gtemata.com

Cum sa te imbraci in mod sexy (pentru femei cu dimensiuni abundente)

Nu numai oamenii slabi trebuie să se distreze! Chiar și femeile cele mai carnoase au multe moduri de a te distra! Iată câteva persoane să se simtă mai în siguranță și să se distreze!

paşi

Imaginea intitulă Rochie sexy pentru femei Pasul 1 mai mare
1
Începeți cu dulapul. Dacă în mod normal te plimbi în jurul tău purtând o pereche de pantaloni vechi și purtați cu un tricou larg ... hai să ne distrăm revigorând hainele!
 • Imagine cu titlul Îmbrăcăminte sexy pentru femei Pasul 2 mai mare
  2
  Alegeți un haine la modă. Doar pentru ca gasirea de haine este mai greu nu inseamna ca nu poti gasi haine la moda inca! Încercați să căutați în orice magazin doriți, chiar și în cele folosite! Asigurați-vă că nu sunt strânse!
 • Imagine cu titlul Îmbrăcăminte sexy pentru femei Pasul 3 mai mare
  3
  Pari sinuoși și sexy. Pentru un aspect sofisticat mergeți pe blugi întunecați. Modelele cu talie joasă vor cuprinde curbele pe care le doriți și vor evita umflarea, aderând la abdomen, chiar dacă sunt suficient de umflate.
 • Imaginea intitulată Rochie sexy pentru femei Pasul 4 mai mare
  4
  Acoperiți-vă dacă doriți. Dacă nu vă place să vă arătați brațele, încercați puțin mai mult o jachetă neagră. Nu se spune că îmbrăcămintea sexy ar trebui să arate totul.
 • Imagine intitulată Rochie sexy pentru femei Pasul 5 mai mare
  5
  El poartă lenjerie sexy. Singurul lucru care va ajuta orice tinuta, grea sau lumina, mare sau mica, indiferent de modul in care te reprezinti, porneste pe piciorul drept. Nu te lăsa păcălit de gândire ca lenjerie de corp nu face aspect mai bun, deoarece cu marea varietate disponibile astăzi pentru fiecare femeie, puteți găsi lenjerie destul că este practic și atractiv. Dacă sunteți destul de norocoși să nu trebuiască să purtați lenjeria de corp care modelează formele, dar ești puțin timid, încercați lenjeria de epocă! Femeile din anii `50 au știut să adapteze lenjeria la figura lor, făcând totul practic și confortabil. Dacă aveți un bust mare, încercați un sutien de balcon cu pantaloni sau pantaloni cu talie mare. Dacă sunteți puțin mai aproape de șolduri, găsiți o pereche de chiloți cu centura sub ombilic. Culoții sunt perfecți pentru cei care au o spate puțin mai mare, pentru că ei accentuează acest lucru dând iluzia de a avea mai puțin burtă. În ceea ce privește vârful, ești destul de norocos pentru că poți purta un sutien care să te susțină mare, făcând viața să pară mai subțire.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcăminte sexy pentru femei mai mari Pasul 6
  6
  Haine de o singură culoare. Ar fi mai bine să nu privesc ca și cum aș fi fost tăiat în jumătate. Participați la nuanțe mai intense. Dacă trebuie să purtați două culori, purtați cea mai întunecată și cea mai ușoară una deasupra.
 • Imaginea intitulă Rochie sexy pentru femei Pasul 7 mai mare
  7
  Curelele pot accentua o viață bună. Este mai bine să mergeți pe cele dublu negre sau cele care se potrivesc cu cămașa sau sacoule pe care o purtați.
 • Imaginea intitulată Rochie sexy pentru femei Pasul 8 mai mare
  8
  Purtați doar fuste care ating cel puțin genunchii. Jambierele sau chilotul sub fusuri sunt de asemenea bune pentru a reduce vizibilitatea grăsimii.
 • Imagine intitulată Rochie sexy pentru femei Pasul 9 mai mare


  9
  Stai departe de fuste lungi, aprinse! Chiar dacă vă place aspectul boem, acest îmbrăcăminte nu este atrăgătoare pentru nimeni!
 • Imagine cu titlul Îmbrăcăminte sexy pentru femei Pasul 10 mai mare
  10
  Du-te pe blugi sexy care se încadrează bine. Pantalonii largi sunt ideali dacă aveți un fund generos. Drăguț blugi sunt încă la modă și sunt excepționale pe multe fete mai mari.
 • Imaginea intitulată Rochie sexy pentru femei Pasul 11 ​​mai mare
  11
  Nu exagerați decolteul. În ceea ce privește totul, trebuie spus că "echivalează mai mult cu mai puțin" în zona pieptului. Dacă aveți un piept destul de generos ... nu trebuie să arătați totul. Problema care apare de multe ori este aceea că tronsonul superior de colaps în timpul zilei, asa ca, probabil ar fi mai bine să cumpere o pereche de frumos să poarte vesta cu tricouri, doar pentru a se asigura pături du-te de la o zi la noapte. De asemenea, puteți încerca șalurile. Lace sau șale tricot sunt excelente pentru a vă acoperi, dar ei clipesc la ceea ce este dedesubt!
 • Imagine cu titlul Îmbrăcăminte sexy pentru femei Pasul 13 mai mare
  12
  Încredere-te, care este cel mai sexy lucru din toate. Copii vor vedea cum ești, dacă știu că ești o femeie sigură.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcăminte sexy pentru femei Larger Pas 14
  13
  Joacă cu coliere și pantofi la modă. Alegeți tocurile destul de înalte și pantofii la modă.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcăminte sexy pentru femei Pasul 15 mai mare
  14
  Asigurați-vă a ta pielea este perfectă. Utilizați o freză exfoliantă. Când părăsiți dușul, aplicați un hidratant non-gras (încercați unul care dă un efect strălucitor!) Pe corp și față. Spălați-vă fața cel puțin o dată pe zi cu un săpun delicat, cum ar fi Dove. Faceți un duș cel puțin o dată pe zi și de fiecare dată când transpirați.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcăminte sexy pentru femei mai mari Pasul 16
  15
  Aplicați un machiaj ușor și grațios. Utilizați o fundație care se potrivește cu tonul pielii. O modalitate foarte bună de a testa este pe linia maxilarului, deoarece este cea mai puțin afectată de soare cea mai consistentă parte a feței. Apoi, aplicați o umbra de ochi albe din linia genelor spre sprâncene și un vârf chiar și pe pleoape. Alegeți o culoare care se potrivește cu tenul sau, dacă nu sunteți sigur, respectați culorile neutre sau gri, care se potrivesc cu cele mai multe tonuri ale pielii. Utilizați o rimelă ușoară și un unt de cacao sau, dacă vreți să îndrăznești, încercați un ruj de vulpe roșu. Cu toate acestea, nu uitați să respectați una sau cealaltă regulă. Pentru buze puteți folosi o culoare strălucitoare sau îndrăzneață, lăsând ochii neutri, altfel finalizați tot ceea ce accentuează machiajul ochilor și păstrând buzele neutre sau naturale.
 • Imagine intitulată Rochie sexy pentru femei Pasul 17 mai mare
  16
  Parul poate! Parul tau va face minuni daca esti sigur de tine, si gasirea unei modalitati care te face sa te simti bine face mereu ziua ta stralucitoare! Experiment cu stilul dvs., încercați să utilizați YouTube pentru inspirație și alege ceva practic pentru ceea ce ați programat în timpul zilei, dar care este, de asemenea, feminin și reprezintă tine!
 • Sfaturi

  • Pentru a avea pomeți înalți și sexy, faceți un pasaj roșu direct deasupra părului. Apoi, el rupe un bronz în obrajii obrajilor. Lucrează minuni.
  • Nu subestimati niciodata puterea lenjeriei dumneavoastra. Zilele slabei intime, care dă sentimentul de a fi comprimate într-un costum, s-au terminat! Există multe mărci care, la prima vedere, nu par să le ofere suficient sprijin, dar sunt impresionante.
  • Fustele trapezului sunt fantastice pentru a vă ascunde picioarele mari, mai ales dacă aveți o talie foarte îngustă.
  • Pentru a ascunde bărbia dublă, frecați bronzul de-a lungul maxilarului și sub bărbie în locașurile gâtului. Se amestecă bine.
  • Vârfurile scurte și apropiate nu sunt bune, cu excepția cazului în care acestea sunt folosite pentru formarea acasă.

  Avertismente

  • Rochie după figura dvs.
  • Amintiți-vă că sănătatea este prioritatea dvs., deci, dacă vă simțiți confortabil și confortabil, atunci tot ce contează!
  • Nu purtați haine pentru bărbați, deoarece omul potrivit vă iubește, în ciuda hainei, a formei corpului și a greutății.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit