gtemata.com

Cum se utilizează șamponul uscat

Șamponul uscat este o alternativă bună la lichid dacă călătoriți sau dacă doriți să vă spălați părul în fiecare zi. Alegeți cea potrivită pentru tipul de păr, deoarece unele produse sunt mai potrivite pentru părul uscat, pentru părul gras sau pentru persoanele sensibile la mirosuri. Împărțiți părul în secțiuni înainte de a aplica sampon si masaj cu degetele și o spazzola- cu toate acestea, utilizați cu moderație în timpul săptămânii, pentru a evita acumulările de pe scalp.

paşi

Partea 1
Aplicați Șampon

1
Împărțiți scalpul în secțiuni. Se separă părul în mai multe fire permite aplicarea produsului într-o creează mai omogen zone de aproximativ 5 cm fiecare și să continue masarea parul de la linia naturală la ceafă.
 • 2
  Mai întâi, răspândiți-o lângă rădăcina părului. Spray produsul la aproximativ 15 cm de păr pentru a preveni acumularea acestuia. Începeți prin a începe de la rădăcini și se deplasează spre punctele cu care se confruntă o secțiune la un moment dat. Răspândiți doza pe care credeți că este adecvată până când samponul devine vizibil pe păr, fără a o ascunde complet.
 • Nu vă faceți griji în cazul în care părul va părea albicios și făinos imediat după pulverizare pe aragaz este un reziduuri perfect normal și în exces dispar atunci când apoi le perie.
 • Imaginea intitulată Folosiți șamponul uscat Pasul 3
  3
  Lăsați produsul să acționeze timp de 5-10 minute. Șamponul uscat are nevoie de timp pentru a absorbi sebumul de la rădăcina părului. Înainte de masaj sau periaj, lăsați-l să nu fie deranjat pentru acest moment - cu cât priviți mai mult la ea, cu atât este mai mare cantitatea de sebum pe care o poate absorbi.
 • 4
  Utilizați vârfurile degetelor pentru a le freca de scalp. Începe de la rădăcini, în cazul în care l-am aplicat la începutul și muta treptat degetele spre vârfurile până când șamponul nu se estompeze pe lungimea Hair- vă puteți da seama lucrările de finisare, atunci când foarte puține urme rămân pe cap.
 • 5
  Îndepărtați produsul în exces. Unele șampoane uscate se pot lăsa pe părul tău după masaj - dacă e cazul tău, probabil că ai aplicat prea mult. Utilizați o perie rigidă pentru a distribui uniform curățarea pe păr și îndepărtați pulberea reziduală.
 • Dacă părul este încă alb și rigid, porniți un uscător de păr la temperatură scăzută și suflați aer curat.
 • Partea 2
  Aplicați șamponul la momentul potrivit

  Imaginea intitulată Folosiți șamponul uscat Pasul 6
  1
  Dacă îl aplicați în mod regulat, utilizați-l seara. Luând sampon înainte de a merge la culcare, pentru a preveni rădăcinile de a deveni gras în timpul nopții, în acest mod, produsul are mai mult timp pentru a absorbi sebumul de la nivelul scalpului. Frecarea capului pe pernă în timpul somnului permite șamponului să pătrundă în păr și elimină reziduurile praf.
  • Dar, dacă nu se poate evita, puteți utiliza, de asemenea, sampon uscat în dimineața și o alternativă excelentă la spălare cu apă, dacă ați rămas în pat mai mult decât dovuto- Cu toate acestea, ar fi bine să te obișnuiești cu utilizarea acestuia în seara.
 • Imaginea intitulată Folosiți șamponul uscat Pasul 6
  2
  Aplicați-o o dată între o spălare și alta. Spălarea părului în fiecare zi poate face să se usuce și să deshidrateze scalpul. Dacă nu aveți păr foarte fin, spălați-l cu șampon lichid numai la fiecare 2-3 zile - puteți folosi șamponul uscat între o procedură și celălalt pentru a-i împrospăta.


 • Imaginea intitulată Folosiți șamponul uscat Pasul 8
  3
  Nu o aplicați timp de două zile consecutive. Abuzarea acestui produs înseamnă acumularea de detergenți uscați pe scalp, mai ales dacă nu vă spălați frecvent capul cu apă. Acest obicei slăbește foliculii de păr și poate declanșa descuamarea - în cazuri grave, chiar vă puteți pierde părul. Utilizați numai 2-3 ori pe săptămână.
 • Imaginea intitulată Folosiți șamponul uscat Pasul 9
  4
  Uscați părul înainte de a folosi acest produs ca o unealtă pentru coafura. Șamponul uscat conferă volum și corp la păr, dar apa poate face coagulată crearea destul de pasticcio.Se au decis să aplice după duș, se usucă părul cu un prosop sau un uscător de păr înainte de a continua. Parul greu nu creează probleme cu șamponul uscat, care este capabil să absoarbă sebumul, dar apa limitează această abilitate.
 • Partea 3
  Alegeți Șamponul uscat

  Imaginea intitulată Folosiți șamponul uscat Pasul 10
  1
  Optați pentru un produs spray pentru confort. Acesta este de obicei vândute în cutii de pulverizare, care poate stoca in geanta sau backpack- în comparație cu pulbere, poate fi aplicat în afara casei cu o mai mare ușurință și se dovedește cel mai bine pentru parul gras.
 • Imaginea intitulată Folosiți șamponul uscat Pasul 11
  2
  Luați o substanță de curățat pulbere dacă sunteți sensibil la mirosuri. Produsul de pulverizare eliberează mai mult de particule nell`aria- dacă aveți tendința, în general, să strănuți foarte mult atunci când există mirosuri puternice, cea mai bună soluție este versiunea de pulbere, care se dovedește, de asemenea, mai potrivite pentru parul fin deoarece șamponare spray-ul tinde să le cântărească.
 • Imaginea intitulată Folosiți șamponul uscat Pasul 12
  3
  Simtiti-le inainte de ao cumpara. Șamponul uscat este disponibil cu diferite parfumuri - în unele cazuri, are un parfum similar cu talc, în altele are note florale, iar în altele, mirosul este mai proaspăt. Ar trebui să-l evaluați prin pulverizarea unei mici doze în fața ta și a unui sniffing. În ceea ce privește produsul pulverulent, puteți deschide ambalajul și aduce aroma în nas cu mâna cupă.
 • Această operație este deosebit de importantă pentru persoanele care tind să fie alergice, deși există și produse inodore.
 • Imaginea cu titlul Utilizarea șamponului uscat Pasul 13
  4
  Evitați cele bazate pe butan. Unele sampoane uscate conțin substanțe chimice, cum ar fi butan și izobutan, care pot deteriora parul atunci când sunt aplicate în plus eccesso-, sunt, de asemenea, cel mai rău în ceea ce privește mediul înconjurător. Căutați un detergent uscat din ingrediente naturale, ecologice sau pregătiți-vă.
 • O alternativă excelentă este amidonul de porumb.
 • Sfaturi

  • Șamponul uscat este util atunci când lucrați și nu aveți timp să faceți duș.
  • Acest produs este o alternativă valabilă la șamponul tradițional când călătoriți sau călătoriți.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Șampon uscat (pulverizat sau pulbere)
  • prosop
  • perie
  • pieptene
  • uscător de păr
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit