gtemata.com

Cum sa te imbraci cu o clasa cu un buget limitat

Dacă doriți să înceapă să se îmbrace în haine de înaltă clasă nu aveți nevoie de un cont bancar substanțial, dar trebuie să învețe să antreneze ochi, dobândirea de cunoștințe de bază și de a dezvolta un bun simț al esteticii.

paşi

Imaginea intitulată Dress Classy on a Budget Bold Pasul 1
1
Respectați regulile de bază. Alegeți dacă să accentuați decolteul sau picioarele. Niciodată niciodată. Chiar dacă trebuie să arătați un pic de sex appeal în seara, trebuie să aveți grijă să nu depășiți acea linie fină care separă eleganța de gustul nepotrivit. O rochie scurta, un mini-pantalon sau pantaloni scurti sunt perfecte pentru a purta in mai multe ocazii, dar daca combinati aceste elemente cu un top mic, nu veti obtine un aspect clasic. Această regulă se aplică și contrar: un vârf redus este perfect acceptabil, cu condiția să vă acoperiți picioarele! Încercați să purtați o rochie scurtă și un accolat, sau un vârf mic tăiat cu o longetă.
 • Imagine cu denumirea Dress Classy pe un buget tare Pasul 2
  2
  Evitați hainele vulgare, în special articolele de îmbrăcăminte cu cuvinte înșelătoare și derizorii. Lozi slăbitoare și imagini necorespunzătoare nu vor fi niciodată considerate elemente de clasă, deși pot fi distractive. Dacă doriți să vă concentrați asupra aspectului elegant și clasic, evitați limbajul aluziv și ireveren.
 • Imaginea intitulă Dress Classy on a Budget Bold Pasul 3
  3
  Nu te descoperi excesiv. Atât ziua cât și noaptea vă puteți arăta niște piele, nimeni nu vă așteaptă să vă acoperiți complet de la cap până în picioare. Dar gândiți-vă cu atenție la tipul de tinuță de a alege de la a merge la birou, la biserică sau la cină cu in-legi. În aceste situații specifice este recomandabil să vă acoperiți puțin mai mult. Ca regulă generală, una femeie clasică arată doar o parte a corpului și acoperă totul. Acest lucru înseamnă că dacă aveți un gât larg nu trebuie să purtați pantaloni scurți, dar ar fi mai potrivit să vă acoperiți picioarele.
 • Imagine cu denumirea Dress Classy pe un buget tare Pasul 4
  4
  Alegeți cele mai clasice materiale, cum ar fi bumbac, piele (pentru saci), denim sau tricou (atâta timp cât donați). Stretch shorts nu sunt pentru tine.
 • Încercați țesături sintetice de înaltă calitate. În general, ele sunt foarte asemănătoare cu fibrele naturale, în special dacă acestea sunt fibre de animale deosebit de strălucitoare, cum ar fi mătase, satin și lână. Diferența poate fi subtilă, dar costă mai puțin, durează mai mult și, mai presus de toate, nu necesită o atenție deosebită. Cu toate acestea, dacă preferați fibrele naturale la atingere, puteți încerca țesăturile sintetice de pe picioare, care tind să fie mai puțin sensibile. Dacă aspectul materialului sintetic nu vă convinge, încercați-l pe picioarele care de obicei nu sunt observate îndeaproape. De asemenea, puteți găsi produse de calitate în magazinele second-hand, dacă știți ce să căutați.
 • Imaginea intitulă Dress Classy on a Budget Bright Step 5
  5
  Asigurați-vă că hainele se îmbracă bine. Dacă acestea sunt prea strânse, nu veți arăta elegant! De fapt, costumele personalizate sunt esențiale pentru cei care vor să se îmbrace în acest mod. Întinzându-se strâns într-o rochie strâmtă nu ar fi deloc elegantă.
 • Imaginea intitulată Dress Classy on a Budget Bold Pasul 6
  6
  Hainele libere pot fi o problemă. În unele situații, bluzoane sau salopete de pluș sunt complet acceptabile, dar este excepția, nu regula. Hainele abundente și fără formă nu vă vor face să arătați mai subțiri, de fapt, veți arăta neglijent și neîngrijit.
 • Imaginea intitulată Dress Classy on a Budget Bold Pasul 7
  7
  Purtați întotdeauna haine curate. Chiar dacă alegeți un aspect casual, nu puteți pune haine murdare, murdare sau sfâșiate deoarece acestea vă vor distruge aspectul.
 • Culorile și modelele delicate sunt utile pentru a ascunde pagubele inevitabile.
 • Imaginea intitulată Dress Classy on a Budget Bold 8
  8
  Când sunteți îndoieli, alegeți întotdeauna culori neutre, cum ar fi negru, albastru închis sau bej.
 • Imaginea intitulată Dress Classy on a Budget Bold Pasul 9


  9
  Jambierele, odată numite fuseaux sau jambiere, ei nu pot înlocui pantalonii. Luați-le mai degrabă ca un fel de șosete. Dacă nu puteți purta un vârf numai cu ciorapi, aceeași regulă se aplică și legănărilor. Nu o faceți.
 • Imaginea intitulă Dress Classy pe un buget stricte Pasul 10
  10
  Secretul este simplitatea. Nu căutați un aspect prea elaborat. Dacă alegeți o rochie portocalie și veți arăta ca sclipici, nu veți arăta ca o femeie clasă.
 • Imaginea intitulată Dress Classy on a Budget Bold Pasul 11
  11
  Alegeți accesoriile potrivite pentru a evidenția costumul. Uneori, un singur element este suficient pentru a vă face hainele să pară mult mai scumpe decât sunt. O pashmina drăguță, cu o pereche de blugi strânși, un vârf de rezervă și sandale, vă va oferi un aspect elegant și elegant.
 • Imagine intitulată Dress Classy on a Budget Bold Step 12
  12
  Fiți inspirați de celebrități precum Lauren Conrad, Kate Middleton, Whitney Port și Sienna Miller.
 • Imaginea intitulată Dress Classy on a Budget Bold 13
  13
  Cumpărați articole de bună calitate. Mai ales dacă sunt blugi și haine, deoarece acestea pot dura ani de zile.
 • Îmbrăcămintea de calitate nu trebuie să fie neapărat costisitoare. Acum producem articole de îmbrăcăminte cu tehnici, dimensiuni și modele consolidate, cu utilaje fiabile și la un cost redus. Trebuie doar să verificați finisajul și să căutați o afacere bună, deoarece, în orice caz, orice rochie se poate rupe sau se poate pata neintenționat.
 • Imaginea intitulată Dress Classy on a Budget Bold 14
  14
  Căutați în zona dvs. pentru magazine care oferă articole de îmbrăcăminte de bună calitate la prețuri accesibile. Sau așteptați vânzările.
 • Imaginea intitulată Dress Classy on a Bold Budget Step 15
  15
  Încercați să căutați haine la prețuri ieftine pe E-bay.
 • Imaginea intitulată Dress Classy on a Budget Strict 16
  16
  Faceți o excursie la piețele locale sau la magazinele second-hand. Dacă știți deja de ce aveți nevoie, căutarea nu vă va face prea mult timp. Alegeți haine simple care nu ies din modă, astfel încât să le poți purta oricând.
 • Imaginea intitulată Dress Classy on a Budget Bold 17
  17
  Întotdeauna păstrați-vă unghiile curate și îngrijite. La mall veți găsi cu siguranță niște glazuri ieftine. Alegeți un email roz, roșu, perlat sau transparent, deoarece se potrivesc foarte bine cu orice echipament!
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit