gtemata.com

Cum să vindeți o blană uzată

Valoarea unei blănuri depinde foarte mult de starea ei de conservare. Blănurile pot rezista și se întrețin bine mulți ani, dacă primesc îngrijirea potrivită și sunt depozitați într-un loc răcoros, uscat și bine ventilat - în condiții mai puțin optime, totuși, îmbrăcămintea dvs. se va degrada mult mai repede. Evaluarea stării blănii înainte de a vă vinde este un pas fundamental.

Există multe modalități de a vă vinde blănurile. Cea mai obișnuită metodă este să faceți o fotografie a șefului dvs. și să o publicați într-un ziar local plătiți o mică taxă sau să o publicați pe un site dedicat vânzărilor sau licitațiilor online.

paşi

Imagine cu titlul Vindem blana ta Pasul 1
1
Căutați blănuri profesionale în zona în care locuiți și faceți rezervări pentru a vă evalua blănurile. Acest pas este esențial pentru a vă asigura că îl vindeți la prețul potrivit.
 • Imagine cu titlul Vindem blana ta Pasul 2
  2
  Evaluați-vă blana. Acest proces poate dura câteva minute sau chiar mai mult de o oră. După ce furrierul și-a terminat evaluarea, întrebați-l dacă este posibil să aveți un certificat sau un document care să ateste valoarea acestuia.
 • Imagine cu titlul Vindem blana ta Pasul 3
  3
  Citiți certificatul. Asigurați-vă că acest certificat conține numele și prenumele burgului, data evaluării și valoarea blănii. Asigurați-vă că toate informațiile sunt imprimate pe hârtie cu cap.
 • Partea 1
  Faceți fotografii

  Imagine cu titlul Vindem blana ta Pasul 4
  1
  Puneți blănurile pe un cuier sau pe un manechin. Fixați-l bine înainte de a face fotografia.
 • Imagine cu titlul Vindem blana ta Pasul 5
  2
  Faceți o fotografie în față și una în partea din spate a blănii. De asemenea, ar fi bine să fotografiați părțile laterale pentru a arăta toate detaliile îmbrăcămintei.
 • Imagine cu titlul Vindem blana ta Pasul 6
  3
  Fotografiați detaliile. Luați fotografii de aproape pe anumite detalii de blană și asigurați-vă că aveți o bună iluminare, astfel încât un potențial cumpărător să poată arăta bine la culoarea și textura blănii.
 • Partea 2
  Puneți-o la vânzare pe Internet

  Imagine cu titlul Vindem blana ta Pasul 7
  1


  Scrieți în caseta corespunzătoare toate informațiile despre blană. Nu uitați informațiile de bază, cum ar fi tipul de grămadă din care sunt fabricate, culoarea, dimensiunea, lungimea, valoarea, țesătura căptușelii interioare și prețul.
 • Imagine intitulată Vindem blana ta. Pasul 8
  2
  Încărcați fotografia pe site-ul pe care îl utilizați. Asigurați-vă că le salvați cu un nume consistent, utilizând cuvinte cheie care ușurează căutarea utilizatorilor. De exemplu, dacă vindeți un strat de maro nurcă, numiți fotografiile "maro blana nurca"
 • Imagine cu titlul Vindem blana ta Pasul 9
  3
  Nume fotografiile. Multe programe nu vă permit să încărcați fotografii cu același nume, deci va trebui să introduceți un număr diferit după fiecare titlu, astfel încât acestea să fie diferite și distincte. Dacă încărcați două fotografii, de exemplu, ar trebui să le denumiți "Fusta de nurca maro 1" și "Blană de nurcă brună 2".
 • Partea 3
  Puneți-o la vânzare într-un ziar local

  Imagine cu titlul Vindem blana ta Pasul 10
  1
  Căutați un ziar local cu o secțiune dedicată anunțurilor de vânzări. Sunați ziarul și întrebați cât costă plasarea unui anunț pentru vânzarea unui blăn. Dacă vă interesează oferta, cereți-le să creeze un anunț în ziarul lor pentru a vă vinde îmbrăcămintea.
 • Imagine cu titlul Vindem blana ta Pasul 11
  2
  Descrieți caracteristicile blănii. Tipul de blană, culoarea, dimensiunea, lungimea, marca și prețul sunt câteva informații de bază necesare pentru înscriere.
 • Imagine cu titlul Vindem blana ta pasul 12
  3
  Lăsați detaliile. Numele, prenumele, numărul de telefon și adresa de e-mail vor fi mai mult decât suficiente. Deși nu este de obicei obligatorie, trimiteți câteva fotografii ale blănii pentru a face anunțul dvs. mai complet și atrăgător. De asemenea, puteți decide să nu puneți fotografii și să prezentați blănuri în persoană clienților care vă vor contacta.
 • Imagine cu titlul Vindem blana ta Pasul 13
  4
  Așteptați apelurile. În aceste cazuri, este important să fii răbdător, deoarece vânzarea unei blănuri ar putea dura câteva săptămâni.
 • Sfaturi

  • Încercați să faceți fotografii care arată forma și culorile blănii, astfel încât clienții dvs. să aibă o idee precisă despre îmbrăcămintea pe care o vindeți.

  Avertismente

  • Dacă nu evaluați blănurile înainte de a le pune în vânzare, riscați să le vindeți la un preț mai mic decât valoarea lor reală. Din acest motiv, evaluarea este un pas fundamental, care este în interesul dumneavoastră.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit