gtemata.com

Cum se utilizează accesorii de bijuterii

Orice aspect poate deveni spectaculos atunci când este combinat cu accesorii: o rochie plicticoasă poate arăta mai elegantă, o îmbrăcăminte mai formală poate părea mai degrabă la îndemână. Nu există nici un motiv să nu vă reînvieți garderoba cu bijuterii frumoase. Distreaza-te combinand accesorii de bijuterii si asigura-te ca acestea devin o atingere distincta a stilului tau.

paşi

Metoda 1
Alegeți bijuterii pe bază de modă sau stil

Imagine cu denumirea Accessorize cu bijuterii Pasul 1
1
Îmbrăcat pentru o oportunitate. Pietrele bijuteriilor trebuie să corespundă locului unde te duci. Îi poți purta să meargă la serviciu? Apoi este cazul să fii mai moderat. Trebuie să participi la un eveniment formal? În acest caz, nu uitați să purtați cele mai elegante accesorii și pietre prețioase. Vii la petreceri cu prietenii sau la o petrecere? Apoi îndrăznește mai mult, optând pentru un aspect jucăuș și distractiv.
 • Bijuteriile mici și grațioase sunt cea mai bună alegere pentru a merge la lucru. Este preferabil să alegeți cercei pentru buton, în loc de o pereche de pandantive: amintiți-vă că ceea ce purtați nu trebuie să devină o distragere a atenției. Dacă nu sunteți sigur ce este de fapt potrivit, priviți ce bijuterii poartă colegii dvs. și ajustați corespunzător.
 • Imagine cu titlul Accesorizați cu bijuterii Pasul 2
  2
  Explorați diferitele opțiuni. Cu privire la bijuterii, veți fi răsfățați pentru alegere! De fapt, sunt disponibile brățări și brățări, coliere, cercei, ceasuri și inele de orice formă, lungime, material sau dimensiune. Indiferent de ce alegeți, va trebui să accentuați aspectul și stilul personal. Dacă nu ați purtat niciodată accesorii, începeți cu o pereche de cercei de buton: potrivite pentru orice ocazie, ele pot fi purtate, de asemenea, în combinație cu alte bijuterii.
 • Imagine cu numele Accessorize cu bijuterii Pasul 3
  3
  Luați în considerare hainele. Dacă purtați haine strălucitoare, de exemplu cu amprente mari, accesoriile dvs. ar trebui să fie mai moderate. Dacă purtați o trusă simplă și dreaptă, vă puteți răsfăța cu bijuterii mai creative pentru a vă transforma aspectul. Amintiți-vă că tot ceea ce puneți pe dvs. va fi adăugat la îmbrăcămintea dvs. și nu va trebui niciodată să contrastați cu ceea ce aveți.
 • Dacă îmbrăcămintea dvs. este deja împodobită cu niște ornamente, evitați purtarea unui colier și alegeți o pereche de cercei simple.
 • Bijuteriile pot fi, de asemenea, coordonate cu ceea ce purtați. De exemplu, dacă purtați o rochie neagră cu pantofi roșii, puteți folosi bijuterii roșii coordonate.
 • Pe un vârf de imprimare de leopard nu trebuie să purtați un colier mare și strălucitor, care în schimb ar putea fi mult mai îndrăzneț dacă este purtat cu o cămașă albă simplă.
 • Imagine cu titlul Accesorizați cu bijuterii Pasul 4
  4
  Se amestecă și se potrivesc. În trecut, purtarea aurului, argintului, cuprului, aurului sau a altor metale prețioase a fost considerată inacceptabilă, în timp ce astăzi acest tabu nu există: deci nu ezitați să amestecați diferite metale. Un alt criteriu de amestecare și combinare a bijuteriilor este de a face acest lucru în funcție de dimensiune, lățime și material. Purtați brățări de diferite lățimi sau coliere de diferite lungimi.
 • De asemenea, puteți adera mai multe inele pe degete. Încercați să puneți două sau să purtați un inel normal și unul de midi pe același deget.
 • Coliere și bijuterii pentru încheietura mâinii, cum ar fi brățări, brățări, manșete și ceasuri, pot fi, de asemenea, combinate în diverse moduri.
 • Imagine cu denumirea Accessorize cu bijuterii Pasul 5
  5
  Gândește-te la decolteu. Un colier ar trebui să evidențieze decolteul rochiei dvs.: trebuie să fie vizibil, dar nu va trebui să contrasteze cu ceea ce purtați. De fapt, colierul potrivit poate da accent și vă poate îmbunătăți costumul. Prin contrast, un colier necorespunzător ar putea deveni o distragere a atenției și poate distrage atenția de la ceea ce purtați.
 • Încercați un colier lung și un pandantiv, dacă aveți o gâtă largă. Colierul trebuie să se termine exact în centrul decolteului.
 • Un colier scurt și strălucitor este perfect pe un ghiozdan.
 • Colierele cu mai multe fire și colierele mai vizibile sunt bine pe puloverele cu gât rotund.
 • Imagine cu denumirea Accessorize cu bijuterii Pasul 6
  6


  Alege o piesă puternică. O modalitate ușoară de a începe să purtați accesorii este să creați un stil în jurul unei anumite bijuterii, cum ar fi un colier flamboyant, un inel sau o brățară. Această bijuterie va fi punctul focal al tuturor îmbrăcăminților dvs., astfel încât toate celelalte bijuterii pe care le veți purta vor trebui să fie mult mai simple. De exemplu, dacă punctul focal este reprezentat de cercei, puteți pune o simplă înregistrare pe deget și un colier destul.
 • Pe de altă parte, dacă colierul este piesa puternică, purtați cercei de buton și inele sau brățări minime.
 • Chiar și ceasul sau o brățară ar putea acționa ca un accesoriu principal. În acest caz, nu puneți cercei sau coliere care să vă aducă atenția departe de bijuterii de pe încheietura mâinii.
 • Imagine cu denumirea Accessorize cu bijuterii Pasul 7
  7
  Evitați să fiți prea coordonați. Culoarea bijuteriilor dvs. nu trebuie să fie la fel ca hainele pe care le purtați sau celelalte bijuterii pe care le purtați. Puteți combina diferite nuanțe complementare sau optați pentru o explozie de culori dacă sunteți îmbrăcați în tonuri neutre. Dacă nu sunteți sigur ce culori sunt cel mai bine cu ceea ce porți, să ia o privire la roata de culoare: caută umbra hainele tale, apoi prin roata și să vedem ce sunt culorile complementare.
 • Dacă nu sunteți sigur ce culoare să alegeți, bijuterii din metal este întotdeauna o garanție.
 • Chiar și diamantele (sau bijuteriile care arată ca diamantele) reprezintă o alegere sigură, indiferent de culoarea rochiei pe care o purtați.
 • Dacă sunteți îmbrăcat în culori neutre (cum ar fi negru, alb, gri ...), puteți pune bijuterii de culori deschise pentru a conferi aspectului dvs. culoarea și personalitatea.
 • Metoda 2
  Purtați bijuterii care vă dau

  Imagine cu denumirea Accessorize cu bijuterii Pasul 8
  1
  Alegeți cercei care vă vor înconjura fața. Există tipuri de cercei care dau mai mult unor forme de față decât altora: dacă aveți o față lungă sau ovală, încercați cu pandantive scurte sau cu știfturi pentru ureche. Cu o față pătrată sau rotundă, pandantivul va fi bine, în timp ce cerceii cu margele sunt fine pe orice formă de față.
  • Amintiți-vă că acestea sunt doar câteva sugestii despre cum să alegeți cercei: puteți purta toate cerceii care vă plac cel mai bine și cu care vă simțiți în largul tău.
 • Imagine cu titlul Accesorizați cu bijuterii Pasul 9
  2
  Purtați inele care sunt confortabile cu mâinile. Inelele sunt un accesoriu perfect pentru orice îmbrăcăminte. Pentru a vă afișa cele mai lungi degete, țineți o bandă îngustă și, dacă aveți degete subțiri, puteți opta pentru inele mai mari. De regulă, cele mai importante bijuterii, precum inelele de căsătorie și logodna sau cele de familie, ar trebui plasate pe mâna stângă. Mâna dreaptă, pe de altă parte, este dedicată în primul rând inelelor cele mai strălucitoare și supradimensionate.
 • Imagine cu denumirea Accessorize cu bijuterii Pasul 10
  3
  Luați în considerare culoarea pielii. Deoarece bijuteriile sunt aduse în contact strâns cu pielea, căutați nuanțe confortabile cu culoarea. Pieile cu nuanțe reci au vene albastre și nuanțe de roz și roșu, în timp ce cele cu nuanțe calde au vene verzui și nuanțe de galben. Dacă aveți un tonuri de piele rece, platină și aur alb ei vor arata foarte bine, dar dacă pielea ta are tonuri calde, aur galben și roz va face doar asta pentru tine.
 • De fapt, aurul crescut este bun pe multe tipuri de ten. Încearcă-l!
 • Pietre precum diamante galbene, cuarț citrin, granat, morganit, rubin și peridot sunt recomandate pentru piele cu tonuri calde.
 • Emerald, opal, ametist, acvamarină, zircon și tanzanită, cu toate acestea, sunt recomandate pentru piele cu tonuri reci.
 • Diamantele și altele asemănătoare sunt întotdeauna fine, indiferent de culoarea pielii.
 • Imagine cu titlul Accesorizați cu bijuterii Pasul 11
  4
  Dați-le accent pe corpul vostru. Bijuteriile pe care le purtați vor arăta diferit în funcție de înălțimea, forma corpului și dimensiunea sânilor. Dacă sunteți o unitate mai mici, bijuterii subțiri și destul sunt foarte potrivite, dar va sta în același mod pe o constituție mai mare: în acest caz, încercați în schimb cu bijuterii mai ostentative.
 • Dacă aveți o înălțime de 1,60 m sau mai puțin, alegeți un colier care se sprijină pe claviculă sau chiar sub ea.
 • Dacă sunteți înalt și / sau aveți o torsă alungită, coliere de orice dimensiune sunt fine. Rețineți, totuși, că cele mai scurte nu pot fi observate.
 • Cu cât gâtul este mai scurt, cu atât mai subțire este colierul pe care îl purtați: de exemplu, nu puneți un ciubuc dacă aveți un gât foarte scurt.
 • Sfaturi

  • Rețineți că bijuteriile pe care le purtați este o reflectare a stilului dvs. personal. Urmați-vă instinctele și preferințele.
  • Mai puțin este mai bine atunci când purtați bijuterii la locul de muncă.
  • Încercați diferite bijuterii și combinații pentru a găsi ceea ce vă convine.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit