gtemata.com

Cum sa te imbraci in moda

Te-ai intrebat vreodata cum anumiti oameni arata mereu eleganti in timp ce nu esti? Moda poate părea foarte evazivă și rezervată privilegiatului. Cu toate acestea, mișcarea în direcția cea bună, cu scopul de a obține securitate și o garderobă de vis, poate fi mai simplă decât credeți.

paşi

Metoda 1
Aruncă fundațiile

Imagine cu titlul Dress Fashionably Step 1
1
Organizați-vă dulapul. Scoateți toate hainele și alegeți cele pe care doriți să le păstrați. Dar, vindeți sau reutilizați tot ceea ce nu ați purtat în timpul anului (care nu este sezonier), pe care nu doriți sau care este, fără îndoială, rău!
 • Dacă nu l-ați purtat niciodată într-un an, nu veți rata acest lucru. Gândiți-vă, Într-o zi am nevoie de ea! vă va permite să credeți că nu aveți nimic de purtat. Faceți curățenie. Șefii dvs. ar putea primi o nouă dragoste de la altcineva.
 • Dacă aveți zeci de haine în care nu mai puteți intra, nu le păstrați cu un spirit plin de speranță. Păstrați unele dintre preferințele dvs. și eliberați restul. Având un dulap plin de haine de dimensiunea greșită poate fi cu adevărat demotivator.
 • 2
  Cunoaște-ți corpul. Și hainele în consecință. Chiar și cea mai modernă bucată de îmbrăcăminte a momentului nu vă va da dacă corpul dumneavoastră nu este potrivit pentru tinuta. Acest lucru nu înseamnă că sunteți prea gras, prea subțire, prea înalt sau prea scurt. Pur și simplu nu ai forma optimă pentru a îmbrăca modelul.
 • Aruncați toate elementele care nu vă "îmbrăcesc" în mod corect. Cu siguranta stii ce este. Dacă silueta dvs. nu este exact ceea ce ar trebui să fie, ați fi terminat încă să nu o purtați.
 • Când te duci la cumpărături, ține cont de tipul corpului tău. Pentru majoritatea femeilor, desenarea taliei și întinderea picioarelor este rezultatul optim. Dacă vă aflați în dificultate, solicitați sfaturi profesionale în magazin, unde vă aflați că scopul asistenților magazinului este să vă facă să arătați frumos.
 • Imaginea titlului Dress Fashionably Step 2
  3
  Oglindit. Uitați-vă în oglindă și alegeți punctele forte și punctele slabe ale aspectului fizic, încercând să fiți cât mai obiectiv posibil. Ce doriți să vă ascundeți? Ce doriți să îmbunătățiți? Ce fel de corp aveți?
 • Pentru a face achizițiile corecte, înainte de a merge la cumpărături, va fi important să răspundeți la fiecare dintre aceste întrebări. În caz contrar, fără a avea idei clare, crearea unui dulap nou ar putea fi o operațiune înfricoșătoare.
 • Metoda 2
  Găsiți-vă stilul

  Imagine cu titlul Dress Fashionably Step 3
  1
  Cunoaște stilul tău. Ce îți place? Doriți să introduceți elemente de trend în dulapul dvs. sau preferați stilul clasic? Îți place aspectul alternativ? Vrei să fii profesionist? A fi la modă nu înseamnă a se conforma unui aspect specific. Înseamnă a găsi stilul care te face să te simți confortabil și să-l iei de mână.
  • Petreceți ceva timp navigând în cataloage sau navigând pe internet, pe site-urile dedicate îmbrăcăminții. Există multe tipuri diferite de haine care ar fi minunate pentru dvs., ci doar despre găsirea lor.
  • Practic, în hainele pe care le iubești și care te fac să te simți bine, te vei simți mai sigur decât tine. Deși cei doi factori sunt conectați, găsirea stilului dvs. are mai puțin de-a face cu moda actuală și mai mult cu felul în care vă prezentați.
 • Imagine cu titlul Dress Fashionably Step 4
  2


  Luați în considerare contextul. Locul în care locuiți, unde mergeți și ce faceți sunt factori importanți pentru a vă îmbogăți în modă! A purta o rochie de bal în birou nu este la modă - chiar purtând un costum de afaceri la o minge de student nu este. Gândiți-vă ce fel de rochie este cel mai potrivit pentru lucrurile pe care le veți face.
 • Moda variază de la zonă la zonă. O rochie populară pe podiumurile din Milano ar putea să nu fie potrivită pentru străzile din Chicago. Orice stil doriți să atingeți, accesați sursa. Indiferent de locul și casa de origine, imperativul va fi să găsești haine pe care le iubești și care le vor da.
 • Metoda 3
  Se întâmplă

  Imagine cu titlul Dress Fashionably Step 5
  1
  Incepeti cumparaturile. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să cumpărați haine care durează și pot fi folosite mult timp. Modificările se schimbă atât de repede! Nu umpleți dulapul cu lucruri care, în aceeași perioadă a anului viitor, vor ieși din modă și nici măcar nu vor cheltui mulți bani pe obiecte care intră în mod curent. Fiecare femeie din garderoba ei are nevoie de o jumătate de duzină de articole de bază. Localizați-vă pe dvs.
  • În contextul celor mai potrivite pentru corpul dvs., căutați câteva dintre articolele dvs. preferate. Începeți, de exemplu, cu o cămașă albă clasică, o pereche de blugi cu o tăietură senzuală, cizme, o fustă îngustă peste talie și un pulover. Puteți să le combinați în moduri diferite pentru a crea un aspect diferit.
 • Imagine cu titlul Dress Fashionably Step 6
  2
  Cumpără mai mult. Acum, că elementele de bază au fost stabilite, este timpul să vă distrați! Cumpărați pantofi fantastice, accesorii fantezie și schimbați părul! O haină de trandafiri purpuriu purpuriu arată lipicioasă? O pungă de același stil va fi fantastic.
 • După toate, după cum se spune, diavolul se află în detalii. Prin accesoriile și coafura va fi mai ușor să vă arătați pietricelele. Data viitoare când mergeți la coafor, luați o imagine cu privire la tunsoarea stelei. În timpul transformării, de ce să nu vă aruncați o privire nouă și la unghiile voastre?
 • Amintiți-vă vechea zicală, "Purtați accesoriile, dar mai întâi ieșiți unul." Este adevărat, accesoriile sunt fabuloase, dar colierul, brățara, cerceii, inelele, ceasul, ochelarii de soare și palaria sunt prea mult. Combinați o pereche de accesorii cu fiecare îmbrăcăminte - fără a exagera.
 • Imagine cu titlul Dress Fashionably Step 7
  3
  Cereți altcuiva să vină la cumpărături cu dvs. Este întotdeauna util să auziți alte opinii, iar cu un prieten, timpul va părea să treacă mai repede. Aduceți-vă pe cineva cu dvs. care vă poate oferi o critică bine formulată a hainelor dvs. Ceea ce vedem în oglindă nu corespunde întotdeauna cu ceea ce suntem cu adevărat!
 • Luați părerea celorlalți cu scepticismul potrivit. Stilul lor nu este al tău. În orice caz, dacă un prieten vă sugerează să cumpărați un anumit element, gândiți-vă la el pentru o clipă. Purtați-l și priviți în oglindă în căutarea a ceea ce vedeți, mintea dvs. poate fi gata să primească un nou stil.
 • Sfaturi

  • Încrederea în sine este cheia. Dacă nu aveți, nimeni nu vă va admira aspectul. Trebuie să crezi în tine și apoi alții o vor face și ei.
  • Vizitați magazine și magazine ieftine pentru a cumpăra bijuterii - aceste magazine au articole de calitate la prețuri excelente!
  • Răsfoiți revistele și găsiți o pictogramă de stil care vă poate inspira. Stelele trebuie să aibă întotdeauna un aspect bun, deoarece sunt mereu în centrul atenției!
  • Fii tu insuti! Dacă vă place ceva, dar altcineva nu-i place, nu vă faceți griji. Nimeni nu are dreptul să-ți spună ce îți place. În ciuda acestui lucru, amintiți-vă prietenul cinstit. Există o diferență între o persoană care te critică pentru ceva groaznic și o persoană care te critică numai pentru că stilul tău este diferit de cel al lui.
  • Amintiți-vă că este întotdeauna posibilă reînnoirea vechilor haine. Dacă aveți abilități de cusut, puneți-le la locul lor! Nu vă fie frică să vă scoateți unicitatea. Crearea unei noi tendințe este întotdeauna la modă.

  Avertismente

  • Nu purtați vreodată ceva care nu te face să te simți frumos. Dacă nu vă simțiți confortabil, toată lumea o va înțelege. A fi la modă înseamnă, de asemenea, să fii sigur de tine.
  • Hainele nu arata mai frumos in functie de cat de multi monstri de piele. Este frumos să arătați puțin, dar nu trebuie să aveți gâtul vertiginos sau să vă arătați abdomenul ca fiind seducător. Lasă ceva la imaginație.
  • NU încercați să coordonați machiajul îmbrăcăminții. Ar părea o idee bună, dar nu este. De exemplu: tricou roz, roz machiaj. În schimb, încercați să alegeți un machiaj care să corespundă culorii ochilor dumneavoastră.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit