gtemata.com

Cum să utilizați foarfece de păr

Puteți da cu ușurință părului dvs. forma și consistența pe care o preferați cel mai mult, frecându-l cu foarfece potrivite. Cele pentru subțiere sunt un tip de foarfece care au dinți sau proeminențe pe o lamă, în timp ce cealaltă este netedă. Acordarea consistenței sau subțierii părului este determinată de diferiți factori, bazați pe modul în care se folosesc foarfecele. Acesti factori includ unghiul foarfecelor la taierea parului si unde se taie pozitiile. Există o varietate de tehnici pe care le puteți folosi pentru a vă subțiri părul pentru a obține un aspect bine îngrijit.

paşi

Metoda 1
Oferiți consistență eliminând sfaturile

Imaginea intitulată Folosiți foarfece pentru diluarea părului Pasul 1
1
Luați o parte a părului din fața feței. Trageți-l spre dvs., departe de corpul dvs. și prindeți vârfurile între degete cu o mână.
 • Imaginea intitulată Folosiți foarfece pentru diluarea părului Pasul 2
  2
  Utilizați cealaltă mână pentru a aduce foarfecele la exteriorul părului și așezați-o orizontal pe capetele părului. Tăiați aproximativ 2 cm spre interior din colțul exterior. Continuați să țineți părul cu o mână. Continuați să tăiați părul până când întreaga secțiune de păr a fost îndepărtată.
 • Imaginea intitulată Folosiți foarfece de diminuare a părului Pasul 3
  3
  Luați o altă secțiune de păr, lângă cea pe care tocmai ați terminat-o. Trageți părul în afară ținând blocajul între degete. Tăiați secțiunea de păr, pornind de la colțul din dreapta cu foarfecele. Odată ce ați tăiat 2 cm, continuați să tăiați alta 2. Continuați să tăiați prin blocarea părului până când secțiunea este complet trasă afară.
 • Metoda 2
  Îndepărtarea părului

  Imaginea intitulată Folosiți foarfece de diminuare a părului Pasul 4
  1
  Separați părul în secțiuni de 7,5 cm folosind cleme pentru păr. În funcție de densitatea părului, numai cineva sau mulți ar putea să o folosească.
 • Imaginea intitulată Folosirea foarfecelor de diluare a părului Pasul 5


  2
  Scoateți unul dintre clemele din partea din față a capului. Utilizați un pieptene pentru a piepteni prin încuietoare și păstrați-vă parul constant în timp ce îl luminați.
 • Imaginea intitulată Folosiți foarfece de diminuare a părului Pasul 6
  3
  Țineți secțiunea de păr strânsă folosind pieptenele. Tăiați-le cu foarfece la o jumătate de lungime. Vârful lamelor trebuie să fie orientat în sus spre tavan.
 • Imaginea intitulată Folosiți foarfece de diminuare a părului Pasul 7
  4
  Încă țineți aceeași încuietoare, luați foarfecele și ajungeți la linia parului. Acum, foarfecele se vor înclina în jos spre podea. Tăiați secțiunea părului în acest unghi. După ce terminați cu această secțiune de păr, continuați să tăiați prin deplasarea foarfecelor în sus și în jos pentru a continua să subțiri celelalte.
 • Imaginea intitulată Folosiți foarfece de diminuare a părului Pasul 8
  5
  Înlăturați părul în secțiuni. După ce ați terminat o nouă secțiune, lăsați-o cu restul părului deja mai subțire.
 • Imaginea intitulată Folosiți foarfece de diminuare a părului Pasul 9
  6
  După ce ați terminat să-l subțieți, utilizați foarfece pentru a vă pieptene părul. În funcție de densitatea părului, poate fi necesar să vă întoarceți în unele zone și să folosiți din nou foarfecele pentru a subțiri părul până când rezultatul este satisfăcător.
 • Sfaturi

  • Când trebuie să trageți puțin, cumpărați o pereche de foarfece subțiri cu două rânduri de dinți în loc de unul singur. Cu cât există mai multe dinți pe care lațul foarfece are, cu atât mai puțin părul va fi îndepărtat cu tăierea.
  • Utilizați o pereche de foarfece cu un șir de dinți, dacă aveți mult păr sau păr curat, deoarece acest tip de foarfece este util dacă doriți să îl îndepărtați în cantitate.
  • Faceți două tăieturi diagonale atunci când trageți părul creț. Orizontal pentru păr drept
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit