gtemata.com

Cum de a îmbunătăți pielea foarte ușoară

Katy Perry, Emma Stone, Madonna, Nicole Kidman, Taylor Swift, sunt doar câteva dintre celebritatile palide-jupuit și toate sunt frumoase. Pentru a arata bine, primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa nu mai credeti ca pielea echitabila este un defect. De fapt, acesta oferă un aspect elegant, rafinat și unic. Dacă vrei să știi cum să fii întotdeauna frumos, tot ce trebuie să faci este să te îmbraci și să te îmbraci pentru a spori o piele deja splendidă a lui.

paşi

Partea 1
Trucul potrivit

Imaginea intitulată Uită-te bine cu pielea palidă Pasul 1
1
Aplicați o umbra neutră a ochilor. Indiferent dacă ochii dvs. sunt maro, albastru, verde sau gri, este esențial să alegeți fardul drept al ochilor. O piele ușoară este ca o pânză albă: pe ea, culorile arată mult mai strălucitoare. O persoană deosebit de întunecată poate crea mai ușor un truc vibrant decât cineva care este foarte clar pentru ei. În loc să alegeți o culoare strălucitoare, preferați o culoare moale. Veți fi în siguranță cu cele neutre, ca bejul și purpuriu.
 • Amintiți-vă că nu trebuie să exagerați cu machiajul. Make-up-ul tinde să se observe mai mult pe fetele cu piele deschisă, așa că doar o atingere de umbre a ochiului este frumoasă.
 • Evitați albastrul, galbenul sau maro strălucitor, altfel nu veți îmbunătăți culoarea naturală a feței.
 • Imaginea intitulată
  2
  Alegeți eyeliner-ul drept. Maro sau gri sunt ideale pentru fetele ușoare. Brown, în special, este o culoare care accentuează ochii. Nu este la fel de determinat ca și negrul, care poate crea un contrast puternic între tenul clar și make-up.
 • Cu toate acestea, eyeliner negru poate spori pielea ușoară, dar ar trebui să fie utilizate cu moderatie. În loc de a delimita ochiul, încercați să trageți o singură linie de-a lungul liniei de mișcare a pleoapelor mobile sau a colțurilor exterioare. În principiu (și acest lucru se aplică oricărui ten), conturul întregului ochi negru poate face să pară mai mic. Încercați să arătați pisica lui Taylor Swift pentru a le mări vizibil.
 • De asemenea, puteți folosi o perie pentru a amesteca ușor eyeliner, astfel încât se amestecă ușor cu pielea și contrastul este redus.
 • 3
  Aplică o rimelă întunecată. Caracterul maro sau negru poate spori în mod special ochii fetelor ușoare. Evitați rimelul bej, prune sau albastru, alegeți cea mai întunecată pe care o puteți găsi. Permite genelor și ochilor să se evidențieze pe piele. Puteți utiliza, de asemenea, o mascara de îngroșare pentru a face genele să arate mai frumoase și să vă sporească aspectul.
 • Dacă purtați o rimelă ușoară, atunci ochii dvs. nu vor iesi prea mult.
 • Imaginea intitulată
  4
  Fundația trebuie să se adapteze la piele. O fundație care nu are același tonus de piele nu îmbunătățește niciun tip de ten. Acest lucru este valabil mai ales pentru fetele clare. Culorile, chiar și la distanțe greșite, dezactivează luminozitatea naturală a epidermei și, în cel mai rău caz, pot avea un ton portocaliu. Nu vă fie teamă să alegeți fundația mai ușoară pentru o piele de porțelan. Ele vor fi mai bune decât cele întunecate și vă vor da o strălucire sănătoasă.
 • Nu încercați să vă prefaceți că ați fost tăbăcite. Folosind o nuanta mai inchisa pentru a arata soarele-sarutat va crea un aspect inestetic.
 • Imaginea intitulată Uită-te bine cu pielea palida Pasul 4
  5
  Nu vă duceți cu bronzul și fardul. Primul trebuie utilizat cu ușurință, dacă vreți să îl utilizați. Tot ceea ce este nevoie este un voal foarte deschis în obrajii obrajilor și în jurul perimetrului feței pentru a face să pară mai subțire. Dacă exagerezi, vei avea pielea murdară. Al doilea trebuie aplicat pe pometi, nas si barbie pentru a evidentia obrajii si pentru a rafina nasul si barbia. Ar trebui totuși să alegeți un târg și un rosé pentru a obține rezultate bune.
 • Folosind bronz sau fard de obraz, asigurați-vă că le amestecați în mod corespunzător.
 • Imaginea intitulată
  6
  Luați în considerare dacă aveți nevoie de concealer. Acest produs vă salvează viața atunci când aveți pungi sub ochi și cosuri (un pic mai evident pe pielea limpede) care vă chinuiesc! Este, de asemenea, util pentru camuflarea petelor solare și a altor imperfecțiuni. Cu toate acestea, nu vă faceți griji despre pistrui: ele sunt fascinante și nu trebuie să le acoperiți. Acceptați-le!
 • Acestea fiind spuse, dacă nu aveți de fapt imperfecțiuni sau cosuri pentru a vă ascunde, atunci puteți trece peste acest pas.
 • Imaginea intitulată Uită-te bine cu pielea palidă Pasul 6
  7
  Aplicați o luciu de buze sau un ruj ușor. Culorile întunecate te pot face să arăți ca un vampir. Rosele sau peștele sunt ideale atât pentru ocazii formale, cât și informale. Red rujul este singura excepție de la regulă, pentru că este bun pe pielea ușoară și este grozavă pentru evenimente mari. Uită-te la trucurile lui Taylor Swift: veți vedea că contrastul dintre tenul deschis și rujul roșu este foarte elegant.
 • De asemenea, puteți utiliza un creion pentru buze dacă doriți să evidențiați gura.
 • Imaginea intitulată


  8
  Evitați tăbăcirea artificială. Chiar dacă ați decis că nu vă place culoarea pielii dvs., amintiți-vă că autotrenii adesea nu arată bine pe piele limpede. De fapt, rezultatul este de multe ori portocaliu, nu auriu. Un bronz natural este întotdeauna preferabil. Pe de altă parte, exportul la soare are numeroase dezavantaje. Consecințele sunt plătite abia după mulți ani, atât de mulți nu-și dau seama imediat. Expunerea prelungită la lumina soarelui poate provoca cancer de piele (care afectează cel mai adesea oamenii lumina), rugozitate, riduri, pistrui, pete și pagube solare.
 • Dacă doriți cu adevărat un ten mai întunecat sau, de fapt, nu puteți lua soarele, cea mai bună soluție este să utilizați un hidratant care dă luminozitate sau orice alt produs care întunecă pielea încet și natural.
 • Partea 2
  Culoarea părului și hainele drepte

  Imaginea intitulată
  1
  Alegeți o culoare a părului care îmbunătățește pielea. Nu le vopsiți cu umbra necorespunzătoare. Culoarea parului are o mare putere: vă poate face să străluciți sau să arătați bolnav. Roșu închis, maro deschis și închis sunt decisive și ideale pentru fetele ușoare. Dacă îi doriți blond, nuanțele de miere sunt perfecte. Cel mai bine este să evitați roșu deschis, mai ales dacă aveți o subtilă roz. În orice caz, dacă nu doriți să schimbați culoarea, nu vă simțiți obligați să o faceți doar pentru că doriți să vă îmbunătățiți tenul.
  • Părul foarte întunecat, chiar negru, poate îmbunătăți pielea luminoasă și poate crea un aspect clasic.
 • Imaginea intitulată
  2
  Purtați hainele potrivite pentru a îmbunătăți pielea și părul. Culorile neutre s-au întors în modă în ultimii ani. Hainele din carne și din fildeș se găsesc aproape peste tot. Cu toate acestea, din nefericire, îmbrăcămintea albă și roz deschisă poate spori foarte mult o fată cu piele foarte ușoară și / sau roză. În schimb, luați decizii îndrăznețe de modă. Îndrăzniți cu albastru, negru, maro și verde. Dacă doriți să arătați un aspect neutru, culoarea bej sau cămilă este deosebit de potrivită pentru o piele de porțelan. Dacă aveți păr foarte întunecat și piele echitabilă, exagerarea cu negrul vă poate oferi un aspect spălat.
 • Asigurați-vă că adăugați o notă de culoare la tinuta. Dacă aveți păr roșu, rămâneți departe de culorile similare pe roata de culoare (cum ar fi roșu, galben și portocaliu).
 • În schimb, alegeți culori care sunt opuse celor de păr, cum ar fi verde, albastru și violet. Pastelurile sunt minunate pe o piele usoara.
 • Păstrați departe de anumite nuanțe de galben: vă pot face să arătați rău.
 • Imaginea intitulată
  3
  Purtați șosete. Dacă aveți o piele echitabilă, este posibil ca arătându-vă picioarele să vă facă să vă simțiți incomod. Ciorapii vă pot ajuta să ajustați culoarea acestei părți a corpului, permițându-vă să aveți o privire frumoasă. Încercați să alegeți o pereche de lumină pentru un efect natural.
 • Evident, purtați șosetele numai dacă este o ocazie formală și este necesar. În general, nu ar trebui să fii complex, altfel în mai multe contexte vei ajunge să fii singura persoană cu ciorapi și nu vei mai avea loc.
 • Imaginea intitulată
  4
  Aveți grijă de părul nedorit. Asigurați-vă că se ceară în mod constant, mai ales dacă aveți păr natural întunecat. Puteți vedea cu ușurință pe piele limpede, deci este mai bine să aveți grija regulată de ea, mai ales dacă sprâncenele tind să vină împreună sau aveți "mustață". Puteți ceara în aceste zone, dar există și alte metode de depilare. În ceea ce privește sprâncenele, utilizați o pensetă, care va fi, de asemenea, utilă pentru a efectua ajustări ale restului corpului.
 • Dacă aveți păr natural blond, atunci nu trebuie să vă faceți griji atât de mult. Se amestecă cu pielea limpede și nu trebuie să depilați cu aceeași constanță.
 • Imaginea intitulată Uită-te bine cu pielea palidă Pasul 12
  5
  Îmbrățișează-ți frumusețea! Mulți cred că este mai bine să aibă pielea tăbăcită, dar un ten frumos este la fel de frumos. Înțelegerea faptului că sunteți diferit de ceilalți este primul pas spre acceptarea frumuseții tale unice și câștigarea unei stime de sine sănătoase. Fiind clar vă face aspectul elegant, unic și atemporal. În loc să încercați să arătați tăbăcite sau să vă prefaceți că sunt diferite, încercați să valorificați frumusețea și să le împărtășiți cu întreaga lume.
 • Fiți mândri de aspectul dvs. și evidențiați-l cât mai mult posibil. Nu lasa pe altii sa te critice pentru culoarea pielii tale, sa inveti sa-ti placa aspectul unic si minunat.
 • Sfaturi

  • Când trebuie să alegeți o fundație, încercați cele mai ușoare nuanțe, dar nu uitați să țineți minte chiar și subtilitatea pielii.
  • Încercați fundația înainte de ao cumpăra. Cumpărați câteodată și apoi aflați că face pielea ta portocalie o pierdere imensă de bani.
  • Pentru o privire de zi cu zi, încercați un ruj roz deschis. Seara, cu toate acestea, îndrăznesc cu roșu!
  • Alegeți bronzul și blushul ușor.
  • Asigurați-vă că depilați cu precizie.
  • Părul brun, roșu și blond este bine cu fete cu fete frumoase.
  • Utilizați nuanțe mai întunecate de fard de obraz numai când participați la un eveniment de seară destul de formal. Și chiar și atunci, evitați exagerarea.
  • Utilizați hidratante naturale care dau luminozitate piele, astfel încât va avea un ten sănătos.

  Avertismente

  • Nu exagerati cu bronzul, altfel veti avea un aspect natural si fata va arata murdara.
  • Acoperiți pungile sub ochi cu agentul de concealer. Ele sunt deosebit de evidente pe o piele usoara.
  • Nu alegeți șosete prea întunecate. Dacă aveți de gând să purtați o pereche de culori corporale pentru a echilibra culoarea picioarelor dvs. și vă veți găsi purtând o haină de ton mai întunecat, contrastul nu vă va îmbunătăți.
  • Nu distingeți întregul ochi cu ochelarii, altfel acesta va arăta mai mic.
  • Dacă aveți păr roșu, evitați nuanțele de roșu, portocaliu și roz.
  • Self-tanners au, de obicei, un efect fals asupra unui ten frumos. Soarele poate provoca probleme de sănătate și veți plăti consecințele atunci când sunteți mai în vârstă.
  • Dacă aveți păr blond, nu trebuie să vă radeți atât de des pentru că este confuz cu pielea, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să o faceți niciodată.
  • Dacă aveți păr întunecat, nu purtați complet negru.
  • Puteți să vă vopsiți părul negru, dar încercați să purtați haine strălucitoare.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit