cu culorile de haine pentru a alege o pereche de ochelari și întrebați dacă v-ar fi mai bine cu lentile de contact. Spuneți-i că veți încărca butoaiele de bere pentru petrecerea ei și veți vedea că veți obține beneficii neașteptate prin a fi prietenul ei.
 • Imaginea intitulată Dressed Classy pentru un nou tip de colegiu Pas 6
  6
  Nu te îmbraci în stil militar, dacă nu ai mai multe acțiuni Wilt Chamberlain în viața ta. Și apoi acest stil nu este cu adevărat un indice de eleganță.
 • Imagine intitulată Dressing Classy pentru un coleg nou tip Pasul 7
  7
  Nu mergeți cu pulovere fără mâneci, cu excepția cazului în care sunteți acasă, la piscină, pe plajă sau în sala de gimnastică. Purtați o haină dacă aveți brațe musculare. Același lucru este valabil și pentru blaturile rezervoarelor, care sunt bune pentru vacanțe de vară. Puteți să le cumpărați de la firmă de confecții urbane sau de îmbrăcăminte americană.
 • Imaginea intitulată Dressing Classy pentru un nou tip de colegiu Pasul 8
  8
  Dacă pantalonii tăi sunt încurcați, puneți o cămașă mai strânsă. Cu toate acestea, trebuie să acordați atenție proporțiilor. În unele cazuri, ar trebui să fie 1: 1, așa că ar trebui să combinați niște pantaloni puțin largi (sau strânși) cu un tricou ușor (sau strâns). Cei de la stilul indie, de exemplu, nu se potrivesc fisuri în pantaloni stramti și se bazează pe combinații „strânse cu înguste“ și „largi și adânci“.
 • Imaginea intitulată Dressing Classy pentru o nouă colegiu Guy Pasul 9
  9
  Îmbrăcat pentru ocazie. Problema bunului simț. Dacă aveți dubii, creați un costum care are o mulțime de clasă (cu o cămașă dacă aveți peste 20 de ani, altfel nu contează dacă aveți mai puțin de 20 de ani) și sunteți gata. Nu contează dacă vineri noaptea de vară nu merge așa cum ați planificat și veți termina să jucați Jenga cu grupul dvs. de studiu. Aveți o mașină de spălat, chiar dacă nu aveți o viață.
 • Imaginea intitulată Dressing Classy pentru un nou tip de colegiu Pasul 10
  10


  Pantaloni scurți și pantaloni scurți. În niciun caz nu sugerăm încărcătură. Pantalonii chino de branduri precum Volcom nu dezamăgesc niciodată așteptările. Ele sunt bine cu oricine și au o varietate de culori și modele care se potrivesc stilului tuturor. Ele sunt de lungă durată și sunt bine cu totul! Cumpărați două perechi. Dacă nu puteți renunța la marfă, amintiți-vă, totuși, să oferiți PESO mărcii în acest caz.
 • Imaginea intitulată Dressed Classy pentru un nou coleg de tip 11
  11
  Puneți o centură. În general, centurile sunt evitate. Dar nu uita. Cei de la Hugo Boss, de exemplu, sunt de bună calitate. Asigurați-vă că acestea sunt destul de largi pentru a umple spațiul de trecători, nu doriți să purtați o centură care nu susține pantalonii.
 • Imaginea intitulată Dressing Classy pentru un nou tip de colegiu pas 12
  12
  Faceți un duș în fiecare zi.
 • Imagine intitulată Dressing Classy pentru un nou coleg de tip 13
  13
  Obțineți o imprimare dungată sau plată cu combinații de culori și modele unice!
 • Imaginea intitulată Dressing Classy pentru un nou coleg de tip 14
  14
  Obțineți un sortiment de cămăși pentru mai multe seri formale când ieșiți la cină sau într-un club. Optați pentru mai multe stiluri neutre pentru arena de birou / profesionist.
 • Imaginea intitulată Dressing Classy pentru un nou coleg tip 15
  15
  O pereche bună de ochelari de soare trebuie să se adapteze la forma și conturul feței tale! Adresați-vă unei fete pentru sfaturi îndoielnice.
 • Imagine intitulată Dressed Classy pentru un nou coleg de colegiu pas 16
  16
  Polo: ele sunt bune pentru majoritatea băieților. Lacoste produce polo polo, dar culoarea se estompează foarte repede, iar prețul său este excesiv (aproximativ 60 de euro!). Tricourile americane de îmbrăcăminte piqué polo sunt ideale! Ei au trecut, arată bine, arată foarte scump și au o varietate mai mare. Din păcate, prietenii logoului nu au o cusătură reprezentând un crocodil / pinguin / pasăre / elefant.
 • Imaginea intitulată Dress for Classy for a New Guy Step 17
  17
  T-shirt. Uitați de logo-ul, căutați pulovere care se potrivesc corpului, dulapului și stilului. Marca nu contează. Compuneți ceva neutru, unele caracterizate printr-o fantezie, unele dungate și altele cu un logo, toate culorile diferite.
 • Imaginea intitulată Dressing Classy pentru o nouă colegiu Guy Pasul 18
  18
  Iarna. Ia-jacheta de marinar, dacă locuiți într-o zonă maritimă și unele pulovere în combinație cu tricouri (optează pentru jachete elegante sau pulovere cu V) gât. Cumpărați o pereche de bluzoane cu un fermoar UNIQUE și potrivite pentru culorile dvs. Le vei aduce foarte des. Cumpărați o altă pereche de blugi.
 • Imaginea intitulată Dressing Classy pentru un nou coleg de tip 19 de colegiu
  19
  Evitați seria de magazine cu care se confruntă strada și mărci cum ar fi L.L. Bean. Mergeți la cumpărături în centre comerciale, de la H&M, în centre comerciale și magazine second-hand NUMAI dacă sunteți pretențios. Oamenii vin de multe ori din magazine cum ar fi Buffalo Exchange și Goodwill cu o grămadă de haine pe care nu le vor pune niciodată. Fii pesimist atunci când faci cumpărături. Dacă o bucată de îmbrăcăminte nu te convinge complet, nu te convinge altfel!
 • Imaginea intitulată Dressing Classy pentru un nou coleg de tip 20 de colegiu
  20
  Amintiți-vă că personalitatea dvs. și contul dvs. bancar sunt mai importante decât stilul dvs. Dar moda are valoare pentru primele impresii, pentru a fi siguri de tine, pentru a ieși și pentru a exprima o parte din ceea ce ești.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit