gtemata.com

Cum sa te imbraci in Californian

Fetele californiene, tema cel puțin a unui cântec celebru de către băieții de la plajă, este cu siguranță o categorie de oameni dezirabili. Stilul lor este căutat pentru că ele par relaxate, fericite și sărutate de soare. Vreți să arătați ca unul dintre ei chiar dacă nu trăiți într-un climat unde este vara tot anul? Aici explicăm cum să procedăm.

conținut

paşi

Imaginea intitulă Dress Like a California Girl Step 1
1
Păstrați un aspect relaxat. În general, stilul Coasta de Vest este relaxat și natural, în comparație cu a fi întotdeauna într-un mod obsesiv. Dacă părul nu este la locul tău sau dacă lăcaia ta nu se potrivește cu hainele tale, nu jura. În aceste cazuri, menținerea unei atitudini relaxate și obișnuite face parte din îmbrăcarea ca un californian.
 • Imaginea intitulată Dress Like a California Girl Step 2
  2
  Parul acconciarti, ca și cum tocmai m-am întors dintr-o după-amiază la plajă, îți va da imediat un aspect californian. Iată câteva sugestii despre cum să faceți acest lucru.
 • Dacă nu aveți păr ondulat sau curat, faceți o panglică ținându-vă parul umed cu fire de 5 cm grosime înainte de a merge la culcare. Când vă treziți pierdeți împletitul și înghițiți delicat părul cu degetele (nu vă pieptești părul). Portalele se desprind, se colectează într-un bun murdar sau se leagă cu o coadă lentă. Completați cu un spray cu păr ușor sau spray.
 • Dacă părul este ondulat sau curat, spălați-l și lăsați-l să se usuce la aer înainte de a merge la culcare. Când te trezești, pieptește-ți degetele și pune un balsam pentru a repara sau a defini ariciul. Portalele se desprind, se colectează într-un bun murdar sau se leagă cu o coadă lentă. Complet cu lac.
 • Imaginea intitulată Dress Like a California Girl Step 3
  3
  Faceți niște imagini de soare. Există oameni ale căror păr se curăță la soare. Pentru a arata ca ai sunat, foloseste aceste trucuri.
 • Dacă părul este blond, roșu sau roșu, amestecați sucul de lamaie cu apă într-o sticlă de pulverizare. Selectați câteva fire de păr din rădăcină și plasați-le înainte, spre față. Îndepărtați-le cu picături de apă, păstrându-le la cativa centimetri distanță de față și pulverizați amestecul de lamaie deasupra acestuia (nu lăsați-l să meargă în față). Apoi uscați-l cu un uscător de păr la temperatură ridicată. Faceți-o o dată sau de două ori pe săptămână și veți vedea că aceste încuietori vor deveni mai clare.
 • Pentru cei cu păr întunecat sau întunecat, amestecați sucul de afine cu apă într-o sticlă de pulverizare. Extrageți încuietorile de la rădăcina părului și puneți-le cu capul în jos. Îndepărtați-le cu apă, păstrați-le departe de față și pulverizați-le cu soluția de afine (nu lăsați-o să se îndrepte spre fața dumneavoastră). Apoi uscați-le cu uscătorul de păr cu cea mai mare temperatură. Faceți-o o dată sau de două ori pe săptămână și veți vedea că aceste încuietori au o nuanță de culoare roșie închisă.
 • Imaginea intitulată Dress Like a California Girl Step 4
  4
  Îmbrăcăminte într-un mod alternativ. California are 40 de milioane de locuitori și contrar a ceea ce este gândit sau imortalizat, californienii au multe stiluri. Memento pentru Katy Perry: nu toate fetele californiene poarta pantaloni scurti si bikini. Deși este greu să generalizăm aici câteva diferențe între stilul San Francisco și Los Angeles:
 • San Francisco este plină de buticuri ecocice și de magazine de epocă. Aceasta înseamnă că oamenii preferă reutilizarea și o modă ecologică, menținând în același timp un stil original. Potrivit SFStyle.com, oamenii din San Francisco preferă de asemenea utilitatea unor articole de îmbrăcăminte, deoarece vremea este imprevizibilă. Astfel, se îmbracă în straturi și combină vechiul cu noul într-un mod eco-durabil și cu o notă de originalitate.
 • Oamenii din Los Angeles au avantajul (pentru unii răi) de a trăi într-un loc unde este întotdeauna vară. Mai degrabă decât un stil predominant există tendințe. Hainele supradimensionate sunt mai mari, "pentru a da o atingere de feminitate" conform lui Melissa Coker. Cultura navigării influențează, fără îndoială, moda, deși acest lucru este mai mult pentru bărbați decât pentru femei. Oamenii din Los Angeles aleg adesea un stil casual, chiar dacă este studiat (și adesea scump). Culorile flamboyant, cum ar fi fluorescente, turcoaz și fuchsie, domină.
 • Imaginea intitulată Dress Like a California Girl Step 5
  5


  Haine pentru petrecere a timpului liber. Multe dintre stereotipurile despre aspectul californian pe care îl vedeți la televizor se bazează pe oameni care se îmbracă pentru sport sau pentru surfing, skate sau drumeții. Aceste haine sunt la modă fără a împiedica mișcarea, deci nu sunt nici prea late, nici prea strânse. Copiați acest stil atunci când cumpărați blugi, pulovere sau cămăși.
 • Haine stratificate. În dimineața, când există ceață, se poate răci în California - după-amiaza, cu toate acestea, temperaturile pot crește. Eșarfe, jachete, cardigane, jachete, șosete și cizme sunt toate lucruri minunate pentru a păstra în mână, dacă doriți să se îmbrace în straturi.
 • Imaginea intitulată Dress Like a California Girl Step 6
  6
  Îmbrăcăminte pentru"iarnă". Oamenii din California cred că o fac "rece" când temperatura scade sub 15 ° C. Stilul tipic al acestor temperaturi sunt cizme de piele de genunchi, blugi negri strâmți, o jachetă sau un pulover mare și o eșarfă.
 • Imaginea intitulată Dress Like a California Girl Step 7
  7
  Protejați-vă de soare. Îmbrăcarea ca un californian nu înseamnă să vă expuneți la daunele provocate de soare. Puneți ochelarii de soare (veți evita lustruirea în lumina soarelui și formarea de riduri în jurul ochilor) și de protecție solară. Purtați o pălărie dacă sunteți expus la lumina directă a soarelui. În 20 de ani, vei arăta mult mai tânăr decât colegii tăi care nu au.
 • Imaginea intitulată Dress Like a California Girl Step 8
  8
  Faceți-o în mod natural, fără a depăși. Pielea sănătoasă, sprâncenele îngrijite și un pic de fard de obraz sunt tot ce aveți nevoie pentru un aspect natural, californian. Dacă doriți să purtați o doză mai puțin opta pentru un moisturizer ușor colorat, mai degrabă decât pentru o fundație grea. Dacă faci trucuri pentru ochi și buze, trebuie să faci o alegere: fie puneți rimelul și un unt de cacao ușor colorat, fie un ruj strălucitor și plictisitor și vă lași ochii naturali.
 • Imaginea intitulată Dress Like a California Girl Step 9
  9
  Fii tu insuti. Acest stil nu respectă reguli precise, ci se bazează pe menținerea unei estetici individuale. Îmbrățișați-vă stilul și îmbrăcați-vă casual, cu o atitudine încrezătoare și ați obținut deja rezultatul dorit.
 • Sfaturi

  • Evitați să arătați ca snobby sau haughty. O fată californiană este relaxată și fără griji.
  • Nu te supără prea mult. Stilul californian se bazează pe a fi tu și să te distrezi.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit