gtemata.com

Cum să utilizați un stilou stilou de unghii

Pixurile pentru unghii sunt disponibile în multe magazine și online, la prețuri foarte accesibile (aproximativ 5-10 euro pe bucată). Folosirea nu este dificilă, luați-vă mâna. Datorită stilourilor de unghii, nu veți mai pierde timp cu glazuri, perii subțiri sau scobitori. Calitatea rezultatului este mult mai mare, iar aplicația este mult mai simplă.

paşi

Imaginea intitulată Utilizați un stilou stilou de unghii 1
1
Agitați pen-ul închis cu capacul bine. Ar trebui să auzi zgomotul cartușelor care se mișcă înăuntru. Doar scuturați pixul de câteva ori.
 • Imaginea intitulată Utilizați un stilou de unghii stilou 2
  2
  Scoateți capacul. Împingeți vârful stiloului complet împotriva unei suprafețe dure. Continuați până când rămâne suficientă cerneală pentru a vă permite să trasați fără probleme o linie normală pe unghii. Faceți mai întâi un test prin trasarea liniilor și a punctelor. Dacă doriți, continuați să practicați până când vă simțiți sigur de decorarea.
 • Imaginea intitulată Folosiți un stilou stilou de unghii
  3
  Utilizați solventul pentru a elimina emailul. Cu un tampon de bumbac sau o hârtie igienică cu acetonă îndoită și îndoită, îndepărtați testele efectuate cu ajutorul stiloului injector (pen-ului) sau a altor reziduuri de lustruit de manichiură anterioare.
 • Imaginea intitulată Folosiți un stilou de unghii stilou 4
  4
  Aplicați un strat de polish de bază. Înainte de a utiliza stiloul (sau smaltul altor culori), aplicați smalțul transparent. Așteptați până se usucă.
 • Imaginea intitulată Utilizați un stilou stilou de unghii 5


  5
  Decideți dacă doriți o culoare de fundal sau nu. Puteți folosi un email de orice culoare pentru a crea o bază solidă și pentru a scoate decorurile desenate cu stiloul sau puteți lăsa doar baza transparentă. Dacă decideți să utilizați emailul colorat, optați pentru o culoare care se potrivește și scoate în evidență desenele. De exemplu, dacă cerneala stiloului de unghii este albă, încercați să folosiți culori închise, cum ar fi violet, negru, violet sau albastru închis. Aplicați o bandă de lac de unghii de la cuticule la vârful unghiilor, deplasându-se de la stânga la dreapta până când ați acoperit întregul cui. Utilizați un tampon de bumbac înmuiat în acetonă (sau, dacă este disponibil, un stilou pentru îndepărtarea smalțului) pentru a curăța unghiile. Asigurați-vă că este poloneză complet uscați înainte de a utiliza stiloul injector (pen). Acest pas este foarte important, deoarece stiloul poate să scadă sau să creeze găuri și urme în smalțul colorat și va trebui să reaplicați lacurile de unghii și să așteptați și mai mult pentru a se usca.
 • Imaginea intitulată Utilizați un stilou stilou de unghii 6
  6
  Începeți să creați decorațiuni. Cu stiloul, desenați niște puncte care vor crea inimi mici, flori sau litere simple sau desenează linii și alte modele. Fiți creativi, dar nu încercați să faceți decorațiuni prea complexe, mai ales pentru primele câteva ocazii când utilizați stiloul. Fanteziile simple vor avea o afecțiune foarte drăguță.
 • Imaginea intitulată Folosiți un stilou stilou de unghii 7
  7
  Lăsați desenele să se usuce și aplicați un ultim strat de smalț. Aplicarea unui strat de email transparent la sfârșitul oricărui tip de manichiură ajută la sigilarea culorii și decorului, protejând unghiile și lăsându-le strălucitoare.
 • Imaginea intitulată Folosiți un stilou de unghii stilou de unghii
  8
  A terminat.
 • Sfaturi

  • Utilizați stilouri diferite pentru a face modele mai complexe. De exemplu, dacă vă decideți să faceți un design floral, utilizați argint pentru petale și alb pentru centru. Efectul va fi frumos.
  • Uneori, smalțul transparent sau colorat poate usca varful stiloului injector (pen-ului). Mențineți apăsat pe o suprafață plană până când cerneala începe să iasă. Asigurați-vă că ați scuturat orice cantitate de cerneală excesivă care s-ar putea scurge înainte să o aplicați pe unghiile dvs. (puneți mai întâi capacul pentru a evita mizeria).
  • Nu fi demoralizat dacă rezultatul nu este perfect pentru prima dată. Pentru a îndepărta cerneala din stiloul injector (pen), utilizați un tampon de bumbac înmuiat în acetonă fără a fi nevoie să îndepărtați smalțul de bază. Fiți răbdători și continuați să anulați până când se obține efectul dorit.

  Avertismente

  • Utilizați stiloul pentru unghii, email și acetonă în zone bine ventilate. Dacă este posibil, faceți-o în aer liber în timpul zilei.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit