gtemata.com

Cum sa vinzi parul

Dacă aveți părul lung și vă gândiți să le tăiați, ar trebui să știți că le puteți vinde cumpărătorilor din întreaga lume pentru a crea peruci, extensii și bijuterii. Cumpărătorii caută părul netratat sau vopsit. Cu cât parul este mai lung și mai sănătos și cu atât prețul pe piață este mai mare.

paşi

Partea 1
Pregătiți părul de vânzare

Imagine cu titlul Vindem parul dvs. Pasul 1
1
Nu tratați părul. aceia "natural" au o valoare de piață mai mare decât cele vopsite, călcate chimic sau cu caracter permanent. Acestea sunt procese care dăunează părului, iar cumpărătorii doresc părul curat. Dacă dvs. ați fost tratați, puteți să le vindeți, dar ei vă vor oferi mai puțini bani.
 • Imagine cu titlul Vindem parul dvs. Pasul 2
  2
  Nu folosiți căldură pentru a le schimba. Când vă decideți să vă vindeți părul, nu mai utilizați uscătorul de păr, foile de călcat, plăcile sau orice alt instrument fierbinte. Căldura îi lezează, le distruge și le micșorează valoarea. Lăsați părul natural de câteva luni înainte de a vă gândi să îl vindeți.
 • De asemenea, evită daunele provocate de soare. Purtați o pălărie atunci când vă petreceți timpul în aer liber.
 • Clorul din piscină este părul uscat.
 • Imagine cu titlul Vindem parul dvs. Pasul 3
  3
  Utilizați un șampon fără sulfat de două sau trei ori pe săptămână. Sulfații usucă părul crescând șansele de rupere și desquamino. Chiar și o spălare zilnică le slăbește, deoarece elimină sebumul natural care le face strălucitoare și puternice. Spălați-le cu un remediu complet natural de două sau trei ori pe săptămână pentru a le menține sănătoase și în formă excelentă.
 • Imagine cu titlul Vindem parul dvs. Pasul 4
  4
  Păstrați-vă sănătoși. Un corp sanatos are un păr sănătos și vibrant. Dacă nu ești foarte bine, părul e plictisitor. În lunile anterioare vânzării, urmați aceste sfaturi:
 • Mănâncă o mulțime de proteine ​​și grăsimi sănătoase omega-3, ambele făcând părul tare și strălucitor.
 • Păstrați hidratat, pentru ca părul să nu fie plictisit sau uscat.
 • Nu fumați, deoarece fumul de țigară se lipeste de păr, făcându-l mirositor și opac.
 • Imagine cu titlul Vindem parul dvs. Pasul 5
  5
  Asigurați-le să crească la o lungime uniformă. Acestea ar trebui să fie de cel puțin 25 cm, dar cu cât sunt mai lungi, cu atât mai bine este pentru că fiecare extra centimetru înseamnă un preț mai mare. Nu le lăsați să meargă la coafor, deoarece cumpărătorii preferă păr de aceeași lungime. Puteți să vă oferiți o gustare din când în când pentru a verifica sfârșitul divizat, dar nu exagerați, deoarece fiecare tăietură se traduce în bani pierduți.
 • Imagine cu titlul Vindem parul dvs. Pasul 6
  6
  Nu vă tăiați părul până nu găsiți un cumpărător. Valoarea lor este mai mare dacă au fost tocmai tăiate. Cumpărătorii caută părul care are încă uleiuri naturale, iar cele tăiate de mult timp sunt destul de uscate și plictisitoare.
 • Partea 2
  Găsiți un cumpărător

  Imagine cu titlul Vindem părul tău Pasul 7
  1
  Evaluați dacă doriți să vă vindeți părul prin intermediul unui site terț. Aceasta este modalitatea de a obține cel mai mare preț posibil. Postați o fotografie a părului dvs. cu o descriere, iar informațiile dvs. vor apărea pe o listă pe care cumpărătorii o verifică. Dacă cineva vrea părul tău, te va contacta prin site pentru a stabili prețul. Veți primi plata înainte de tăierea părului și trimiterea acestuia la cumpărător
  • Parul lung, în stare excelentă, cu o anumită culoare sau consistență, atinge prețuri foarte mari. Părul roșu și roșu, de 62 cm, poate ajunge la 1000 de euro. Părul blond, drept și de aproximativ 50 cm lungime, este evaluat la aproximativ 300 de euro. Site-urile specializate au, de asemenea, un calculator care vă permite să înțelegeți cum vă poate fi de valoare propria dvs.
  • Va trebui să creați un cont pe site, să urmați instrucțiunile pentru a încărca fotografia, prețul și toate celelalte detalii. În acest moment tot ce trebuie să faceți este să așteptați pe cumpărătorul interesat.
  • Dacă v-ați decis să vă vindeți părul prin intermediul unui site web, nu-l tăiați și nu-l trimiteți fără primirea plății. Faceți o imagine a părului încă intactă pe cap și, după plată, continuați cu tăierea și transportul. În acest fel evitați înșelătoriile.


 • Imagine cu titlul Vindem parul dvs. Pasul 8
  2
  Contactați direct o companie de perucă. Veți fi plătit mai puțin, dar sunteți sigur că vă puteți vinde părul. Faceți unele cercetări online pentru a afla care companii operează în zona dvs. și apelați la cele care par mai demne de încredere să solicite informații și sunt de acord. De cele mai multe ori vă vor spune cât de mult sunt dispuși să plătească. În cele din urmă tăiați și trimiteți-i părul, veți fi plătiți când îi veți primi.
 • Companiile de perucă vor impune proceduri specifice privind ambalarea părului și a ambalajelor de transport.
 • Cel mai adesea plătesc în funcție de greutate și de lungime. Deoarece va trebui să taie cativa centimetri pentru a elimina capetele divizate, veți fi plătit numai pentru lungimea utilizabilă.
 • Imagine cu titlul Vindem părul dvs. Pasul 9
  3
  Feriți-vă de înșelătorii. Parul este o marfă prețioasă și există mulți oameni gata să profite de oamenii care au nevoie să speculeze. Cercetare înainte de a accepta o ofertă de cumpărare. Încercați să adunați cât mai multe opiniuni posibil. Dacă nu ați găsit deja o companie de peruci de încredere, nu vă tăiați părul până nu primiți plata în bancă.
 • Frauda este, de asemenea, o problemă pentru cumpărător. Unii pot cere să-și taie părul în persoană sau vă vor cere să contactați un coafor de încredere pentru a fi siguri că acestea sunt păr uman adevărat, nu blană de animale sau păr care provine de la alte peruci.
 • Paypal este cea mai bună metodă de plată, deoarece există mai puține șanse de dispută și minciună despre trimiterea banilor. De asemenea, trebuie să oferiți cumpărătorului un cod de urmărire de urmărire, astfel încât să îl poată urma.
 • Imagine cu titlul Vindem parul dvs. Pasul 10
  4
  Dacă ați decis să nu vă vindeți părul, dați-i. Nu toate firele de păr au o piață, din păcate. Unele culori și unele texturi nu sunt apreciate de cumpărători, deoarece extensiile sau perucile nu ar putea fi vândute. Cu toate acestea, există unele companii care vor fi bucuroși să primească parul tăiat recent ca o donație.
 • Există multe asociații care se ocupă cu furnizarea de persoane care au nevoie de ele cu peruci liberi.
 • Partea 3
  Tăiați și împachetați părul

  Imagine cu titlul Vindem părul tău Pasul 11
  1
  Dacă este posibil, contactați un coafor. Spune-i că va trebui să-ți donezi părul și că vrei o bucată cât mai uniformă posibil. Fii foarte specific în privința asta, nu lăsa coafura să taie o tăietură sau să adauge volumul pe care-l taie.
  • Părul trebuie să fie complet uscat, astfel încât să nu-l spălați înainte de tăiere.
  • Nu utilizați produse fierbinți sau unelte pe păr înainte de tăiere.
 • Imagine cu titlul Vindem părul tău 12
  2
  Legal într-o coadă. Nu utilizați o clemă pentru păr cu metal sau elastic deoarece rupe firele. Încercați să faceți o coadă dreaptă din partea din spate a capului, astfel încât să le puteți tăia cât mai curând posibil în apropierea capului și, în același timp, întreaga încuietoare va păstra aceeași lungime. Coaforul ar trebui să taie chiar deasupra coada.
 • Utilizați clapete diferite pentru a menține coada compactă - alternativ, faceți o panglică, astfel încât părul va rămâne împreună.
 • Așezați-le direct într-o pungă de plastic robustă cu etanșare etanșă pentru a le proteja în timpul transportului.
 • Imagine cu titlul Vindem parul 13
  3
  Trimiteți părul în conformitate cu acordurile pe care le-ați încheiat cu cumpărătorul. Încercați să le păstrați într-un ambalaj bine sigilat, astfel încât să nu se murdărească sau să se ude în timpul transportului. Nu uitați să alegeți o metodă de expediere cu urmărirea, astfel încât să puteți da codul cumpărătorului.
 • Sfaturi

  • Dacă vă creșteți părul pentru a le vinde, evitați tratarea acestora cu coloranți, înălbitori și permanenți. Dacă oferiți păr natural, venitul va fi mai mare.
  • Dacă publicați fotografii de păr pentru a le vinde, asigurați-vă că imaginile sunt luate în lumina soarelui, pentru a evidenția culorile naturale ale părului. Faceți fotografii cu un etalon pentru a obține o referință sigură a lungimii totale și puteți marca lungimea pe care doriți să o tăiați cu cleme pentru o mai mare precizie a acordurilor.
  • Prețurile sunt scăzute pentru părul mai mic de 50 de centimetri, deoarece peruci și extensii sunt foarte frecvente. Prețurile cresc și ajung la maximum pentru părul mai lung de 70 de centimetri. Prețul final se bazează pe lungime și plenitudine, măsurată în funcție de greutatea tăirii părului. De obicei, preferăm o tăietură curată care să lase părul la aceeași lungime.
  • Încercați să intrați în medii fără fumat sau alți contaminanți. Cei care cumpara cauta parul de cea mai buna calitate.
  • Este posibil să dați părul unor asociații benefice.
  • Culorile naturale sunt cele mai populare, pornind de la blonda de platină, apoi de maro, roșu și, în cele din urmă, păr negru, care sunt cele mai comune și, prin urmare, mai puțin necesare.

  Avertismente

  • Acordați atenție posibililor escroci care ar putea încerca să vă păcălească prin diferite metode. Acceptați plățile numai cu Paypal.
  • Chiar și adulții care au suferit terapie împotriva cancerului au nevoie de o perucă. Donându-ți părul cuiva în nevoie, face o mare diferență în viața ta.
  • Nu adăugați alte păruri la cele care au fost tăiate. Utilizați numai cele care sunt fixate împreună cu o bandă de cauciuc.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit