gtemata.com

Cum sa o imbraci pe Grunge

Aspectul de grunge se bazează pe scena muzicii grunge - este confortabil, murdar și puternic bazat pe flanel. A apărut pentru prima oară în Seattle la sfârșitul anilor 1980 și începutul anilor 1990, când grupurile precum Alice in Chains, Nirvana și Pearl Jam au început deja (având un impact major asupra industriei muzicale). Pentru a obține un aspect grunge, va trebui să mergeți la magazinul de spionaj, să distrugeți o grămadă de blugi și să dezvoltați o mentalitate non-me interesată.

paşi

Partea 1
haine

Imaginea intitulă Dress Grunge Step 1
1
Alegeți aspectul nepermis. Grunge-ul este caracterizat de un aspect haotic, nu-mi pasă, combinând stilul punk cu cel al hainelor clasei muncitoare. Dacă doriți să vă îmbraciți în grunge, va trebui să renunțați la toată valoarea pe care o acordați coordonării hainelor sau căutați prea curată. [[
 • Căutați pe web pentru fotografii ale personajelor sau membrilor celor mai cunoscute grupuri de grunge, cum ar fi Kurt Cobain, Courtney Love, William DuVall (al lui Alice in Chains) etc.
 • Imaginea intitulă Dress Grunge Step 2
  2
  Du-te la cumpărături la un magazin de mâna a doua. Stilul de grunge se bazează pe toate hainele ieftine purtate fără îngrijire. Magazinele folosite sunt locuri excelente pentru a găsi haine confortabile și vechi de mâna a doua. Căutați haine care sunt puțin mari pentru dvs. Evitați cele cu culori prea luminoase, păstrați-le pe culori blande și negre ..
 • Magazinele uzate sunt minunate pentru găsirea de blugi pe care le puteți rupe cu ușurință (consultați pașii 4 pentru mai multe informații despre blugi). Cei găsiți în aceste magazine sunt, în general, mai puțin obosiți și cu culori estompate - ambele caracteristici ale unui stil grunge.
 • Imagine cu titlul Dress Grunge Pasul 3
  3
  Investiți în flanel. Unul dintre liderii cheie în orice dulap de grunge este cămașa de flanel. Flanelul, în general ieftin, a fost introdus în stilul grunge în anii `90 și continuă să fie regina acestui stil. Căutați-o în culori moi și ușor decolorate. Atât băieții, cât și fetele pot purta o cămașă flanelă mare peste tricou sau cămașă cu mâneci lungi.
 • Un aspect clasic de fată de grunge este compus dintr-o cămașă de flanel largă purtată pe tricou negru și o fustă pentru păpușă pentru copii, împreună cu cizmele Doc Martens.
 • Imagine cu titlul Dress Grunge Step 4
  4
  Îl poartă pe Jens rupt. Chiar mai bine, creați-vă propriile și purtați-le. Pantofii sfâșiat sunt o altă piesă de bază de stil grunge. Amintiți-vă că blugii vârstnici sau rupți cumpărați în magazin arată diferit decât cei pe care i-ați rupt. Pentru un aspect mai autentic, rupeți-vă blugii pe cont propriu. Alte calitati de grunge pe care sa le caute in blugi se estompeaza, sunt pierdute si chiar si cele spalate cu acid
 • În timpul verii, încercați (sau faceți-vă) pantaloni scurți în blugi ripți.
  Imagine cu titlul Dress Grunge Step 4Bullet1
 • 5
  Reprezintă grupurile dvs. preferate. Grunge-ul se naște din căsnicii dintre stilul punk și îmbrăcămintea clasei muncitoare. Din cauza acestei împerecheri, o altă piesă de bază a aspectului grunge sunt tricourile bandelor lor preferate. Gândiți-vă la Nirvana (dar nu numai la ei) Pearl Jam, Alice in Chains, Mudhoney, Sound Garden, PAW, Hole și alte grupuri de grunge.
 • Un lucru important de reținut - dacă doriți să reprezentați grupuri de grunge (și să vă îmbrăcați ca ele), trebuie să le ascultați cu adevărat. Ascultați grupurile clasice de grunge de la sfârșitul anilor 80 și începutul anilor 90 - dar, de asemenea, aruncați o privire la scena grunge din zona dumneavoastră. Începeți prin a urmări un grup local sau creați una proprie.
 • Imagine cu titlul Dress Grunge Step 6
  6
  Haine stratificate. După cum sa menționat mai sus, grunge înseamnă să fii confortabil și să nu te interesezi cum arată. O modalitate buna de a avea un aspect grunge este sa imbracati in straturi. Purtați o cămașă de flanelă sau un pulover deasupra unui tricou de grup grunge pe o cămașă cu mâneci lungi (și așa mai departe). Un alt sfat pentru a vă aminti - hainele nu trebuie să se potrivească foarte mult.
 • Partea 2
  Pantofi și accesorii

  Imaginea intitulă Dress Grunge Step 7
  1
  Lăsați urme pe acele amfibieni. Grungele folosesc de obicei doar cizme și adidași cu corzi (mai bine să dansăm la un spectacol de grunge). În special, amfibienii militari, cum ar fi Doc Martens (sau Docs), sunt o parte importantă a aspectului grunge. Dacă găsiți câteva Docs la magazinul de mâna a doua, este un lucru minunat.
 • Imaginea intitulă Dress Grunge Step 8
  2


  Cumparati pantofi de glezna. Alte pantofi de grunge includ pantofi mari (cum ar fi Converse) și alte tipuri de pantofi care arată ca Converse, dar sunt mai ieftine. Din nou, du-te la magazinul second-hand pentru a vedea ce puteți găsi.
 • Imaginea intitulă Dress Grunge Step 9
  3
  Luați în considerare purtarea șosetelor cu găuri. Ele nu vă vor menține calde, dar ciorapii sfâșiat sunt o parte esențială a oricărui garderobă de grunge. Împărțiți-le cu o păpușă negre, cu amfibieni mari și vechi, cu ruj roșu și veți fi gata.
 • Imaginea titlului Dress Grunge Step 10
  4
  Purtați o pălărie de lână (dacă doriți). Grunge nu este faimos pentru purtarea capacelor, dar câteodată vedeți pălării din lână adorându-le capetele, băieți și fete. Evitați cele viu colorate (niciodată, din orice motiv, alegeți o pălărie roz-neon)
 • Nu vrei o pălărie? Trageți o bandană uzată și o înfășurați în jurul capului, gâtului, părului, oricărui lucru.
  Imagine cu titlul Dress Grunge Step 10Bullet1
 • Imaginea intitulă Dress Grunge Step 11
  5
  Nu utilizați prea multe bijuterii. Dacă într-adevăr trebuie, investiți într-o brățară de piele rece. În cazul în care urechile sunt străpuns, utilizați cercei simple care nu strălucească prea luminos. Îmbrăcarea în grunge nu înseamnă îmbrăcare pentru a impresiona. Ai putea chiar să te gândești la piercinguri.
 • Partea 3
  Păr și machiaj

  Imagine cu titlul Dress Grunge Step 12
  1
  Părul ar trebui să fie dezordonat. Ca si hainele, parul nu trebuie sa fie extravagant. Majoritatea grunge-urilor sunt faimoase pentru buclele lungi si nodate care sunt sau nu murdare (o alta parte a stilului de grunge nu este sa va ingrijorati prea mult de igiena). Lăsați părul să facă ceea ce vrea.
 • Imaginea intitulă Dress Step Grunge 13
  2
  Asigurați-vă că părul crește. Așa cum am menționat mai sus, multe grunge frunze părul pentru a face ceea ce vor. Înseamnă să nu le tăiați și să le lăsați să se îndoaie sau să cadă drept, depinde de modul în care sunt naturale. Mergeți la orice concert de grunge și veți observa că atât băieții, cât și fetele au părul lung.
 • Imagine cu titlul Dress Grunge Step 14
  3
  Colorați sau înălbați părul. Unele grunge preferă acest aspect. Lăsați-vă să mergeți și să încercați culori noi, sau să lăsați părul tău albite de blonda aceea albă. Când culoarea naturală începe să se întoarcă, nu trebuie să vă grăbiți să vopsiți rădăcinile din nou. Fie că credeți sau nu, părul vopsit cu regrowth este o caracteristică a scenei grunge.
 • Gândiți-vă la vopsirea părului cu Kool-Aid pentru un aspect mai grunge. Făcând acest lucru vă va economisi bani pe culoare.
 • Imaginea intitulă Dress Grunge Step 15
  4
  Folosește o mulțime de ochiuri. Dacă decideți că doriți să purtați machiaj, utilizați rimel și ochelari negri. După ce ați făcut machiajul, distrugeți trucurile de pe față. Ar trebui să încerci să arăți așa cum am plecat - toată noaptea-la-concert-grunge-to-dance-like-a-nebun. Asta înseamnă că rătăcești puțin.
 • Unele fete de grunge iubesc roșu deschis sau rujuri întunecate de burgundă.
 • Sfaturi

  • Te-ar putea complimenta în felul ăsta, dar ai și critici negative. Nu sigur, dar mai bine să fii pregătit. Este important să nu vă pasă dacă cineva spune lucruri negative. Vrei să fii diferit - să acționezi în consecință.
  • Dacă nu vrei ca ei să-ți dea un impostor, nu doar să te îmbraci așa, să te comporți ca un grunge! Studiați filozofia mișcării. Muzica. Și nu uitați partea cea mai importantă, fiți-vă!
  • Nu cheltuiți mulți bani la mall pentru a cumpăra blugi bătrâni sau pentru a obține părul vopsit - costă prea mult. În schimb, luați o lamă de ras și folosiți-o pe blugi, apoi lăsați restul la degete.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit