gtemata.com

Cum sa imbraci Vintage

Îmbrăcămintea de epocă nu a fost niciodată la fel de la modă cum este astăzi - puteți alege dintr-o sută de ani de modă și există un aspect de epocă pentru toată lumea. Încearcă să arunci o privire la magazinul second-hand lângă casa ta sau la garderoba bunicii tale. Foarte curând veți putea crea un aspect modern și retro, care va trimite fanaticii de modă într-o frenezie!

paşi

Partea 1
Înțelege Baza Vintage

Imagine cu titlul Dress Vintage Pasul 1
1
Alege haine din perioade diferite. Hainele de îmbrăcăminte, chiar dacă nu există o singură definiție, sunt considerate cele din anii `80, care se retrag de-a lungul timpului. În orice caz, există o selecție largă de îmbrăcăminte pentru a alege de la. Deși ar fi normal să alegeți haine dintr-o anumită perioadă, încercați să amestecați stiluri din epoci diferite. A purta un stil tipic unei perioade istorice, te-ar putea face să crezi că ești îmbrăcat mai degrabă într-o mască decât într-o epocă.
 • Anii 1900 erau pentru rochii voluminoase, dantele, corsete și vârfuri cu guler.
 • Anii 10 au introdus haina de șanț și cizme de dantelă pentru femei.
 • Anii 1920 au fost renumiți pentru rochii și mantouri, în plus față de margele pline de farmec.
 • Cele 30 de ani pentru pălării cu șiret lung și gulere pentru blană.
 • Anii 40 au fost cunoscuți pentru pantaloni de țigări, pulovere colorate în pastelate și tocuri americane.
 • Cele 50 de ani pentru fuste circulare, jachete din piele și costume bine fixate.
 • Anii 60 erau cunoscuți pentru blugi înflorați, cămăși cașmir și semne de pace pe tricouri.
 • Anii 70 au adus nuanțe denim și neutre în lumina reflectoarelor, alături de costume și încălțăminte.
 • Anii 80 au fost renumiți pentru culorile lor fosforescente, curelele, topsurile și volanele, și tunica cu jambiere.
 • Imaginea titlului Dress Vintage Pasul 2
  2
  Combina stilul de epocă cu stilul modern. Chiar dacă puteți decide să vă îmbrăcați complet vintage, nu pentru a arata ca o rochie de masca este mai bine să combine vintage și moderne. O modalitate ușoară de a combina stiluri, de exemplu, este de a combina un top de epocă cu o pereche de blugi strânși sau o pereche de pantaloni moderni. Puteți adăuga o fustă sau un pulover pentru a echilibra aspectul. Hainele de epocă pot fi modernizate prin adăugarea unor accesorii moderne.
 • Îmbrăcămintea de epocă nu înseamnă pur și simplu purtarea de epocă - puteți chiar decide să purtați doar o bijuterie, un colier sau o pălărie de epocă și să păstrați restul stilului dvs. modern.
 • Când vă simțiți confortabil în acest stil, vă puteți îmbrăca cu ușurință vintage complet.
 • Imagine cu titlul Dress Vintage Pasul 3
  3
  Evitați purtarea vintage-ului uzat. Doar pentru că vintage nu înseamnă că ar trebui să arate uzate și ruinate. Dacă îmbrăcămintea de epocă are pete sau părțile lipsă, nu trebuie să o purtați până când nu o puneți de o croitoreasă sau de profesionist. Asigurați-vă că hainele de epocă sunt bine curățate și călcate înainte de a le purta, deoarece adesea miroase rău.
 • Același lucru este valabil și pentru hainele de epocă care nu sunt de dimensiunea dvs.
 • Imagine cu titlul Dress Vintage Pasul 4
  4
  Luați în considerare achiziționarea articolelor de îmbrăcăminte inspirată de epocă Chiar dacă nu respectă principiile reciclării, cum ar fi adevărata epocă, există numeroase magazine și noi stilisti care sunt inspirați de epocă pentru creațiile lor. Aceste magazine sunt o alternativă reală la vintage, și nu trebuie să vă faceți griji prea mult pentru că au cu siguranță dimensiunea perfectă pentru dvs.
 • Partea 2
  Vintage rochii

  Imaginea titlului Dress Vintage Pasul 5
  1
  Alegeți niște tricouri de epocă. Tricourile de epocă acoperă toate vârstele de modă și reprezintă cea mai ușoară opțiune dacă doriți să începeți să vă îmbracați vintage. Tricourile și puloverele au nevoie de mai puțină atenție și sunt ușor de combinat cu o pereche de pantaloni moderni. În zilele noastre, este foarte la modă să vă îmbrăcați cu o pereche de blugi strâmți, cizme, cu orice accesoriu pe care doriți să-l adăugați. Puteți purta, de asemenea, un cardigan de epocă sau un pulover asociat cu orice alt stil modern.
  • Dacă sunteți nou la epocă, încercați să evitați vârful anilor `70 și `80, ar putea doar să se uite din modă, dacă sunt purtați incorect.
  • Puteți afișa cu ușurință o cămașă de dimensiuni mari și o puteți folosi peste o pereche de pantaloni strâmți, cu o centură groasă, care adaugă o notă stilului tău.
 • Imaginea titlului Dress Vintage Pasul 6


  2
  Căutați fuste îndoite. Fuste de vintage includ, de obicei, două categorii: fuste lungi și fuste lungi. Până în anii `80 și `90, fustele care urmau să fie decorative trebuiau să fie lungi de la genunchi la picioare. Pentru a compensa stilul subevaluat al fustei, purtați o cămașă sau un vârf modern. Acestea fiind spuse, puteți găsi multe fuste de epocă la piețe. Încercați să purtați fuste sau tul. Amintiți-vă că fustele sunt ușor de purtat și, de obicei, nu au nevoie de mari schimbări.
 • Fuste de vintage, în orice culoare neutră (negru, maro, gri, verde de măsline), sunt articole de îmbrăcăminte care adaugă valoare dulapului.
 • Imaginea titlului Dress Vintage Pasul 7
  3
  Încercați niște pantaloni de epocă. Pantalonii de vară sunt greu de găsit, deoarece mărimea pantalonilor sa schimbat dramatic în ultimul secol. Indiferent de perioadă, este posibil ca acestea să nu aibă dimensiunile pe care le recunoaștem. Dacă puteți găsi pantaloni de dimensiunea dvs., nu ezitați să le adăugați la garderoba ta! Purtați pantaloni de epocă împerecheați cu tricou sau pulover. În plus, puteți încerca să purtați un lace de top sau un tricou proiectat într-un stil modern.
 • Imaginea titlului Dress Vintage Step 8
  4
  Purtați haine de epocă. Hainele de epocă sunt ușor de purtat, deoarece puteți găsi o selecție largă. Căutați haine pe care le puteți combina cu ușurință cu accesoriile moderne. Acest lucru înseamnă că hainele cu prea multe decorațiuni și ornamente riscă să arate ca haine de carnaval. Purtați haine în culori neutre, cu modele sobru sau de bună calitate, însoțite de balerine / sandale / cizme, o pânză de lână sau o pălărie și accesorii moderne.
 • Imaginea titlului Dress Vintage Pasul 9
  5
  Încercați să adăugați pălării de epocă și eșarfe la aspectul dvs. Încă nu sunteți gata să vă îmbrăcați total vintage? Este mai ușor să începeți să purtați bucăți de epocă în mod individual, cum ar fi o eșarfă sau o pălărie. Căutați pălării de tip turban sau pălării cu margini mari. Puteți purta eșarfe de mătase sau le puteți transforma în cercuri de păr. Asigurați-vă că acestea sunt în stare bună atunci când le cumpărați pentru că nu sunt ușor sau ieftin de curățat sau de restaurat.
 • Imaginea intitulată Dress Vintage Step 10
  6
  Căutați minunatele bijuterii de epocă. Vintage bijuterii nu este niciodată de moda, acest lucru vă permite să poarte piese de bijuterii de epocă, fără ca nimeni să observe diferența. Căutați coliere și cercei cu clema pentru aspectul dvs. Purtați o bucată de bijuterie la un moment dat pentru a evita asocierea greșită.
 • Imagine cu titlul Dress Vintage Step 11
  7
  Nu uita pantofii tăi! Pantofii de epocă vă permit să vă dați un aspect nou îmbrăcămintei, reușind să o transformați. Dificultatea pantofilor de vintage este să găsești o pereche în stare bună. Căutați cizme cu șiruri de caractere și stil oxford (pentru bărbați și femei!), Pentru a adăuga la orice dulap modern. Dacă aveți îndoieli, alegeți culori neutre și piele de calitate pentru un aspect care nu este niciodată în afara modă.
 • Sfaturi

  • Dacă nu sunteți sigur de un articol de îmbrăcăminte, obțineți sfaturi înainte de al cumpăra.
  • Căutați magazine de mâna a doua în zona dvs. care vinde vintage, la prețuri foarte speciale. De asemenea, puteți găsi haine de epocă în magazinele de antichități, dar la prețuri mult mai mari.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit