gtemata.com

Cum sa te imbraci ca in anii `60

Ați văzut vreodată acele icoane de modă care arată o perioadă în vogă și arată atât de frumos? acum tu

poti fi acea pictograma de moda si retrăi stilul anilor `60. Puteți arăta genele poftești și stilul care transformă capul și oprește oamenii.

paşi

Metoda 1
păr

Imaginea intitulata Dress Like You, in 1960` class=
1
Flirteaza stilul anilor `60. Pentru a obține stilul clasic al anilor șaizeci, piepteneți părul atunci când sunt umed și adăugați un spray de păr. Parul neplăcut este ideal deoarece este mai rigid și va păstra mai bine forma curată.
 • Imaginea intitulata Dress Like You, in 1960
  2
  Puneți coje mari la capătul părului și trageți-le în sus când părul sa uscat. Apoi, luați o cheie de păr, țineți-o cu mâinile și treceți pieptenele de-a lungul încuietorii. Asigurați-vă că vă lăsați părul moale. Treceți pieptenele pe tot părul și fiți foarte atenți să nu vă distrugeți vârfurile curbate. Peruci au fost foarte populare în rândul femeilor în anii șaizeci. Era normal să ai o perucă în casă pentru a arăta un aspect diferit.
 • Dacă sunteți interesat de contracultura din a doua jumătate a anilor `60, puteți alege părul drept sau ondulat, cu o linie în mijloc, pentru un aspect hippie.
 • Metoda 2
  machiaj

  Imaginea intitulata Dress Like You, in 1960` class=
  1
  Marca din anii `60 era concentrată pe rimel grele și pe pulbere cu fața limpede și translucidă. Indiferent dacă doriți să vedeți un Twiggy, Sharon Tate sau Pattie Boyd, asigurați-vă că utilizați o curvă de geniu și o rimel. Evidențiați mărirea ochilor folosind un ochi al pisicii și finisați cu gene false. Buzele naturale nu au fost singurele moduri in anii `60, femeile purtand, de asemenea, rujuri de culoare roz, piersic si coral si contrar a ceea ce se crede ca femeile conservatoare au continuat sa foloseasca ruj rosu.
 • Imaginea intitulata Dress Like You, in 1960
  2
  După filmul "Cleopatra" (1962), Elizabeth Taylor a copleșit lumea modei cu fardul ei intens de ochi și ochii pisicii ei. Această pereche de trucuri a fost combinată cu un ruj roz deschis sau buze naturale.
 • Femeile au continuat să urmeze stilul "potriviți buzele cu unghiile". Căutați un email de culoarea pielii care se potrivește cu buzele.
 • Metoda 3
  îmbrăcăminte

  Imaginea intitulata Dress Like You, in 1960
  1
  1960-1964. Prima jumătate a anilor șaizeci a imitat sfârșitul anilor `50, cu rochii strânse la talie, bușteni, fuste teci, bluze colorate în culori pastelate. Singura diferență semnificativă a fost cea care a apărut la aproximativ un centimetru deasupra genunchiului.
 • Imaginea intitulată Pose for Portraits Pasul 5
  2
  O femeie adevărată din anii `60 nu ar fi fost găsită niciodată cu pantaloni până la sfârșitul acelui deceniu. Căutați haine de culoare albastru închis, roz, tweed și maro închis.
 • Imaginea intitulata Dress Like You, in 1960` class=
  3
  Pentru aspectul de la începutul anilor `60, evitați motive neobișnuite și spectaculoase. Majoritatea femeilor au fost nebunești în privința aspectului conservator, cum ar fi cel al lui Jackie Kennedy. Încearcă bluze pastelate uniforme cu trandafiri mici, tipărite.


 • Imaginea intitulata Dress Like You, in 1960
  4
  Stiluri Hippie și Mod (1964-1969). Aceste stiluri celebre nu au fost încruntate pe stradă până la mijlocul anilor șaizeci. Femeile purtau rochii, fuste mini, colierele, chifle și cizme gogo, aduse de britanic Invazia 1964. Adolescenții au început să folosească hippie uite spre sfârșitul anilor `60, dar mulți dintre ei au ales încă un aspect foarte conservatoare. Contrar Potrivit credințelor populare, nu toată lumea mergea în jurul rochiilor hippie. Hippii nu erau bine văzuți de societate și erau considerați "rebeli" și "nebuni".
 • Imaginea intitulata Dress Like You, in 1960` class=
  5
  Femeile care doreau să fie mai îndrăznețe purtau rochițe florale, tricouri polo, extravagante și amprente psihedelice inspirate de "Power Flower". Adolescenții au păstrat o privire foarte conservatoare la școală până în 1967, când aspectul hippie a devenit la modă.
 • Metoda 4
  Pantofi

  Imaginea intitulata Dress Like You, in 1960
  1
  1960-1964. Toate „începutul anilor `60 pantofi pentru femei semana cu cele ale ultimii cincizeci de ani. Femeile purtau tocuri clasice în culoarea pielii, pastel și întuneric. Abbinavano punga la culoarea pantofilor. Femeile purtau uniforme culori balerine să stați acasă.
 • Imaginea intitulata Dress Like You, in 1960` class=
  2
  1965-1969. Evitați pantofii de tenis, care nu au fost foarte folosiți. Fetele adolescente purtau așa-numitele pantofi de șa, Încălțăminte plate în stilul Oxford. Ați văzut vreodată tocurile clasice de 5-8 cm din piele? Acestea reprezintă cu siguranță anii 60. La sfârșitul deceniului, femeile și fetele purtau cizme de gogo, pompe, Mary Janes sau pantofi de pisici. Fetele mai tinere purtau inca pantofii clasic negru si alb, care au fost produsi in culori mai vibrante incepand cu 1967.
 • Metoda 5
  bijuterii

  Imaginea intitulata Dress Like You, in 1960
  1
  Perlele din anii `60 au fost considerate clare și fine. Femeile purtau bijuterii nesfârșite, cum ar fi Audrey Hepburn în Micul dejun la Tiffany`s. Femeile purtau cercei de perle, coliere de perle, brățări de perle și cercei diamante simple.

  Metoda 6
  inspirație

  Imaginea intitulata Dress Like You, in 1960
  1
  Găsiți inspirația! Fii inspirat de icoanele din anii `60 ca Pattie Boyd, Jean Shrimpton, Jane Fonda, Jane Birkin, Natalie Wood, Brigitte Bardot, Sharon Tate, Audrey Hepburn, Elizabeth Taylor, Edie Sedgwick și Twiggy. Sau vizionați filme Psycho, păsări, Bonnie și Clyde, Lolita, Haunting, Mic dejun la Tiffany, Valea Păpușilor, American din Paris, Copilul lui Rosemary, sex și femeie singura, Splendor in the Grass, West Side Story, Cum uciderea soției dvs. , The Birds, Gidget (program de televiziune).

  Sfaturi

  • Aveți nevoie de niște idei? Inspirați de personajele faimoase ale anilor `60 și copiați stilul lor.
  • Ochii mari erau o temă recurentă în machiajul anilor `60. Puneți un dermatograf alb pe pleoapa inferioară pentru a vă face ochii să pară mai mari.
  • Când utilizați curlatorii, citiți instrucțiunile - de obicei veți găsi sfaturi utile despre cum să le utilizați.
  • Ascultați muzica anilor `60. asculta Beatles, The Beach Boys, The Zombies, The Rolling Stones, Marianne Faithfull, The Shirelles, The Ronettes, The Monkees, Stevie Wonder, The Animals, cristalele, Sammy Davis Jr., Frank Sinatra și Eric Clapton. Este o muzică frumoasă și va crea atmosfera potrivită.
  • Întrebați-vă înainte de a pune blugi "Jane Fonda ar purta blugi în anii `60?"
  • irlandez & Keith este o lectură fundamentală. Este vorba despre Mick Jagger și Keith Richards de la Rolling Stones. Citește ce era viața în anii `60. Te vei simți inspirat ca niciodată.
  • Dacă doriți să reproduceți aspectul unui hippie de la sfârșitul anilor `60, evitați să purtați prea multă umbră de ochi. Folosirea prea multă machiaj merge împotriva stilului hippie - ei încearcă să trăiască viața într-un mod natural. Ați putea folosi o stropire de frunze verzi de verde pe pleoape, împreună cu o ușoară atingere a rimelului doar pe marginea exterioară a genelor pentru a obține aspectul clasic de hippie. Utilizați un ruj ne-strălucitor.
  • Nu exagerați! Adăugați un aspect modern la îmbrăcămintea dvs.
  • Faceți niște cercetări în anii `60. Utilizați motoarele de căutare și Wikipedia pentru a afla mai multe.
  • Dacă doriți aspectul de la începutul anilor 60, puneți un pic "ruj roșu și inspirat de personajele lui Omul nebun.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit