gtemata.com

Cum sa vinzi bijuterii in aur

În ultimul timp, pare a fi nebun în legătură cu modul în care își vând bijuteriile de aur. Dar cum știți dacă aurul pe care îl vindeți este evaluat în mod corespunzător? WikiHow vă poate ajuta să navigați pe aceste ape perverte și să găsiți calea cea bună. Începeți de la primul pas de mai jos!

paşi

Metoda 1
Cunoașteți opțiunile pe care le aveți la dispoziție

Imagine cu titlul Vindem bijuterii de aur Pasul 1
1
În primul rând, încercați să vă vindeți bijuteriile în magazine dedicate. În cazul bijutierilor mari, de fapt, este foarte dificil să se jupoaie, deoarece principala lor sursă de venit nu provine din cumpărarea și vânzarea de aur.
 • Imagine cu titlul Vindem bijuterii de aur Pasul 2
  2
  Evitați aducerea bijuteriilor în magazinul de amanet. Aici, de fapt, bijuteriile dvs. vor fi vândute la cel mai mic preț posibil, în schimbul altor articole care urmează să fie vândute, deci este mai bine să evitați această opțiune cu totul, dacă este posibil. La casele de amanet, nu numai că bijuteriile dvs. nu vor fi evaluate pentru ceea ce este cu adevărat, dar veți fi, de asemenea, înșelat mai ușor.
 • Imagine cu titlul Vindem bijuterii de aur Pasul 3
  3
  Stai departe de cumpărătorii de aur. În ultima vreme, multe magazine cu semnul au ieșit din nicăieri "Cumpar Oro". Acestea sunt adesea escrocii sau vânzătorii care înșală clienții. Multe dintre ele fac parte din tururi nejustificate și ar fi mai bine dacă ați încercat să le evitați cu totul.
 • Imagine cu titlul Vindem bijuterii de aur Pasul 4
  4
  Faceți un tur al diferitelor magazine. Obțineți citate din diferite magazine înainte de a vă vinde bijuteriile. Mulți vânzători oferă prețuri mai mici decât altele, în funcție de cât provin din vânzări și de capacitatea vânzătorului individual de a recunoaște articole valoroase.
 • Imagine cu titlul Vindem bijuterii de aur Pasul 5
  5
  Încercați să înțelegeți cum sunt evaluate bijuteriile dvs. Nu vă lăsați păcăliți de prețul aurului pe gram pe care îl vedeți publicat în ziare. Numai aurul de 24 de carate este evaluat la prețul integral - cele 18 carate sunt evaluate la doar 75% și bijuteriile aurii nu sunt adesea luate în considerare. Când cântăriți bijuteriile pentru a face estimările dvs., trebuie să păstrați având în vedere că pietrele și alte inserții vor fi excluse din cântărirea aurului.
 • Imagine cu titlul Vindem bijuterii de aur Pasul 6
  6
  Observați ce aveți. Multe dintre piesele pe care le vindeți vor fi îmbinate, deci nu vă așteptați ca un element să aibă o valoare mai mare doar pentru că este un inel de nuntă. Bijuteriile semnate de designeri celebri, pe de altă parte, au o valoare mai mare. Faceți o cercetare atentă.
 • Imagine cu titlul Vindem bijuterii de aur Pasul 7
  7


  Cercetare înainte de a vinde bijuteriile. Înainte de a decide în cele din urmă cine să-și vândă bijuteriile, ar trebui să căutați mai multe informații despre magazin pe internet sau să contactați o asociație a consumatorilor. Există multe companii care au o reputație proastă atunci când vine vorba de transparența față de client, așa că fii foarte atent.
 • Metoda 2
  Vânzarea aurului unui dealer

  Imagine cu titlul Vindem bijuterii de aur Pasul 8
  1
  Înainte de a merge la un comerciant de aur, trebuie să alegeți bijuteriile pentru a nu pierde timpul. Din moment ce timpul este bani, comerciantul va fi fericit să vă plătească dacă nu pierdeți minute prețioase. Înlăturați toate bijuteriile care nu sunt fabricate din aur real. Pentru a le recunoaște, luați un magnet puternic: tot ce se lipeste de magnet nu este făcut din aur. Dacă în plus față de cârlige, bijuteria dvs. este complet lipit pe magnet, atunci este potrivit să-l lăsați acasă.
 • Imagine cu titlul Vindem bijuterii de aur Pasul 9
  2
  Împărțiți diferitele tipuri de aur. Utilizați o lupă pentru a citi acronimele minuscule marcate pe aur, cum ar fi "10k". "14k", etc. Puneți bijuteriile care au același simbol în pungi cu un sigiliu etanș. În această etapă, vedeți dacă observați și acronimul "GF" sau "GP": ele indică faptul că bijuteria era doar acoperită cu aur. Puneți aceste bijuterii într-o pungă separată, deoarece mulți comercianți doresc să cumpere aur curat și să nu fie interesați de acest tip de element.
 • Imagine cu titlul Vindem bijuterii de aur Pasul 10
  3
  Măsurați greutatea fiecărei bucăți de aur pe care o dețineți. Ar fi cel mai bine să se măsoare totul în grame, chiar dacă cei mai mulți dintre comercianții au o scară cu un sistem de măsurare în uncii Troy, deci nu soprenderti măsuri de caz au fost diferite de cele pe care ați luat .. Dacă nu aveți o testare la scară precisă pentru a-l folosi pe cel din oficiul poștal din zona dvs.
 • Imagine cu titlul Vindem bijuterii de aur Pasul 11
  4
  Obțineți citate de la comercianți. Acum că bijuteriile dvs. au fost selectate și cântărite, este timpul să le evaluați. În primul rând, puteți solicita cotații la telefon - dacă comerciantul nu dorește să comunice prețul, deși ați furnizat toate datele într-un mod precis, probabil că taxele sale sunt foarte scăzute. Dacă comerciantul vă oferă o estimare, întrebați-l dacă există taxe suplimentare pe care să le plătiți (foarte des sunt).
 • În timp ce faceți estimări, încercați să obțineți evaluarea aurului de către o rafinărie. Potrivit acestei rafinării americane Rafinărie de aur, 99% din aurul cumpărat de comercianți sau magazine de amanet este vândut înapoi în rafinării. Deci, dacă doriți să obțineți mai mulți bani din bijuteriile dvs., încercați să obțineți un citat dintr-o rafinărie deschisă publicului.
 • Imagine cu titlul Vindem bijuterii de aur Pasul 12
  5
  Cercetați-vă. Înainte de a merge la locul care a făcut cea mai bună estimare la telefon, aflați dacă acest magazin există pe Yelp.com sau pe Paginile Aurii. În ultimii ani, multe magazine cu semnul au ieșit din nicăieri "Cumpar Oro"Prin urmare, aceste sfaturi vă pot ajuta să vă protejați de înșelătorii de la vânzătorii lipsiți de scrupule și să vă asigurați o afacere bună.
 • Connsigli

  • Selectați bijuteriile înainte de a le vinde!

  Avertismente

  • Obțineți sfaturi de la cei care înțeleg. Dacă acestea vă spun să renunțați la ea, poate că este mai bine să le ascultați sfatul.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit