gtemata.com

Cum se utilizează o bombă de baie

Bombele de baie fac ca șederea în cadă să fie chiar mai uimitoare. Pe lângă faptul că sunt disponibile în multe parfumuri, nuanțe, forme și dimensiuni, ele au adesea o inimă de uleiuri sau unturi cu proprietăți hidratante și nutritive pe piele. Dar cum se folosesc aceste bile praf și friabile? Acest articol conține toate detaliile necesare pentru a învăța cum să le folosească, dar și multe sfaturi utile pentru a le alege și multe idei potrivite pentru a face experiența chiar mai grandioasă, strălucitoare și sublimă!

paşi

Partea 1
Utilizați o bombă de baie

Imaginea intitulată Folosiți o bombă de baie Pasul 1
1
Alege-ți bomba de baie. Ele sunt disponibile într-o mare varietate de culori, parfumuri, forme și dimensiuni. Unii includ și decorațiuni încântătoare, care le fac și mai frumoase la ochi, cum ar fi petalele de flori sau sclipici. Altele conțin un ulei sau unt utile pentru piele, cum ar fi uleiul de migdale sau untul de cacao. Căutați o bomba de baie care are culorile și mirosurile pe care le doriți - dacă aveți piele uscată, este mai bine să alegeți una care conține un ulei sau unt de hidratare pentru al alimenta. Iată câteva dintre ingredientele pe care le găsiți de obicei într-o bomba de baie:
 • Uleiuri esențiale, cum ar fi lavanda, trandafir sau musetel. În plus față de a da un parfum plăcut, acestea sunt folosite pentru a induce o stare de relaxare sau, dimpotrivă, pentru a vă oferi mai multă energie.
 • Un ulei sau unt care înmoaie și hrănește pielea, cum ar fi uleiul de migdale, untul de shea sau untul sau untul de cocos. Fiecare dintre aceste ingrediente este foarte util pentru pielea uscată hidratantă.
 • Distracții distractive care vor pluti pe apă în timpul băii, cum ar fi sclipici sau petale de flori. Scopul lor este de a satisface vederea și de a îmbunătăți starea de spirit.
 • Săruri, ierburi și pulberi de lut care ajută la înmuierea, hidratarea și hrănirea pielii corpului.
 • Imaginea intitulată Utilizați o pas bomba de baie 2
  2
  Moneda pentru a împacheta bomba de baie în țesătură. Decorurile conținute în unele bombe de baie, de exemplu, petalele de flori, s-ar putea termina în scurgerea tubului care o umple. Pentru a preveni acest lucru, puteți închide bilele într-o pungă de țesătură mică sau în stocul de nailon. Uleiurile, parfumurile și detergenții vor trece prin fibrele care îmbogățesc apa în cadă, dar petalele vor rămâne prinse în geantă sau șosete. După terminarea băii, tot ce trebuie să faceți este golirea prin reciclare sau aruncarea de decorațiuni.
 • Imaginea intitulată Folosiți o bombă de baie Pasul 3
  3
  Moneda pentru a reduce bomba de baie în jumătate. Cumpărarea unul este destul de scump, dar prin împărțirea în două vă puteți bucura de o experiență dublă. Tăiați-l cu un cuțit zimțat, ca cel pentru pâine, apoi folosiți o jumătate și păstrați-l pe celălalt pentru oa doua ocazie.
 • Dacă ați ales să utilizați doar o jumătate din bomba de baie, asigurați-vă că o păstrați pe cealaltă în mod corespunzător: învelită în folie de alimente și într-un loc uscat. Alternativ, puteți să-l depozitați într-un container etanș, de exemplu un borcan de sticlă. Verificați dacă este uscat perfect înainte de ao pune: umiditatea declanșează procesul care determină o bubble și se topeste.
 • Imaginea intitulată Utilizați o baie Bomb Step 4
  4
  Puneți capacul în cadă și deschideți robinetul de apă caldă. Vrei să te îmbăiezi, fă-ți totul pentru a-ți satisface dorințele. Umpleți rezervorul până la nivelul pe care îl preferați și puneți apa la temperatura dorită. Odată ce cada este plină așa cum doriți, închideți robinetul.
 • Imaginea intitulată Utilizați o pas de bombă pentru baie 5
  5
  Puneți bomba de baie în cada. De îndată ce va intra în contact cu apa, va străluci și va străluci. În timp, sfera va începe să se rupă și să se dizolve, permițând uleiurile, sărurile și toate celelalte ingrediente benefice să se răspândească în apă.
 • Imaginea intitulată Utilizați o baie Bomb Step 6
  6
  Undress și intra în cada. Puteți să vă aruncați în apă, în timp ce bomba de baie este încă efervescentă, sau puteți aștepta să termine.
 • Imaginea intitulată Folosiți o bombă de baie Step 7
  7
  Bucură-te. Stați într-o poziție confortabilă, apoi încercați să vă închideți ochii, să vă relaxați, să meditați sau să citiți o carte bună. Bomba de baie se va dizolva, inundând apa cu uleiuri esențiale, nutrienți și ingrediente hidratante și decorațiuni suplimentare colorate, cum ar fi petale și sclipici.
 • Imaginea intitulată Utilizați o baie Bomb Step 8
  8
  Când apa sa răcit, ieșiți din rezervor și uscați. După un timp, apa va începe să se răcească în mod natural - în acest moment, puteți ieși din cada și goliți-o. Nu stați prea îndelungat, sau pielea va deveni uscată și încrețită!
 • Imaginea intitulată Utilizați o bombă de baie Pasul 9
  9
  Dacă doriți, clătiți-vă în duș. Nu este obligatoriu să clătiți pielea după folosirea unei bombe de baie, dar dacă ar fi colorată sau îmbogățită cu sclipici, ar putea fi utilă. Pur și simplu goliți cada, apoi luați un duș pentru spălarea uleiului și a untului de pe piele. Dacă doriți, puteți folosi și un burete de baie și un burete de baie baie cu bule.


 • Imaginea intitulată Utilizați o pas de bombă în baie 10
  10
  Curățați cada. Unele bombe de baie conțin coloranți care ar putea să le pătrundă - în general, acestea sunt mult mai ușor de spălat atunci când suprafața este încă umedă. Utilizați buretele sau pensula cu care curățați în mod normal pentru a îndepărta eventualele reziduuri de culoare. Dacă pe fund sunt sclipici sau petale, puteți alege să le colectați sau să le lăsați să curgă în scurgere împreună cu apa.
 • Partea 2
  Utilizări alternative de bombe de baie

  Imaginea intitulată Folosiți o pas de bomba de baie 11
  1
  Amintiți-vă că este mai bine să utilizați bomba de baie cât mai curând posibil. Depozitați-l într-un loc uscat, puteți fi siguri că își va păstra forma sa solidă, cu toate acestea, cel mai bine este să-l utilizați înainte de a putea să se asigure că eliberează toată puterea efervescent când sunt introduse în baie. Dacă așteptați prea mult, experiența dvs. va deveni foarte puțin strălucitoare.
 • Imaginea intitulată Utilizați o pas de bombă pentru baie 12
  2
  Utilizați-l pentru a ușura congestia nazală. Dacă ați cumpărat o bomba de baie care conține ulei de eucalipt, îl puteți folosi pentru a ușura căile respiratorii în cazul unei răceli. Pur și simplu umpleți cada cu apă fierbinte, adăugați bomba de baie, apoi scufundați și relaxați-vă.
 • Imaginea intitulată Folosiți o pas de bombă pentru baie 13
  3
  Utilizați-l pentruaromaterapie. Multe bombe de baie conțin uleiuri esențiale prețioase care te fac să te simți mai liniștită, relaxată, mai calmă sau chiar mai energică. La momentul achiziționării, citiți lista ingredientelor pentru a afla care sunt uleiurile conținute în fiecare tip de bomba de baie. Uleiurile esențiale au parfumuri intense, deci evaluați-vă gusturile chiar și atunci când este vorba de mirosuri atunci când alegeți. Iată câteva dintre uleiurile pe care le găsiți, în general, într-o bomba de baie și utilizările acesteia:
 • Ulei esential de lavandă: are un parfum clasic caracterizat prin note proaspete și florale - poate fi folosit pentru a reduce anxietatea, depresia și stresul.
 • Ulei esențial de trandafir: acest ulei are, de asemenea, un parfum clasic cu note dulci și florale plăcute și cum uleiul de lavandă poate ajuta la scăderea depresiei.
 • Ulei esențial de lămâie: are un miros proaspăt și pur și este foarte util pentru ridicarea moralei și pentru a da un sentiment de vigoarea și energia.
 • Mentă de ulei: are un parfum intens, reconfortant și revigorant și este ideal pentru ameliorarea greață, dureri de cap și pentru a da energie nouă corpului.
 • Imaginea intitulată Utilizați o pas de bombă pentru baie 14
  4
  Creați un mediu vrednic de spa. Puteți să lăsați luminile, să lumineze niște lumânări și să răspândiți muzică relaxantă. De când veți fi în cadă pentru o vreme, puteți lua în considerare păstrarea unor elemente la îndemână. Iată câteva idei bune:
 • Relaxați-vă prin scufundarea în paginile unei cărți bune.
 • Adu ceva de băut cu tine, ca un pahar de șampanie sau ceai fierbinte.
 • Adăugați ceva de mâncare, de exemplu fructe sau ciocolată.
 • Ori un prosop moale pentru a pune sub cap, gât și umerii în timp ce situată în cada - șederea va fi mult mai confortabil.
 • Obțineți o mască de față. Când este timpul să ieșiți din apă, tratamentul de frumusețe va fi complet.
 • Imaginea intitulată Folosiți un pas de bombă pentru baie 15
  5
  Utilizați-l pentru a parfuma aerul. În unele cazuri bombele de baie sunt atât de frumoase încât pare o pierdere pentru a le dizolva în apă. Dacă nu o puteți arunca în cada deoarece nu puteți suporta să dispară, luați în considerare expunerea la vedere în baie. Puneți-l pe farfurie, își va elibera parfumul într-un mod discret.
 • Imaginea intitulată Utilizați o baie Bomb Step 16
  6
  Încercați o tabletă efervescentă pentru duș. Dacă vă place să vă rătăciți, dar nu vă place să fiți înmuiată în apă, tampoanele de duș efervescent sunt potrivite pentru dvs. Similar cu bombe de baie, acestea conțin doar o cantitate mai mică de uleiuri pentru a evita alunecarea podelei de duș. Tot ce trebuie să faceți este să plasați unul într-un punct atins de apa care cade în timp ce vă spălați. Tableta va începe să producă bule, să se rupă și să se dizolve încet, în timp ce eliberează uleiurile esențiale parfumate.
 • Sfaturi

  • Dacă nu vă place să luați o baie, cumpărați niște tablete efervescente pentru a le pune pe tava de duș.
  • Tăiați bomba de baie în două sau mai multe părți, apoi folosiți o bucată de fiecare dată când faceți o baie.
  • Dacă doriți să cumpărați o bomba de baie, vizitați un magazin de lanț "luxuriant". Veți găsi o selecție largă cu garanția că toate ingredientele utilizate sunt de origine vegetală.

  Avertismente

  • S-ar putea să fiți alergic la oricare dintre ingredientele din bomba de baie - citiți lista a ceea ce conține înainte de ao cumpăra.
  • Bombe de baie pot pata cada si prosoapele.
  • Aveți grijă dacă aveți piele sensibilă. Bomba de baie conține uleiuri esențiale și alte ingrediente care pot provoca o reacție alergică. Dacă săpunurile sau uleiurile de piele comune cauzează afecțiuni ale pielii, veți avea cel mai probabil aceleași reacții negative chiar și atunci când utilizați o bomba de baie.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Bomba de baie
  • Cadă de baie
  • apă
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit